0 oy
444 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Ben eşimin ailesi ne oğlumu göstermiyorum   yani halalari amcaları  babannesi oğlumu göremiyor  ben izin vermiyorum vermiycem de   

Şimdi eşimin tarafından biri aradı   hepsi bir olup beni mahkemeye vereceklermis  eşimin kuzeni avukat lafta o haledecekmis varmı böyle bir şey  bilginiz varmı 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sana zararı olan hiçkimseye çocuğunu gösterme hiç bişey de yapamazlar içini ferah tut 
tarafından
İnşallah  suan ortalığı birbirine katmamak icin zor tutuyorum
tarafından
Hayır sakin ol yeterince üzüldün birak ne halleri varsa görsünler
tarafından
Şeytan çok şey diyor da uymamak lazım
tarafından
Bırak nefretlerinde boğulup gitsinler mecbur degilsin, çok şükür evladın oldu aldın kucagına ailene bak başkası arasa hehe deyi kapat
tarafından
Aşkım inan düşünüp gerçekten sevmek isteseler amenna amaçları sadece  huzursuzluk etmek
-Reklam-
0 oy
(1,776 puan) tarafından
Var canım, ama yani eşin senin arkanda ise seni savunur ise bişey olmaz diye düşünüyorum çünkü oda babası, ama böyle bişey yapmalarını istemezdim çünkü ailesi ve karısıyla arada kalmasını istemezdim adamcağızın
tarafından
Arkamda cok şükür cnm
0 oy
tarafından
Canım onlarında hakkı görmek kan bağı var sonuçta açabilirler 
tarafından
Peki geçmişteki  bana verdikleri zararları kanitlasam
tarafından
Bilemiyorum canım hakimin insafına kalmış onlar sizin aranızda babaanne torununu görebilirde diyebilir tam tersinide
tarafından
Anladım cnm ben bunu  yeğenime soyleyim bana tam bilgi alsin
0 oy
tarafından
Ahahahhahaah sesli güldüm ne diyecekler kız bırak varsada açsınlar sende tazminat davası ac psikolojimi alt üst ettiler diye :D
tarafından
Mantıklı cnm
0 oy
(1,297 puan) tarafından
Neden noldu ki göstermiyorsunuz
tarafından
Çok uzun meseleler
0 oy
(3,167 puan) tarafından
Eşinle ayrı mısın ki? Ayrıysan eşine göstermek zorundasın doğal olarak onlar da görebilir. Değilsen de insaniyet namına gösterebilirsin. Göstermemene eşin nasıl razı oluyor. Kendi duygularınızın esiri olup bari çocuklarınıza bunu yapmayın. Çocuklarınızı büyükanne dede hala amca sevgisinden mahrum bırakmayın. 
tarafından
Hayır değilim  göstermemek te kendi kararimiz  

Öyle insanlar dan mahrum kalsin oğlum
(3,167 puan) tarafından
Mahkeme de inşallah senin düşüncene hizmet eder :D
tarafından
Elimde neden gostermedigime karşı kanıt ve şahitler var  

Benim kızım vefat etti oh iyi oldu dedi  cenaze ye gelmediler   kızımın ölüsünun üzerine davullu zurnalı düğün yaptılar   bu yüzden  cnm
(3,167 puan) tarafından
Başınız sağolsun canım bilmiyordum
 Allah yardımcınız olsun.  Yani onlar da bu kadar olay olmus ne mahkemesinden bahsediyorlar. Edepsizlikleri ile otursunlar ya Bi kenara
tarafından
Maksat cocuk görmek değil onların cnm huzur kaçırmak
0 oy
(3,192 puan) tarafından
Eğer mahkeme boşanırken eşine çocuğu görme hakki verdiyse ve sen göstermiyorsan hakları var verirler mahkemeyi de kazanırlar. Allah korusun eğer çocuğun büyükse temelli bile babaya verebilir mahkeme. Eğer hakki varsa çocuğu senin gözetiminde göster babasına.
tarafından
Boşanma nerden çıktı kiz ben esimleyim
(3,192 puan) tarafından
E o zmaan ne mahkemesiyms öyle şey mi olur. Ne alaka yani sacmalamslar öyle mahkeme olmaz. Boşandın da göstermiyorsun sandım.
tarafından
Yok canım eşimin ailesine göstermiyorum
(3,192 puan) tarafından
Esin ne diyor bu konuya
tarafından
Saygı duyuyor  Bizim Ortak kararımız göstermemek
(3,192 puan) tarafından
O zaman dışarıdakilere halt yemek düşer hiç canını sıkma
0 oy
tarafından
Hakları var açabilirler kan bağı olduğu için 
tarafından
Anladım cnm
0 oy
tarafından
Çocuk senin çocuğun ya tövbe yarabbim:D seni korkutmaya çalışmışlar akıllarınca!!!
tarafından
Aslında benim işime gelir   ama uğraşmak istemiyorum   hele bu soğuk larda hiç uğraşamam

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 713 göst.
30 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Fadik63 (216 puan) tarafından soruldu
+1 oy
20 cevap 768 göst.
2 gün önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde zeynos1234 (5,614 puan) tarafından soruldu
+2 oy
8 cevap 452 göst.
0 oy
10 cevap 359 göst.

Kategoriler

1,476,243 soru

24,166,497 cevap

335,617 kullanıcı

...