0 oy
1,307 göst.
Diğer kategorisinde (199 puan) tarafından
Ben bı aydır para gizliyorum eşimden ama geleceğimiz için benim ondan para gizlemem kötü bir şey mi sizce 

60 Cevaplar

+5 oy
tarafından
Assagida bı yorumunda gördüm gizlice cebinden alıyorum diye bana göre hırsızlık neden gizli aliyosun belki başkasının parası sırf geleceğin için para ayiricaksan bunu beraber yapabilirsiniz o biriktirdiğin parada eşinin hatırlatırım 
(199 puan) tarafından
İşte ben öyle dusunememiştim cnm
tarafından
Bak kuzum adam bilmez senin kenara para koyduğunu ya hissederse paranın eksik olduğunu ve seni bı gün yakalarsa neden senin hakkında kötü düşünmesini saglicaksin ki bence bilsin para biriktirdiğini yerini ve mikatarini bölmesinin bı önemi yok kuzum yanlış anlama ama düşünsene eşin senin cüzdanından para çıkardığını benim eşim yapsa ben direk ona hirsizmisin sen derim izin almak yada istemek senin adetinde yokmu
tarafından
Para biriktir ama haberi olsun arada alıyorum ediuorum.de bilsin  sonra birgun yakalar farklı.dusunur anlatamazsın.. madem.diyormus dışı kış yuva yapar sende söyle aynı çatı altında gizlilik olmaz..sizin yaptığınız birikim.eywallah ama.gizli.kapakli hoş görünmüyor:)))
(1,929 puan) tarafından
Eğer eşiniz çok cimri ise ve size para vermiyorsa kendi ihtiyaçlarınızı karşılamak için eşinizden para alabilirsiniz. Hadis var bu durumla ilgili.
(1,260 puan) tarafından
Deniz bak canım  bu yaptığın kesinlikle yanlış ne olursa olsun bunu bile bile güzel bir yorum yazamam budurum için yanlışa yanlış derim ben ) gittim postlarına baktım tek tek eşinle sorunların varmış aranızda bazı problemler varmış ya siz birbirnizden birşeyleri sakladiginiz sürece gizli kapaklı işlere devam ettiğiniz sürece bu şekilde yanlış işler olursa aile birliğiniz düzeniniz kalmaz. Bazı yorumlarda yaptığının çok küçük birşey olduğunu söylemişsin bizim için biriktiyorum demişsin ya ne olursa olsun yanlış ha 100 lira almışsın ha beş kuruş almışsın sonuçta gizli almışsın.
-Reklam-
+3 oy
tarafından
Gizlemiyorum 5 tl bile olsa söylüyorum öyle bi huyum var
(614 puan) tarafından
Aynı ben niyeyse söyleyince mutlu oluyorum sjsjsjsj
(192 puan) tarafından
Ya resmen ben çalışıyorum bazen ikramiye ek para falan yatıyor daha işyerindeyim eve gelmeden eşimi arıyom para yattı ***** aramasana ahaha :)
tarafından
Valla bu benim işte iyi niyetimiz batsın:D
(192 puan) tarafından
Sorma kız benim annem çok iyidir o konuda Bi ev parası biriktirdi babamdan gizli hala haberi yoktur :)
+1 oy
(14,201 puan) tarafından
Ben biriktiriyorum oda biliyor ama nerde ve ne kadar olduğunu bilmez 
0 oy
(8,579 puan) tarafından
Hayr kötü bisey degil
0 oy
(702 puan) tarafından
Nerden nasil artirip gizloyon ne kadarin var :)
(853 puan) tarafından
Keske sizi hic bu duruma mecbur birakmasa
(199 puan) tarafından
Bana hep al diyirdu almiyordum bilse yanımda var boş şeyler için alır benden şuan 100 bin TL borçluyuz ben borcalri bide çocuklarımın geleceği için saklıyorum sonunda söylerim diye dusunuyordum
(277 puan) tarafından
Bana verdiğinden artırıp saklarım ama asla onun cebinden haberi olmadan 1 lirasını bile almm almak zorunda kalsamda mutlaka sonra söylerim.
(9,610 puan) tarafından
Eşin bile olsa yaptığın kul hakkına hırsızlığa girer gizli gizli aldığın paralarla çocuklarına hayırlı bi gelecek kuramazsın veya hayırlı bise için harcamak nasip olmaz
(199 puan) tarafından
Yaa öyle mi olur bende iyi birşey yapıyorum diyordum evde değil gelsin hemen söyleyecem
0 oy
(662 puan) tarafından
Kendi harçlıklarısa o senin paran zaten
0 oy
tarafından

Bence değil ama kötü zamandaysaniz durumunuz sıkışıksa o durumda saklamanız kötü ama diğer şekilde para saklamak biriktirmek kadınların huyu zaten :)

0 oy
(2,225 puan) tarafından
Gizlemem biriktiriyorum diye söylerim hatya biriktircem ye isteirm ondan kenarda dursun ne olur ne olmaz yine biz kullanıyoruz yeri geliyor olmuyor vs 
0 oy
tarafından
Biriktirdiğimi bilir ama karışmaz hep bı param olur kenarda
0 oy
tarafından
O konuma gelmedik gizlimiz saklimiz hic bi konuda yok cok şükür 
0 oy
tarafından

Asla gizlemem gızleyemm zaten kendi gelırım yok esımın parası bendedir ne kadar var bılır:)

0 oy
tarafından
Bence soylemelisin geleceğiniz içinde elbet haberi olucak bu durumdan sonra neden gizledin olur oda saklasa bu durumu sende kızarsın
0 oy
tarafından
Evet gizliyorum 
0 oy
tarafından
Gizlemem zaten biriktirme gibi bir huyum yok direk harcarım 
0 oy
tarafından
Biriktiriyon sonuçta n olacak sanki bilse ters tepki verirmi 
(199 puan) tarafından
Hayır bile çokta sevinir hatta kaç kere yüzüme vurmuş evi dışı kuş kurar sen bişey yapmıyorsun eee nerden alacam ondan almazsam
tarafından
E ozmn bişey olmaz
0 oy
(6,851 puan) tarafından
Ben eşimin cebine aslaaa ama asla girmem çok yanlış bir davranış bana göre .. Ben bu zamana kdr calstim şimdi işsizlik maasimi alyrm o parayı ne yaptın asla demez ekstra arada eve para bırakır bilir çıkmayacağımi alır kumbraya koyarım saklamak cnm bn onun yanında kumbarami açarım 2bine yakın olmuş herhalde
0 oy
(3,599 puan) tarafından
O parayı başka yere harcamicaksan iyi yapıyorsun canım birgün lazım olunca çıkarır verirsin daha mutlu olur bence bende kumbaraya atıyorum eşim biliyo oda atiyo çünkü biliyo yarın bugün lazım olucak lazim olduğunda gelir ister veririm 
(199 puan) tarafından
Canım bizim 100 bin TL borcumuz var evimiz üstümüze yıkıldı yıkılacak gibi ee o takmıyor boş şeyler için harcıyor bende geleceğimiz çocuklarımız için saklıyorum
(3,599 puan) tarafından
Bizde yeni evliyiz bizimde aynı borçlar var ve hamileyim doğum yaklasiyo  bı birikim gerekiyo gerçekten benim eşimde öyle hiç kimseye hiç bisye hayır demez harcar o yüzden benim önünü tutmam gerekiyo
0 oy
(2,743 puan) tarafından
Asla cebinden gizli para almam... Zaten bende çalışıyorum ikimiz de öğretmeniz. Ama kartımda ya da elimde nakit para kalınca koyuyorum kenara. Bir ihtiyacımız olduğunda eşime veriyorum. İkimizede çok iyi geliyor. 
0 oy
(923 puan) tarafından
Bizim evde bir TL bile çıksa ikimzinde haberi olur market fişleri arabaya aldığı gaz fişini hepsini eşim bana gösterir bende eşime aynı sekidle para varken ikimizde harcıyoruz beraber para yoksa ikimizde yoksulluk çekiyoruz eşim benden parasını sakinsa kendi harcasa bana vermese evine bakmasa ben de atardım köşeye kendim için 
0 oy
(702 puan) tarafından
Bigun cikarip al hayatım birikimim derseniz sevinir bence zor anda mesela nasıl yapıyorsunuz birikimi ben yapamiom ya bana 100 verse bitiyor 60 versede bitior diyor zaten ne kadar versem bitiriyosun 
(199 puan) tarafından
Canım o hep diyordu bana evi disi kuş kurar diye sana kalsa asla biseyin sahibi olmayacaz
(702 puan) tarafından
Valla yapabilirsiniz yapın en güzeli o eşimde birikim yapmış hiç haberim yokken yatirim yaptık sağolsun iyikide yapmış ev aldı kiraya verdi

İlgili sorular

+1 oy
25 cevap 724 göst.
21 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
44 cevap 1,307 göst.
24 Şubat 2025 Diğer kategorisinde curious (1,173 puan) tarafından soruldu
+2 oy
37 cevap 884 göst.
0 oy
10 cevap 527 göst.
27 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Tanszuuu (121 puan) tarafından soruldu