0 oy
156 göst.
Diğer kategorisinde (436 puan) tarafından
Kızlar kızım 2 buçuk yasinda sabah 10 da uyanıyor gündüz saat 4 gibi uyuyor 6 da uyanıyor gecede yine 12 yada 1 de uyuyor.Yeni böyle olmaya başladı kerahat vaktinde uyumuş oluyor.Pek uygun değil sanırım o saatlerde uyumak ayrıca çocuk içinde verimli bı uyku düzeni değil bı tavsiyeniz var mı acaba ? Sabah erken uyandirsam mi 10 a kadar uyuduğu için mi gündüz acaba geç uyuyor gecede uyumuyor

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
İki buçuk aylık daha en azından gece gündüzü ayırt ediyor ne güzel. Ama düzen oturtman lazım öyle gidiyoru çünkü. Oğluma doğduğundan beri akşam 9da yedirir 10a doğru uyuturdum hala oyle düzeni. Mesela gündüz 4 gibi değil de 3 te uyutmayi dene öne cek 
(436 puan) tarafından
Canim yanlis yazmışım ya 2 buçuk yaşında klavye kendi kelimeleri değiştiriyor netim az çektiği icin duzeltemedim şimdi düzeldi
tarafından
Anladım canım ☺️☺️ benimki de iki yaşında 10a doğru kalkar ama ben 3te uyuturum gene de. Gece gene 10da uyuturum. Sende öne çeksen uyumaz mi. Geç kalktığı için geç uyuyordur
(436 puan) tarafından
9 da sabah uyanırdi yada 8 buçuk da gecede 10 da yada 11 de uyurdu.Simdi uyumuyor ya sabah erken mi kaldirsam, öğlen erken uyutmaya deniyorum uyumuyor
tarafından
Evet benimmide 8bucuk gibi kalkardı kışın diye herhalde geç kalkıyor. Mesela 9 gibi ses yapsan kalkmaz mi uyandirinca daha sinirli oluyorlar
(436 puan) tarafından
Ay valla doğru dedin uyandirinca öyle oluyor yarın yinede bı denim ya kiyabilirsem tabi teşekkür ederim ❤️
tarafından
Rica ederim canım inşallah düzelir
-Reklam-
0 oy
(2,404 puan) tarafından
Kızım 21 aylık. Böyle uyusa daha ne isterim.
(436 puan) tarafından
Gerçekten mi uyuymuyor mu sizin ki hiç
(2,404 puan) tarafından
Cnm valla şöyle söyleyim. Bugüne kadar ki en iyi uykusu gece 3 te uyuyup, sabah 12 de uyanmaktı. Gerisini sen düşün. Bu 2 aydır bunu bile mumla arar oldum. Sabah 7 de uyuyor öğlen 4 de uyanıyor. Düzeltemiyoruz. Bakalım nolcak

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 114 göst.
0 oy
9 cevap 273 göst.
16 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Birhilall (1,859 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 59 göst.
2 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Duru2121 (431 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 134 göst.

Kategoriler

1,476,305 soru

24,167,384 cevap

335,676 kullanıcı

...