0 oy
540 göst.
Diğer kategorisinde (3,146 puan) tarafından
Bugunden beri boyle sol gogsumdr bir agri var cok rahatsiz oluyorum gecmedi de bugun cok hissettim dun hafifti heralde emzirmeden filan diye dusundum 2 aylik kizim vsr emiyo saddce. Bohle kolumu yukari dogru uzatip gerince yada asagi indirip vucuduma yapistirinca gogsumun yan tarafi agri aci oluyor kisacasi hareket ederken diyim. Digerinde yok ama görünürde bisey yok normal göğsüm süt dolsada dolmasada var neden oldu acab?

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Önceden bende çok oluyordu sıkışıyo mu aradada batıyo gbi. Bi doktora görün istersen. Sinir stresten olabiliyor 
(3,146 puan) tarafından
Yani kipirdamazsam bisey yok hareket halindeyken canimi yakiyor ama dokununca bile aciyo bastirinca falan.
tarafından
Doktora görün istersen
(3,146 puan) tarafından
Kadin dogum mu hangisine gitmem lazim ki bunun icin?
tarafından
İstersen kadın doğuma söyle göğüslerine Bi baksın oradan yönlendirsin seni
(3,146 puan) tarafından
Olur heralde randevu aliyim ben bakmasa bile soyler mereye gideceğimi.
-Reklam-
0 oy
(3,797 puan) tarafından
Mastitmi acaba diycem ama sertlik varmi göğsünde
(3,146 puan) tarafından
Sertlik yok hatta emzirdim gogsum bos yumusak böyle ama anlamadim.
(3,797 puan) tarafından
Yinede bi doktora gorun canm Allah korusun kalple ilgili falan olmasin
(3,146 puan) tarafından
Yok canim memede aci var dokununca da aciyo elleyince kalpten cok cektim bi ara cok oluyodu kalpteki kaslarim sıkışıyordu çarpıntı oluyodu arada hala olur yorulunca vs kaslar kasiliyor oyle segil ama.
(3,797 puan) tarafından
Iyi bari canm aman oyle olmasinda
(3,146 puan) tarafından
Yok anam o cok fena nefesim filan kesiliyordu tutuyodum nefesimi alip verince dahada can yakiyordu cok sukur olmadi son zamanda. Bu farkli ya bilemedim.
(3,797 puan) tarafından
Banada oluyo o bazen  nefes alamiyorum ama gitmedim daha doktora
(3,146 puan) tarafından
Ihmal etme sen bi git ben kalp konusunda dikkatliyim üfürüm var demisti bi dr. Hep gidiyodum ama kalpteki kaslar kasiliyor ondan kalbin sıkışıyor diyolardi zor ya allah saglik sihhat versin butun annelere. Anneler hasta olmasin :)
0 oy
tarafından
Belki süt bezesi felan oluşmuştur o ağrı yapıyordur tatlım, bi görün ne olur ne olmaz. Bir şey yoktur muhtemelen ama tedbir almakta fayda var. Sert olsa hep sütten denirde değilmiş o yüzden bir baktır sen ertelemeden. Geçmiş olsun. 
tarafından
Annemmmö bir ceroş gördüm :D ya kapattım neti yatayım diye olmadı yine açtım :) şurfa hepi topu gaz saatine kalmış 2 saat ondada 3 kere kalkacak minnoş ama annesi uyumamayı seçiyor :D

Özledim alya hanımı ya bir fotik at yarın bal suratını görelimmmm ❤️
(2,199 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Evett cok az giriyon buraya bnde bulmuşken satasasim sana dedim :Ddd yarın kac gibi girersin ona gore atim ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺
tarafından
Hahhaha ya yerim seni minnoşu sallarken :) hiç belli olmuyor teyzesi çünkü o bir hacıyatmaz :D sen at bitanem ben senin profilden bakarım aklıma kazıyım sayfanı yarın kontrol edicem :) ❤️
(2,199 puan) tarafından
Bende oyle vala hep kizi sallarken girmeye firsat buluyom ☺ tamm anlastikkk ozman :)))
(3,146 puan) tarafından
Sut bezesi ele gelmezmi canim benimkinde ne ele gelen biseu var ne morluk sislik var gayet normal duruyo ama aciyo yanlislikla elim hafifce degse bile aciyo hala hamgi dr gitmem gerekki kadin doguma gidiyim diyom da bakarmi bilmem.

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 227 göst.
0 oy
4 cevap 169 göst.
25 Aralık 2024 Diğer kategorisinde M.h.2606mt (273 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 246 göst.
29 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Kizannesiyim (404 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 301 göst.
12 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Leyla343480 (119 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,478,038 soru

24,192,050 cevap

336,960 kullanıcı

...