0 oy
547 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (43 puan) tarafından
Kızlar gözümde arpacık çıkmıştı büyümüş salazyona dönüşmüş doktor alalım bunu dedi on dklik işlemmis bölgesel uyusturmayla oluyomus korkuyorum ya anestezi istedim olmaz on dk lik işlem için dediler daha önce yaptıran varmı korkuyorum vericeginiz tavsiye varmı 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından

image

buradaki arkadasın bırı yazmıs bı postta gordum belki faydası olur diye paylasayım dedım
tarafından
Bende de cıkmıstı gozumde sıs ve agrı vardı cok kotuydu beyaz nokta vardı hatta burdan birinde gordum sarımsagı ezdim suyunu cıkardım peceteye suyunu batırdım bı cımdık, sonra gozumde degmeyecek sekilde kalem cekılen yere surdum pecetenın ucuyla.. Anında agrıyo o beyaz noktayı aldı o kadar iyi geldik anlatamam surdukten sonra kırptım gozumu ıcı agrıyordu gectı hmn.. Bıraz yakıyor ama dayanmak gerekiyor gozun agrısı daha zor.. O dk gectı rahatladm vallahi cok ıyı geldı
(43 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm benimki iç arpacık içerde yani büyümus ben farketmedim büyüdüğünü geç farkettim salazyona yani kistte dönüşmüş alınması lazımmis öyle tedaviyle fln geçmedi bende korkuyorum on dk lik işlemmis ama bayiltmadan uyusturup yapcaklarmis
-Reklam-
0 oy
(6,048 puan) tarafından
Ben yaptırdım canım daha önce hiç acımıyor sadece ilk uyusturmak için iğne yaptıklarında bı ürktüm. Oda acımadı yani sadece korktuğum için.
(43 puan) tarafından
Bnde ondan çok korkuyorum ya iğneden
(43 puan) tarafından
Cnm senide çok rahatsız ediyorum ama birkez mi vuruyolqr iğneyi yoksa batırıp cikariyolarmi iki üç kez baya sıkıntı ettim kendime birde özelde mi oldun devlette mi
(6,048 puan) tarafından
Avrupa göz diye bir yer açılmıştı burada orda yaptırdım 10 dk bile sürmedi bir kere batırdı iğneyi. Sonrasında pek bişey hissetmedim acı falan hiç birşey olmadı bir gün bantladilar o kadar. Kontrole bile cagirmadilar. Ben öncesinde çok fazla kalem sürüyordum gözüme sonra kalem de sürmedim belki o neden olmuştur diye.
(43 puan) tarafından
Kuzum sen nerde oturuyorsun Avrupa hospital var burda Arnavutköy de ben orda yaptırıcam şimdi sen Avrupa göz deyince dedim aynı yerdemi oturuyoruz acaba birde seninki de dışarıdan belli oluyormuydu
(6,048 puan) tarafından
Ben Sultanbeyli deyim. Benim gittiğim yer kapandı zaten. Her göz hastanesi yapar zaten önemli birşey değil kaş alımı kadar sürüyor.
(6,048 puan) tarafından
Aa tabi belli oluyordu gittikçe de büyüyordu. Almazsak patlar iltihabı gözüne değmesin falan dediler ben hemen aldım.
(43 puan) tarafından
Aynn bnimkide bı büyüyor bı küçülüyor bı kızarıyor bakalım aldircam en yakın zamanda ama korkumu yenemiyorum biturlu gidicem yer göz hastanesi deilde özel hastanede göz doktoru insaAllah iyi yapar işini göz olduğu için korkuyorum
(6,048 puan) tarafından
Sakin olmalısın gerçekten zor birşey değil. Zamanını da almayacak canın da yanmayacak. Her halimize bin şükür
(43 puan) tarafından
Saol cnm bana güç verdin teşekkür ederim zaman ayırdığın için birde merak ediyorum iğneyi vurunca aynı dişe vurur. Gibi birden uyusuyormu o arpacigi patlatırken hiç acı olmuyor yani dimi
(6,048 puan) tarafından
Aynen öyle oluyor. Arpacigi alırken birşey hissetmiyorsun zaten ordan arpacık kesmiyorlar o şişliğin içini bosaltiyorlar. Çok basit
(43 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim sıkılmadan cevap verdiğin için
(6,048 puan) tarafından
Rica ederim canım. Niye sikilayim
0 oy
(852 puan) tarafından
Ben salazyon ameliyatı oldum canım benim ki gözün çok kenarında olduğu için 20 dakika sürdü ameliyattan sonra 2 gün ağrı oldu sonra geçti korkulacak birşey değil kesme falan yok izde kalmadı gözün iç kısmından yapıyorlar
tarafından
Merak ettim cnm gözüne bisiyler batıp cikiyo yaklaştırıyor gozune doğru korkmadinmi
(43 puan) tarafından
Cnm çok teşekkür ederim inan çok korkuyorum iştahım kaçtı ya panik var biraz bnde benimde göz kapağımin üstünde nohut kadar oldu nrdeyse iğne vururken fln acıma oluyormu peki birde özeldemi oldun
(852 puan) tarafından
Acıyor canım acımıyor dersem yalan olur  ama aşırı değil ben mecbur yaptırdım 3 sene geçmedi göz kapağımi düşürmüştü görme noksanlığı yaşadım. İyi ki yaptırmışim kurtuldum gitti bide iğne vurmadan önce göz damlası damlatıyorlar uyuşsun acimasn diye
(43 puan) tarafından
Benimde Ağustos ayından beri var gozkapagim hafif düşük araştırma hastanesi için bekledim randevu yok özelde yaptiriyim diyorum siz nerde olmustumuz peki birde iğnenin tamamını göze sokmuyor dimi dış uyuşturur gibi oluyor herhalde
(43 puan) tarafından
Bnimde korkum ondan sonuçta göz damla bile damlatirkwn kapatıyorum istemsiz birde iğneyle uyusturcaklar dahada korkuyorum
0 oy
(5,750 puan) tarafından
Ben hamile iken yaptirdim korkma hic hissetmiyorsun bile sadece gözün bir gun kapalı kalacak o kadar geçmiş olsun
(43 puan) tarafından
Cnm iğne vururken gözüne aciyormu peki valla çok korkuyorum ya özeldemi oldun birde
(5,750 puan) tarafından
Yok acimiyor fazla devlette oldum 6 yada 7 aylik hamile idim tam hatırlamıyorum o sekilde bile korkmadim yani korkacak bisey yok
(43 puan) tarafından
MasaAllah cnm birde çok rahatsız ettim ama bişey daha sorucam seninkide dışarıdan belli olucak şekilde buyumusmuydu dedikleri gibi kısa mi sürüyor birde ameliyat bana ameliyathanede olmiycaksin basit bişey diye anlattılar tabi bende biraz panik olduğu için stess yaptim
(5,750 puan) tarafından
Evet hemde iki gözümde vardı benim birinden oldum digerinide bir ay sonra demişti lakin kızım erken dogdu ve doğumdan bir kac ay sonra kayboldu enteresan sekilde;)) valla hepsi yarim saat sürmüştür korkacak bisey yok oku duani gir
(43 puan) tarafından
Benim bir gözümun üst kapağında var baya belli aynı gözün alt tarafında minicik belli olmuyor elime geliyor sonradan çıktı o cogalicak mi sürekli böyle diye canım çok sıkılıyor
0 oy
(629 puan) tarafından
Cnm benim gozum acilmiyordu patates varya ortadan ikiye bol sabah aksam sür cok faydasini gordum ama ameliyati bilmiyorum cnm 
0 oy
(2,589 puan) tarafından
Canım arpalık dediğin ne biz sanırım i.t dirseği diyoruz onuda sarımsak geçiriyor 
(43 puan) tarafından
Cmm iç arpacık olusmus içerde yani büyümüş salazyona yani kistte dönüşmüş alınması lazımmış
0 oy
(7,814 puan) tarafından
Kız arpacık çıkınca çay pansumanı yaparım ben hemen geçer seninki farklı bir şey olmasın.
(43 puan) tarafından
Evet cnm iç arpacikti içerde büyümüş salazyona dönüşmüş yani kist alınması lazımmış
(7,814 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım şifa diliyorum.
0 oy
(2,564 puan) tarafından
Benimde var 1 sene oldu korkudan gitmiyorum valla zararsız diyor doktor
(43 puan) tarafından
Peki dışarıdan belli oluyormu benimki dışarıdan belli cnm artık
(2,564 puan) tarafından
Yakından bakarsan oluyor canım öyle büyükse mecbur olman lazım bende gittiği yere kadar bekliyorum en son olucam büyüme olursa
(43 puan) tarafından
Anladım cnm ilk baş hiç bslli olmuyordu iki aydır belli hemen hemen minik nohut tanesi kadar oldu

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 700 göst.
6 Mart 2021 Diğer kategorisinde Hatice061987 (2,418 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 466 göst.
14 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kizilaslan (2,106 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 580 göst.
25 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 419 göst.
26 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde KEBELEK (1,753 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,890 soru

24,175,401 cevap

336,086 kullanıcı

...