0 oy
995 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (494 puan) tarafından
14 gunluk oldu bebegim ne kaynanam ne gorumcelerim aradi beni bir gorümcem haric kaynanam esimi aramis gelirim diye ben dogum yapinca annemlere gittim evim soguk diye onlar bakti bana 10 gun  eve gecince yanina geliriz diye esimi aramis kaynanam altin pahali 500 tl takarim demis bide sanki kendinden bisey isteyen var mi gibi gorumcemin biride vatsap durumuma hayirli olsun ewe gec gelirim yazmis arayip hayirli olsun demek yerine bende gelmeyecekler dedim esime bi kere yine boyle kavgamiz olmustu esim annesini aradi sizi koymuyor eve dedi sucum yokken simdi yine diyo ararim kabul etmiyo derim diye bende soyle dedim arayip sormayan insanin evimde isi yok dedim annrmlerde sus bisey deme gelsin gitsinler esinle kotu olma diyo ama aramamasi cok zoruma gidiyo kaynanamin beni hesaba almayip esim dogurmus gibi onu aramasi kaynanam beni hic istemedi zTen bastan beri gorucu usulu olmasina ragmen esim istedi o istemedi  ne yapmaliyim fikir verin

23 Cevaplar

0 oy
(392 puan) tarafından
Gelmesinler bacım sokma evine. Bende görümcemi sokmuycam. Bebem 3 aylık oldu bide ameliyat oldu aramadı beni hiç. Abisini aradımı bilmiyorum. Ana evime gelmeye kalkarsa almıycam. 
(494 puan) tarafından
Valla sokmayibistemiyorm ama esimin hatrina ses etmeyeyim diyorm ailesi cok kaygisiz her seyi kaynanam utanmadan ailesi yapsin der ama iste ne kadar olsa annesi bi yanim gelsinler ses etme diyo bi yanim koyma eve diyo
-Reklam-
0 oy
(163,427 puan) tarafından
belki seni degilde esini aramislardir
(494 puan) tarafından
Onu aramis lar evet
0 oy
(1,617 puan) tarafından
Gelsinler canım sonra gelin kabul etmedi derler gelsinler ki ileri de bişey olduğunda sen konuş onlara laf verme
(494 puan) tarafından
Aynn bende oyle yapmayi dusunuyorm  biseye ohtiyacin var mi diye sormadilar bugunde esimi aramis kaynanam annesinden niye eve geldi bakarlardi ona diyo dalga gecer gibi

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 395 göst.
3 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Canparcam (266 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 1,185 göst.
27 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Nisan89 (1,073 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 273 göst.
0 oy
8 cevap 288 göst.
31 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Mavissss93 (164 puan) tarafından soruldu