0 oy
1,080 göst.
Diğer kategorisinde (1,037 puan) tarafından
Merhaba herkese. 23 Kasımda 29. Haftada erken doğum yaptım. İkizlere hamileydim. Biri 1 hafta diğeri 2 hafta yaşadı bebeklerimin. İkisininde kaybettim. 2 aydır çektiğim acıyı bir ben bilirim bir Allah. Anne olmak görmeden koklamadan öpmeden bile yokluğunun acısını cekmekmis. Vücudumda onların bıraktığı çatlaklarım var. Gururla taşıyorum onları. Severek bakıyorum kendime. Ben onların annesiyim. Unutamiycam hayat boyu onları. Karnimda ki hareketleri ben onlarla konuşurken beni duyup oynamaları. Herşeyini çok özlüyorum. Hamilelik çok güzel bir duygu. İnşallah en yakın zamanda tekrar yaşarım bende bu duyguyu yeniden. Kıymetinizi bilin. 2 aydır kanamam durmadı. Psikolojik durumum da etkiliyor bu durumu. Benim gibi olan var mı aranızda. Sezeryan doğum yaptım. Hastaneye gittim bir ilaç verdi doktor 2 gün durdu. Tekrar geri başladı. Ne zaman biter acaba 

31 Cevaplar

+5 oy
(16,792 puan) tarafından

Ya basın sagolsin Allah sabır versin tez zamanda yeri dolsun insaLalah :(

(1,037 puan) tarafından
Amin inşallah canım  
-Reklam-
0 oy
(163,555 puan) tarafından
basin sagolsun ooff ne dejirki
(1,037 puan) tarafından
Sağol canım
0 oy
(852 puan) tarafından
Basın sağolsun canım cennette iki meleğin seni bekliyor olacak . Rabbim tekrardan nasip eder inşallah sana da bir evlat
(1,037 puan) tarafından
Amin inşallah
0 oy
tarafından
Allah sana sabırların en büyüğünü nasip etsin. Ne denir başka bilemiyorum. Dilerim tez zamanda yine hamile olur sağlıkla kucağına alırsın  yavrunu
(1,037 puan) tarafından
Allah razı olsun. Amin inşallah
0 oy
(16,013 puan) tarafından
Başınız sağ olsun 

Rabbım hayırlısıyla inşallah tekrar evlat evlatlar nasip eylesin 
(1,037 puan) tarafından
Amin inşallah
0 oy
(377 puan) tarafından
Başın sağolsun çok zor Allah'ım kimseye yaşatmasın:(
0 oy
tarafından
Allah sabır versin insallah. Zor okudum. Rabbim yardımcın olsun insallah. 
(1,037 puan) tarafından
Amin çok sağolun
0 oy
(1,555 puan) tarafından
Rabbim sana güç kuvvet versin canım çok üzüldüm basın sağolsun
0 oy
(14,212 puan) tarafından
Rabbim cennetinde kavuştursun inşallah offf çok üzüldüm 
0 oy
tarafından
Rabbim dayanma gücü versin canım onlar senin şefaatcin olcaklar rabbim hayırlısıyla sağlıkla bir evlat daha nasip etsin
0 oy
tarafından
Basin sağolsun canim icimi yaktin rabbim sabir versin 
0 oy
(7,470 puan) tarafından
Rabbim yerini doldursun inşallah cennetteki sefaatcilerin canim sabrını versin dunyada yasayabilecegin en buyuk acı ne denir ki
0 oy
(599 puan) tarafından
Cennete bekliyorlar seni inşallah Allah bol sabır versin inşalalh herşey gönlünüzce olsun 
0 oy
(436 puan) tarafından
Başınız sağolsun. Allah size bunu unutturacak acı göstermesin. İnşallah bundan sonra sağ salim kucağınıza alırsınız.

Bende ikizlere hamileyim 24. Haftadayim. Şu an için bir risk yok fakat erken doğumdan çok korkuyorum. Sizde önceden bir risk var mıydı yoksa aniden mi oldu? Neden erken alındı bebekleriniz? Ve kaç kilo doğmuşlardi? 
(1,037 puan) tarafından
Allah razı olsun amin inşallah. 24. Haftada hastaneye yatmistim. Açılmam vardı o zaman. Erken doğum tehlikem o zamandan beri vardı. Ciğer geliştirici iğne vurdular. Ama yetmedi.  Bebeklerden biri 1200 diğeri yaklaşık 1000 gramdi. Korkmayın inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız. Benim gebelik surecim zordu. Başından beri tehlikem vardı. Ne kadar dikkat ettiysem olmadı.
0 oy
(2,594 puan) tarafından

Başın sağolsun canım benim cennette seni bekleyen 2 meleğin olacak rabbim sabırlar versin en hayırlı zamanda sağlıkla kucağına bir evlat almayı nasip etsin inşallah <3

0 oy
tarafından
Başın sagolsun Rabbım en yakın zamanda en hayirlisindan kucağını doldursun canım benim 
0 oy
(6,849 puan) tarafından
Basın sağolsun bende 18+5 kaybetmstm normal doğum olmuştu gerçekten çok zor rabbim tekrardaan nasip eder inşallah. Kanaman devam ediyorsa bı jinekoloji ye git muayene edilsin ,40 ında gittinmi rahim toparlanmış mi?
(1,037 puan) tarafından
Rahmin toparlanmış dedi doktor. Kanı pihtilastirmak için ilaç verdi. 3 gün kullan dedi. Kullandim 2 gün durdu. Tekrar başladı. Adet kanaması olabilir belki de
0 oy
(1,662 puan) tarafından
Basin sag olsun :((
0 oy
(4,385 puan) tarafından
üzülmeyin onlar obur dunyada size şefaatçi olacak. bu dünya geçici.
0 oy
tarafından
Başın saolsn rabbim sabır versin canm
(1,037 puan) tarafından
Amin. Allah razı olsun

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 528 göst.
5 Nisan 2024 Diğer kategorisinde 2ikizAnnesi (4,167 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 339 göst.
5 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Baloglum45 (162 puan) tarafından soruldu