0 oy
1,413 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (444 puan) tarafından
Iyi bir evliligim var. 2 aylik oglum var. Pişman değilim ama çok yoruluyorum iki aydır kendine Normalde bakan Ben saçımı taramayı bırakın lavaboya gidemiyorum Normalde kendine bakan biriydim hamilelikte bile bakıyordum ama çocuktan sonra kendime bir saldım kolik bir bebek Her gün ağlıyorum onunla birlikte yemek yapamıyorum temizlik yapamıyorum saçımı toplayamıyorum bile ben mi abartıyorum Herkes mi böyle Bilmiyorum Tek bildiğim çok yoruldum Allah'a şükür bana nasip etmiş bu güzel duyguyu pişman değilim kızmayın bana ama Az önce annemle konuştum komşuda çay içiyorlar ona bir özendim Ne bileyim. değil komşuya gitmek lavaboya gidemiyorum hep böyle mi olacak. Zor bi lohusa dönemi gecirdim sanki hala devam ediyor. Disariya bile bakamiyorum pencereden. 

36 Cevaplar

0 oy
(11,226 puan) tarafından
Hepimiz aynı yollardan geçtik az daha büyüsün eski düzenine döneceksin anne olmaz zor diyolardi kesinlikle zor ama bir o kadar güzel bunlarin geçici olduğunu unutma sakın. Ben saat dakika sayıyodum eşim eve geldim tuvalet e gideyim. Gelsin bebeğe baksın ağzıma iki lokma birşey atayım diye. Sabah eşim gitmeden kahvaltı hazirliyidu bana o gelene kadar başka bişey yiyemiyorum. Ama şuan oğlum 20 aylık oldu birlikte herşeyimi yaptırıyoruz zor mu evet halen zor zamanla birşeyler oturuyo
-Reklam-
0 oy
tarafından
Anlattığının aynısını bire bir bende yaşadım şuan bir buçuk yaşındalar ikizlerim hep tek başıma baktım kimseden yardım almadan bu benim seçimimdi birinin bana karışmasını istemiyordum tüm düzen bozuluyor çünkü her şeye karisiyorlar falan zaten gelmek için can atanda yoktu zoraki 15 gün gelip gittiler annem kayınvalidemden bahsediyorum...

Geciicek hepsi üzülme benim durum daha vahim di
0 oy
(1,780 puan) tarafından

Hiç abartmıyorsun benimde oğlum kolikti 4 ayı buluyor geçmesi bende öyleydim sırayla yemek yiyorduk kucaktaydı sürekli. Şuan 17 aylık hala tuvalete bile gidemiyorum çareyi birlikte gitmekte bulduk onda bile kaç defa müdahale ediyorum:D ne hale sokuyorlar bizi kuzular

0 oy
tarafından
düzenlendi
Allah yardim etsin. Elhamdullilah iki cocugum var ikisinde de boyle birsey yasamadim. 3. Aydan itibaren duzenlerini kurdum. Benim cok kardesim vardi hepsine baktim. Biraz onun tecrube ve soguk kanlligini da yasadim cocuklarimda. Ha birde kucuk anne drgildim. Yani 28 yasinda anne oldum ve sanirim oldukca direncliydim : D cocuklarim benimle inatlasamadi ben daha inadim : D
0 oy
(2,080 puan) tarafından

İlk herkes  böyle  bende öyleydim  kızım  büyüdükçe biraz daha  düzene  girdi  hayatm  işlerim  saçım  başım  ombre  Bile yaptırdım  bakım  yapıyorum kızım şuan 16 aykijj ilk 3-5 ay bnde  öyleydim  emin  ol  aksini  idda edenlerin bebeği  ya  uysal  ya da birlikte  baktığı  kişiler  var :D;)

0 oy
tarafından
Geçiyor cnm ilk aylar çok zor sonra sen eski düzenine eski hayatına dönüyorsun. Ben geçen yaz hamileydim 2 yaşındaki oğlumla yaz boyunca gezdik sana arkadaş oluyor artık çok güzel gerçekten. Yazı bekle sende öyle olacaksın:)
0 oy
(5,572 puan) tarafından
Bütün anneler öyle . Sen şu an benim saçımın halini gör bak ne halde şu an. Geçecek canım sabır
0 oy
(49 puan) tarafından
Canim hepimiz öyleydik tadını çıkar emin ol hepsi geçiyor ve zaman o kadar hızlı geçiyor ki keşke küçük kalsaydı ne ara buyudu diyosun 2 çocuğum var biri 3 yasinda biri 5 aylik suan ama yani öyle düşünme komşuya gitmeye üşeniyorum fakan diye yapma yani öyle dedikçe iyce bunalıma girersin ilk kizim öyle bir bebektiki acile gidip poposuna sonda takana kadar gaz çıkaramıyordu metil biogaia kullanmadığımız gaz damlası kalmadı bence güzel düşün güzel olsun o kucagindayken beraber aynaya bakarak saçını tara mesela 
0 oy
tarafından
Askim benimki 14 aylık hafta da 3 gün yüzüme bakılmıyor:D
0 oy
(7,094 puan) tarafından
Kuzum takviye ürünler kullan halsizligine iyi gelir 
0 oy
(194 puan) tarafından
Benim üç tane peş peşe oldu şuan yine hamileyim 

Kendine vakit ayiramadigin doğru canım ama sabret bu günler geçecek inan çocuk büyuyup sana bı kere anne dediğinde herşey bitiyo o yorgunluk varya yerini tebessüme birakiyo 
0 oy
(2,071 puan) tarafından
Bebeğim kolik değildi ama bu yollardan bizde geçtik canım tek değilsin ki benim kızım 18 aylık oldu hala ağız tadıyla bir çay icemem ya döker ya oda ister kalabalık ortamda huysuzluk yapar hemen eve dönerim vs buyuyene kadar bu iş böyle
0 oy
(717 puan) tarafından
Daha kotusu olabilir de ve yasadigin seylere sukret bnce cnm benm 1 oglum var 1 yasinda dogum yaptim idrar yapmiyordi nedenini arastirdirana kadar bobrekleri iyice sisti dogar dogmaz logusaligim ve sezeryabliydim hastanelerde gecti 1 haftalikti bebegm yogum bakima alinckti dikislerm ustimde acilde saatlerce dolastk 25 guk ameliyat oldu 1 hfta o yaramla mecbur tek kaldim lohusaligimjn tek gunu ne evdeydim nede mutlu cocugum kotu durumdaydi evde ve bebegin saglikli oldugu icin dua et hala duzenimz tam oturmadi 1 yasnda hala uykusuz dolaniyorum
0 oy
(7,808 puan) tarafından
Ahh ahhh azmı ağladım hüngür hüngür benim kızımda kolik bi bebekti sadece üç ay fulll ağladı tek başımaydım yanımda kimsem yoktu dilinden anlamıyorum susturanıyorum uyuma uyumaz emme emmez çok bilirim anıra anıra ağladığımı dünyanın en zor işi analıkmış bacım ama sonra sonra birbirinize alışıp dilinizi çözdügünüzde bi düzen oluşacak Rabbim yardımcın olsun canım.
0 oy
(2,409 puan) tarafından

Neredeyse bir haftadır banyoya hasretim diyim sana kisaca yanindayken duruyo emziriyorum altını değiştiriyorum oynuyorum onunla uykusu gelince yatırıyorum eşime banyo yapicam gözün üstünde olsun dediğim an gözlerini açıyor cincime ALLAH razı olsun kayın validem görümcem var hafta da bir kendi evimi temizlerim altlı üstlü oturuyoruz gün içinde de aşağıda oluyorum yemek felan kayın validem yapıyor bende tüm gün beşik salliyorum neredeyse eşimin dediği gibi geçecek bu günler :ermm:

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 361 göst.
24 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Melek06 (867 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 335 göst.
15 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 542 göst.
14 Ocak 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
39 cevap 1,261 göst.