0 oy
230 göst.
Diğer kategorisinde (5,157 puan) tarafından
Kızlar internet üzerinden iş başvurusunda bulundum ilk defa ve benden özgeçmişimi istediler. 

Daha önce hiç cv hazırlamadım bu tam olarak cv mi oluyo acaba sanırım İnternet üzerinden birkaç örneği oluyor indirip bilgileri girip PDF olarak gönderiyor muyuz? 

Eşim işten gelince yapalım birlikte dedi ama ben çok sabırsızım kendim hazırlamak istiyorum :) Cv ile ilgili bilgisi olan yazabilirse çok mutlu olurum

6 Cevaplar

+1 oy
(849 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
CV, sizin kişisel bilgilerinizi, eğitim durumunuzu, varsa iş-staj deneyimlerinizi, sertifikalarınızı içeren bir özgeçmiş..düşünün ki firma sizi bu bilgilerle ön değerlendirme yapacak ve çağıracak..internette örnek CVler var, o formata göre kendiniz hazırlayabilirsiniz..
(5,157 puan) tarafından
Bilgi için çok teşekkür ederim bunları göz önünde bulundurarak hazırlayacağım inşaAllah
-Reklam-
0 oy
tarafından
Evet bir cv oenegi indir oraya bildiglerini doldur uygulamalar var playstore yaz cv hazırlama diye
(5,157 puan) tarafından
Şimdi bakıyorum canım çok teşekkür ederim
0 oy
(1,950 puan) tarafından
Daha önce nereletde çalıştın hangi okullarda okudun ad soyad dediğin gibi örnek cv ler var indirip gönderiyorsun.
(5,157 puan) tarafından
Şimdi siz bahsedince örnek cvleri inceledim çok teşekkür ederim yorumunuz için
(1,950 puan) tarafından
Rica ederim canim Allah gönlüne göre versin..
0 oy
(448 puan) tarafından
Canim bende kariyer .nette var..

Ozgecmisin oluyor hangi okulu okudun kac sene nerde çalıştın deneyimlerin neler kullandığın programlar varsa sertifikaların falan böyle özet birsey hazırlıyorsun onu istemisler
(5,157 puan) tarafından
Bu iş başvuru sitesi mi canım
Bende o şekilde yapayım bakalım şimdi örnekleri inceliyorum teşekkür ederim yorumun için ♥️
0 oy
(3,166 puan) tarafından
İnternet üzerinden duruma uygun bir örnek form indirip dolduracaksın kuzum. Hayırlı olsun inşallah 
(5,157 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım benim yapacağım şimdi örnek formlardan yararlanarak
0 oy
(57 puan) tarafından
Canva adlı programı indirin , ücretsiz bölümdeki CV hazırlama kısmı da işiniz fazlasıyla görür. Şansınız bol olsun

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 110 göst.
0 oy
3 cevap 214 göst.
0 oy
8 cevap 259 göst.
7 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Gamze1azra (84 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 340 göst.

Kategoriler

1,468,017 soru