+1 oy
953 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (498 puan) tarafından
Biz ailecek daha olmadık suanlik düşünmüyoruz siz oldunuz mu olmayı düşünmeyenler neden olmuyor 

40 Cevaplar

0 oy
(1,655 puan) tarafından
Şuanlık düşünmüyorsanız zaten bu saatten sonra çok gerek kalmaz covid bitecek yakında. Ben 3 doz biontech oldum çok mutluyum.
tarafından
Nasıl bıtucek kız sayılar cok yuksek
(1,655 puan) tarafından
Normalleşme sürecine girildi çünkü artık serbest bırakılıyor. Eşim şuan omicron oldu. Basit bir nezle gibi atlatıyor. Aşı da oldu tabi. Artık süreçte sona gelindi. Bundan sonra influenza gibi olacak hastalık.
tarafından
Omicron ilk defa duydum haberlere bakmıyorum canım cunku ruh sağlığımı bozuyor
-Reklam-
0 oy
tarafından

İki doz biotech oldum. İlk asida basım döndü 4 gün. İki asi arasında korona oldum mahvoldum bittim. İkinci aşıdan sonra kalbimde rahatsızlık yaşadım perişan oldum. Yani bu virüs dönemi beni iyi bir ... :D birdaha olmayacağım. Ben hiç olmak istemiyordum ama kızımın okulundan dolayı mecbur oldum

0 oy
(5,213 puan) tarafından
2biontek oldum 3.yü uçakta falan zorunlu yapmazlarsa olmicam
(498 puan) tarafından
Hayırlısı canım
0 oy
(3,281 puan) tarafından
3. Aşımı oldum rabbim hayırlısını versin
(498 puan) tarafından
Amin inşallah
0 oy
(521 puan) tarafından
2 doz sinovac oldım 3ncuyude bugün olucam
(498 puan) tarafından
Geçmiş olsun
0 oy
tarafından

Oncelikle şunu belirtiyim aşı olanlar covid olmuyacak diye birsey yok. Aşının amacı covid olanların daha hafif atlatmasını sağlamak.... Ben 2 doz sinovac oldum 2. Dozdan 4 gun sonra covid oldum hemde delta :D orta siddetle atlattım cunku benim kronik rahatsizliklarim vardi

(498 puan) tarafından
Geçmiş olsun
0 oy
tarafından
Eşim 3 doz biontech oldu bende emziriyorum 2 doz sinovac oldum 3. Hakkım gelsin onu da biontech olacam bütün. Ailemiz oldu benim de eşiminde çok şükür hasta olmadık daha 
(498 puan) tarafından
Hayırlısı canım geçmiş olsun
0 oy
(6,675 puan) tarafından
Hayır henüz düşünmüyorum
(498 puan) tarafından
Bizde öyle bakalım hayat ne gösterecek
0 oy
(32,573 puan) tarafından
Valla ben 3 ü olacm biontech oldum iki tane
(498 puan) tarafından
Hayırlısı canım
0 oy
(64,764 puan) tarafından
3 doz sinovac oldum bende neden olmadiginizi merak ediyorum
(498 puan) tarafından
Güvenmiyorum bu kadar süre sürede karşılıksız Bi aşıya ve başkalarının ürettiği aşıya
0 oy
(20,032 puan) tarafından
Olmadım hamileyim diye bebek doğduktan sonra da 3 aydan sonra ol dedi hemsiremiz bebek 3 aylık olmadan ben Corona oldum ciğerlerime inmiş ölüyorum sandım 14 gün hastanede yattım 5 günu yoğun bakım da kaldım çıkalı 3 ay oldu doktor biraz bekliyelim vücudun kaldiramayabilir dedi bı daha gidip sorucam bakalım ne diyecek vurun derse hemen vurunacagimm eşim asılıydı ona hiç bulasmadi kardesimde bizleydi oda çok hafif atlattı Valla nolursa olsun tedbirimi alicamm Takdirde Allah'ın...
0 oy
(16,433 puan) tarafından
İki tane oldum üçüncüyüde paztesi olucam inş 
(498 puan) tarafından
Hayırlısı canım geçmiş olsun
0 oy
(22,058 puan) tarafından
Aman yok olmam ben :D isterse yola cikmicaniz deseler yine olmam:D
(498 puan) tarafından
Bizde o kafadayız inşallah mecbur tutmazlar napalik herkesin kendi kararı niye zorluyorsunuz
0 oy
(343 puan) tarafından
Bizde ailecek olmadık daha olamyida düşünmüyoruz şimdilik
(498 puan) tarafından
Hayırlısı canım
0 oy
tarafından
Yapmadim yapmicaz. Cocuklarimada asi reddi verdim. Sapa saglam insana ilacta asida lazim degil. Elhandullilah. Havasi dogasi miss ulkede yasiyirorum.kendimede cocuklarimada en iyisi neyse onu yaparim.benide onlarida benden iyi dusunecek kimse yok bu dunyada. Sagligimi kimseye emanet etmem.
tarafından
Turkiyede degililm.isvecte verdim. Sorgusuz sualsiz buyuk bir saygiyla karsilanarak
(498 puan) tarafından
Insallah bende veririm ama 2. Ye artık bilinçsizce kızıma yaptırdım malesef 2 yaşında
tarafından
Bende ilkime yaptim.hatta doktorumuz sey dedi ilkine yapip 2. De vazgectinse cok arastirip okumus olmalisin. Evet dedim :)
(498 puan) tarafından
Aynen baksana araştırıyoruz diye kızan arkadaşlar bile var
tarafından
Canim  malesef ulkenin kara lekesi bu. Kendi gibi dusunmeyene saygi yok ;)
0 oy
(519 puan) tarafından
Olmadım olmayı gerektirecek bir durum da görmüyorum nasipten öte köy Yok önce takdir son tevekkül
(498 puan) tarafından
Evet canim.hakkimizda hayırlısı olsun
0 oy
tarafından
Biz ailece olduk aşimizı hiç bir şeyde olmadı bize iyiki olmuşuz
(498 puan) tarafından
Hayırlısı canım
0 oy
tarafından
Olmadım olmadık şu an koranayimmm
(498 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım
0 oy
(4,061 puan) tarafından
Oldum 3 doz hemde eşim karşı idi oda korkudan oldu arkadaşı öldü biride ölümden döndü o ölümden dönen aradı hastayken koş çabuk aşını ol diye yalvardı oda korkudan oldu bide iş yeri mecburiyetten gösterince mecbur oldu devlet dairesi olunca karşı gelemezsin canim
(498 puan) tarafından
Gelemezsin tabi mecbur oluxak canım sadece bizim fikrimiz bu yönde bide köyde olduğumuz için zorunlu Bi alanımız yok
(4,061 puan) tarafından
Tabikide benim hastalığım var sürekli yolculuk halindeyiz oyuzren de sorun çıktı ama mecbur olduk gerçekten yoksa olmicaktik bizde
0 oy
(3,247 puan) tarafından
Ay tabiki de olduk çok şükür aklımız fikrimiz yerinde 
(498 puan) tarafından
Niye olmayanlar aklı fikri yok mu saygı duyun lütfen

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 343 göst.
8 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde MelisAlin (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 564 göst.
5 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 267 göst.
4 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aysnn (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 164 göst.
3 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,507,670 soru

24,609,097 cevap