0 oy
99 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Benim gebelik öncesi 28 günde adetim oluyordu. Doğumdan tam 3 ay sonra ilk adetimi oldum. Ama 4. Ay yani bu ay 3 gün geciktim. Bu gecikme normal mi? Daha doğrusu doğumdan sonra adet düzensizliği olabilir mi? 

3 Cevaplar

0 oy
(1,205 puan) tarafından
Evet normal canim ilk.1 yil.duzensizlik.oluyor 
tarafından
Allah'ım şükür :)
(1,205 puan) tarafından
Korktunmu kiz yine bebis var diye ☺️
tarafından
Valla korktum :) eğer öyle birşey varsa seneye adımı hunili olarak değiştirebilirim burada :)
(1,205 puan) tarafından
Hahahah yoktur canim gelir bakalim 10 ay oldu hala duzensiz bende bugün  korktum ama sonunda geldi beklenen şükür normal yani ama yinede iyi korunmak lazim
tarafından
Evet kesinlikle
-Reklam-
0 oy
(12,971 puan) tarafından
Çok normal 1 sene düzensizlik olabilir 
tarafından
Şükür Allah'ım :) inşallah düzensizliktir:)
0 oy
(1,260 puan) tarafından
Bu ay benimde gelemdi bu zamana kadar hep geldi  4. Ayım beş günxur bekliyorum gelen giden yok şu an  sinirlerim bozuluyor :)   
tarafından
Ben test yaptım az önce sıkıntı yok bende :) sende yarın yap :)
(1,260 puan) tarafından
Korkuyorum ben birde o çok büyük konuşanlardanim doğumdan sonra asla asla bir daha doğurmayacagim diyenleedenm açıkçası korku tavan yaoti ;)
tarafından
Bende insan nasıl yanlışlıkla çocuk yapar saçmalık diye içimden geçirenlerdenim :) :)
(1,260 puan) tarafından
Ne olursa olsun büyük konuşmamak gerekiyormuş :-) bukorki öldürmüyor surunduyor :)
(1,260 puan) tarafından
Canım sana birşey sorucam ben iki adet öncesi yoğun şekilde akıntı yasiyorum yapışkan gibi hani yumurtlama zamanı gelen gibi sende de oluyirmu
tarafından
Benim adetimden 3 gün sonra falan oluyor canım
(1,260 puan) tarafından
Anladım canım çok sağol cevap verdiğin için ;)
tarafından
Rica ederim canım :)

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,472,685 soru

24,114,350 cevap

333,144 kullanıcı

...