Güzellermi hangisi bana olmuş şimdiden atım çünkü boyları uzun baş örtü ayarlamam lazım yada başka abiye almak zorunda kalcam ondan size sorim dedim
Yaşım 21 kızlar
Şimdiden teşekkür ederim
Dağınıklığı bakmayın çünkü dolabın ustundelerdi indirmek zorunda kaldım (•‿•)(•‿•)(•‿•)
Canım gel sana tulum ve şal satayim bunları giyme lütfen çok demode hepsi.. bu arada etiketli ürünler eşimin kuzeninin düğünü için almıştım covid temaslı çıktım gidemedim sonra da açıldım o konuya hiç girmeyelim velhasıl kelam duruyor öyle annemgilde çok hoş ama altına da şık bir topuklu ohhh miss
bu tonlarda da şal almıştım geri bagliyordum gümüş taşlı küpe ve gümüş ayakkabı giyecektim nasıp olmadı 36 beden
tCanım gel sana tulum ve şal satayim bunları giyme lütfen çok demode hepsi.. bu arada etiketli ürünler eşimin kuzeninin düğünü için almıştım covid temaslı çıktım gidemedim sonra da açıldım o konuya hiç girmeyelim velhasıl kelam duruyor öyle annemgilde çok hoş ama altına da şık bir topuklu ohhh miss
bu tonlarda da şal almıştım geri bagliyordum gümüş taşlı küpe ve gümüş ayakkabı giyecektim nasıp olmadı 36 beden tulum
1,505,242 soru
24,573,308 cevap
362,080 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın