+1 oy
618 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Ya kızlar bana bisey soyleyin nasil muhafaza edicm posetin icinde ama dolabi actigim gibi küf kokuyo ona uygun da saklama kabı denemedm ise yarar mi ben agzima surmem de esim seviyo diye getirmis:unsure: 

Bi sorum daha olacak baska poat acmayim ona da burdan cvp verirseniz sevinirim :D kuru fasulye de getirmis de ben onlari aksamdan suya koydum bugun posetleyip dondurucuya atacaktim ama posetim kalmamis aksam esim getirecek de sudan cikarsam kotu olur mu ya da suda mi beklesin?

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
düzenlendi

Kiz sen erzurumlumusun havvaaam bak bu peynirden mi meşhurdur bizim erzurum peyniri :P

tarafından
Ben degil askm esim erzurumlu evet bundan ama bi acayip kokuyo kiz ☺☺
tarafından
Kokusu berbatt evet ama tadi cok guzel ya buzluğa at kaynanam oyle yapiyor
tarafından
Oyle yapcm ya hemen yer biter diye alta koydm ama hafta ici kahvalti yapmiyo haftasonuna kadar da kokusunu cekemem dondurucuya atcm :)) sen mi erzurumlusn esin mi
tarafından
Eşim erzurumlu yavrum :)
tarafından
Ohh olsada yesemm keşkee :(
tarafından
Nerede yasiyorsun canim bulundugun yerde yok mu
tarafından
Deryam bi ortak noktamiz daha sjfhfhfh feyza veriyim kiz kurtulurum ben de kokudan ☺
tarafından
Ben sakaryada yasıyorum erzurumluyum dogum icin kaynanamin köyüne geldim ağrıya erzurumun peynirleri malesef satılmıyor burda 1 senedir yemiyorum kokusu burnumda tütüyor olurr valla alırım kiizzz sjsjsj
tarafından
Burda erzurum tanıtım gunleri oldu millet bunun icin siraya giriyo kiz beni hem goruntu hem koku cezbetmiyo tadini dahi bilmiyorum ama yemek icimden gelmiyo ☺☺
tarafından
Havvam seninle cok ortak noktamiz var cekiyoruz birbirimizi :) yerken o kokuyu bile unutuyorsun ya çayla nefis gidiyor sabah aksam yerim zevk veriyor :D

Feyza kiyamam sana ya hakkini helal et canim uzuldum sileyim resmi
tarafından
Valla kiz bu kadar olur :))) esim de oyle diyo da ben hic sans vermedim :D
tarafından
Eşini dinle :D afiyet şifa olsun inşallah kuzum
tarafından
Sagol canm benim❣
tarafından
Helali hoş olsun derya havva mutlaka denemeni tavsiye ederim çayla bambaşka olur tadı yedikce insan tadına doyamiyor :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Suda bekletin daha çok şişer çabuk pişer ....

Peynir çoksa dondurucuya at eşinin isteği kadar çıkar akşamdan çözdü yiyin
tarafından
Dondurucuya atmak aklima geldi de o kadar cok yok o yuzden dolapta dursun yesin bitirsin dedim de hafta ici kahvalti yapmaz simdi atip haftasonu cikarsam mantikli aslinda. Kuru fasulye de filizlenmez degil mi suda bekledikce
tarafından
Yok canım akşama alacakmış zatrn
tarafından
Tamam canm tesekkurler
tarafından
Rica ederim canım bereketi bol olsun inşallah
0 oy
(6,541 puan) tarafından
Ayy tum dolap kokuyo demi , ben iki saklama kabina koymustum anca oyle kesildi kokusu :D plastiker varya ic ice girenn kucuge peyniri koydum kapadim, sonra bi boy buyuk saklama kabina koyup dolaba oyke kaldirdim 

Fasulyeleri cok az hasla oyle posetle kaldir,haslama suyuna 1 cay kasigi sekerke kimyon at :) gazini alir
tarafından
Hem de nasil dolabi acmak bile istemiyorum ya son care dondurucuya atcm esim yiyecegi zaman cikaririm :D fasulyeyi de hallettim canm Sagol
(6,541 puan) tarafından
Bizimde dondurucuda,iste kucuk bi kaba koyduk yiyecegi kadar,ayy bi de pazar gunu yumurtaya katmis aman yarabbi diyorum bu koku da ne :D
0 oy
tarafından
Ben Erzurumluyum biz dolaba koymuyoruz yicegimiz kadarı ayırıp poşete koyariz dışarıda durur kalanı buzlukta küflü deyince kötü gelebilir biz çok severix
tarafından
Dondurucuya atacak kadar cok yok canm o yuzden dondurucuya atmadm kucuk bi posette duruyo ama esim hafta ici kahvalti yapmadigi icin haftasonuna kadar beklemesi lazim en iyisi dondurucuya atiyim haftasonu cikaririm
0 oy
tarafından

Bir erzurumlu olarak sevgiler saygilar canim :D kuflu peyniri hic yemedim yemeyide dusunmuyorum sonucta kuf yani bakteri hic bana gore değil yaaa.. peyniri buzluğa at yiyeceğiniz zaman cikarirsin. 

Fasulyede beklesin bise olmaz hem cabuk piser

tarafından
Ben hem goruntuden hem kokudan tadina dahi bakmadım belki guzeldir bilmiyorm istanbulda erzurum gunleri haftasi oldu orda nasil kuyruk vardi bundan almak icin yani begenen var ki bu kadar satiliyo demek ki ama ben almayim ☺ fasulye de biraz daha beklese parcalanacak gibi duruyodu riske atmak istemedim market posetiyle posetledm dondurucuya attim canm
0 oy
(383 puan) tarafından
Saklama kabına koy benimde kaynanam getiriyor vakumlu saklama kabı na koyuyorum kokmuyor 
tarafından
Tesekkur ederim canm
0 oy
tarafından
Buzluğa at canım altta çok kokar o yedikçe çıkar 
tarafından
Hem de nasil kokuyo ya buzluga atacak kadar cok yok diye alta koydm ama boyle de cok kokuyo atiyim yiyecegimiz zaman cikaririm
tarafından
Evet ama.tadi güzelmiş eşim çok sever kaynanam yolluyor bizede buzluğa atıyorum
tarafından
Benim esim de seviyo ama beni hem kokudan hem goruntuden dolayi cezbetmiyo merak edip tadina bile bakmadim☺
tarafından
Bende hiç bakmadım hele kayınvalidem nisanliyken getirmiş yolda bozulmuş diye çöpe atacaktım eşim elimden kaptı ☺️☺️
tarafından
Ahahahah bisey desek hakaret algiliyolar ben o yuzden icimden sevmiyorum ☺☺☺

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 665 göst.
3 Nisan 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 182 göst.
7 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Pembikmor (1,620 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 190 göst.
0 oy