+1 oy
2,122 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

kalanlar bunlar merak ettim gerçekten bim çikolatası gibi mi yiyoruz acaba :)

27 Cevaplar

0 oy
tarafından
İnsanlar düşünüp gönderiyor size marka olsa ne olmasa ne? Ne kadar ayıp bir şey ya size ikram olarak gönderilmiş siz de buraya atıyor sunuz marka mı diye üzüldüm o insanlar adına 
tarafından
Üzülmeye devam edin canım ben de size üzüldüm şu an ben kendi evime de her şeyin markasını almıyorum çok şükür durumum olmasına rağmen bir post üzerine açılmış bir post yanlış anlamayın lütfen ya başlık hatalı olabilir konuya hakim olmaya bilirsiniz ama bu kadar da değil yani
tarafından
Konuya hakimim o yüzden yazdım ilk postu gördüğüm zaman ön yargılı olmak istemedim hepsini okudum ve siz kendiniz ile çelişiyor sunuz.
Orda sevda diye bir bayan resimlerini bana at marka mı değil mi sana söyliyim demiş değil mi sizde altına yazmış sınız ki bizimde akrabalarımız gönderiyor ben atayım marka mı değil mi söyleyin biz garibanlar da Alman çikolatası diye yiyoruz gibi bir şey söylemiş siniz bu ne demek oluyor açıklar mısınız?
Ve sonra da sevda hanım ucuz diyince kocam uyanınca okutayım yorumu demiş siniz bence siz önce bir dönüp ne demek istediğinizi önce bir kendiniz anlayın niyetinizi bilmiyoruz ama yazdıklarınız kendiniz ile çelişiyor sunuz
-Reklam-
0 oy
tarafından
:-(:-(:-[:-\ 
0 oy
(194 puan) tarafından

ya ne cukulatmis mubarek millet evine ekmek.almanin derdinde siz marka derdindesiniz Allah daha buyuk dert vermesin:ermm:

(guzel de gorunuyorlar hee):P

0 oy
(129 puan) tarafından
Kızzz essahtan bız alman sylerımı yıyodukta bız bilmiyorduk
0 oy
(7,934 puan) tarafından
Ferrero ve toffie haric digerleri ucuz cnm lindt diye bi marka var en pahali çikolata o Almnya cikolata ülkesi türkiyenin en marka çikolatası burdaki en ucuz cikolatayla eşdeger tatta
0 oy
(5,123 puan) tarafından
Almanya'da yaşıyorum bunları biliyorum da, marka mı değil mi ne alaka :) 

Hepsi güzel ucuz da değil, en önemlisi coğu hayvansal ve alkol içerik olarak temiz :) dikkat ediyorsanız helal haram çizgisine gıdada 
tarafından
Başka bir post üzerine açtım keyfi bir anda aklıma gelip sormadım marka olup olmaması önemli değil bizim deli gibi sevinerek beklediğimiz alman çikolataları nasıl diye post görünce bilen birine sordum yoksa yıllarca gelse yine bıkmadan yerim
(5,123 puan) tarafından
Aman boşver ya yorumlara baktım şimdi, burası böyle değişk bir site. Afiyet olsun. Bir de Almanya'da ucuz markasız diye bişey olmaz hepsi yakın kalite ve çok çeşit var
0 oy
(5,572 puan) tarafından
Bayılıyorum alman çikolatasina. Bende de bir paket şeker ve on çikolata kaldı 

İlgili sorular

0 oy
29 cevap 1,061 göst.
4 Ekim 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 3prensannesi (1,522 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 447 göst.
+1 oy
4 cevap 306 göst.
5 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Egemelisim (1,477 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 208 göst.
30 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mirayin annesi (2,900 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,748 soru

24,173,694 cevap

336,000 kullanıcı

...