0 oy
563 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar merhaba katılım evim hakkında bilgisi olan var mı süreç nasıl işliyor kaç yıl ödüyoruz ev sahibi olmak için kura sistemi mi var faiz alıyorlar mı peşinat gerekiyor mu bilgisi olan varmı acaba?

1 cevap

0 oy
tarafından
İlk önce başvuru yapıyorsun canım başvuru yaparken senden 10 ya da 12 bin TL gibi bir rakam da para istiyorlar hizmet bedeli adı altında daha sonra aylık ödemelerine göre seni guruplara sokuyorlar kura sistemi ne katıyorlar kura sisteminde en geç bize 58 ay demişlerdi şansın varsa tabii daha erken de çıkıyor ama bizim aklımıza yatmadıgi için kabul etmedik 
tarafından
Hizmet bedeli onlara kalıyor herhalde 58 ay sonra evi mi teslim alıyoruz ev bedelinde para mı
tarafından
Evet onlara kalıyor hayır ev değil baştan sana ne kadarlık paraya girdiğin soruyorlar mesela 200.000 için girdiysen 58 ay sonra sana 200.000 veriyorlar
tarafından
Ayy çok saçma 200.000 e o zaman ev bulamazsam
tarafından
Hah işte bende tam olarak bu yüzden girmedim 3 tane firma var zaten şuan hepsi ile görüştük ama girmedik ikna etmek için 1 hafta aradılar çünkü prim var işin ucunda
tarafından
Evi teslim ediyorlar sanıyorum bende parayı napayım ben gider kredi çekerim öyle olsa ben kira öder gibi ev taksidi ödemeyi istiyorum olmaz bu bize
tarafından
Hayır canım evi vs hepsini sen buluyorsun ekspertiz yolluyorlar onay veriyor sonra sen en başta belirttigin para miktarını alıyorsun onlardan
tarafından
Sağol canım hakkını helal et teşekkür ederim ♥️
tarafından
Bulduğum ev beni 58 ay bekler mi :((
tarafından
Ne demek canım helal olsun bunu bende görevliye söyledim çıkınca ev bulursunuz dedi e o zaman o paraya ev bulmak mucize birde kaldiki o kadar ay boyunca hem kira ödeyip hem onlara taksit ödemem gerekecek
tarafından
Saçma ya ben çalışmıyorm esim çalışıyor Bebek de var hem yetişemez yetişti diyelim dediğin gibi o zamana o paraya ev bulunmaz şimdi bile zar zor 200.000 e ev var
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 1,034 göst.
28 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Aydagul (161 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 312 göst.
22 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Gul karaaa (852 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 596 göst.
15 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy