0 oy
261 göst.
Diğer kategorisinde (348 puan) tarafından
Kızlar ben üç gün kurlai ile veriyorum ne verirsem sanırım zaten bir tüm yumurta sarısı yiyemiyor bebek yumurtaya baslicam bugün bilginiz var mi

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bilmiyorum canim ben üç gün kuralı yapmadim 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben mesela iyi pişmiş yumurta sarısını 3 gün kuralı ile tattırdım 1 çay kaşığı kadar çay kaşığı ile ölçtüm öyle verdim sonra tatlı kaşığı ile ölçtüm öyle denedim o şekilde yani 
0 oy
(547 puan) tarafından
Valla ben verdiğim herşeyde 3 gün kuralını uyguladım. Yumurta sarısını ise şu şekilde verdim,ilk gün yumurta sarışının çeyreği kadar,ikinci gün yarısı kadar,3 cü gün bütün yumurta sarısına yakın verdim. (önceden verdiyseniz lor peynirine,yoğurda ya da başka birşeye katarak verebilirsin,tek başına kuru olur) 
(348 puan) tarafından
Ya şöyle yaptım dirte böldüm çeyreğini verdim biraz su uçurdum başka bişey vermedim çünkü kahvaltı için labne lor peyniri gibi şeyleri evde yapmak istiyorum onlar elimde olmadığı için sade çeyreği verdim biraz da şu icirdim yutabilsin damagina yapismasin diye yarın yarım vericem fakat ben şunu duymuatum bebeğim yedi aylık tüm sarı vermeyin diye ne kadar doğru bilemedum
(547 puan) tarafından
Tüm sarı verme zaten canım benim, tüme yakın ama tüm değil, bilmiyorum anlatabildim mi :)) bizim kafalar aynı seninle canım,bende kızıma lor peyniri,labne,bebe bisküvisi, yoğurt, ilikli kemik suyu,ekmek falan kendim yapardım,en güzeli de o, kavanoz mama hiç ama hiç almadım zaten
(348 puan) tarafından
Anladım bebeğim sağol valla evet kafalar aynı çoğu kişi diyor bana bu kadar sakınma bırak yesin ama ben yine de o kadar hormonlu zararlı şeyleri içinde bir nebze olsun doğal  biseyler yedirmeye çalışıyorum elimizden geldiğince
(547 puan) tarafından
Çokta doğru yapıyorsun canım,hiç kimseyi dinleme. Çocuklar büyüdüğünde zaten ne yazık ki zararlı şeyler yiyecekler zaten,bebekken yedikleri şeyler çok çok önemli. Sen bildiğin yoldan şaşma. Her kafadan bir ses çıkar zaten. Ben ikinci bebeğime hamileyim, inşallah ona da hepsini yapacağım
(348 puan) tarafından
İnsaAllah canim rabbim hayırlısıyla güzel yetiştirmeyi nasip etsin
(547 puan) tarafından
Amin inşallah canım benim. Gene danışmak istediğin bir konu olursa danışabilirsin :) sağlıkla büyüyün inşallah annesi
(348 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım aklıma takılan bişey olursa sorarım
0 oy
(1,780 puan) tarafından
İlk verirken 4 te 1i kadarı veriliyor sonra kademeli olarak arttırılıyor

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 133 göst.
28 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hasret03 (348 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 213 göst.
0 oy
0 cevap 93 göst.
27 Kasım 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 166 göst.
3 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Nagiiiss (473 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,490 soru

24,169,945 cevap

335,817 kullanıcı