+1 oy
412 göst.
Diğer kategorisinde (1,151 puan) tarafından

Hormonlar işte hqhqqhhhq :d

image

5 Cevaplar

0 oy
(7,617 puan) tarafından
Gecen yil su zamanlar o moddaydim mide yanmalari uyumak isteyip uyuyamamak
(1,151 puan) tarafından
Gripten uyuyamıyorum bende bide bi vîdeo izledim duygusal tutamadım kendimi
(7,617 puan) tarafından
Hamileyken zaten duysusallik zirvede oluyor gecmis olsun
(1,151 puan) tarafından
Allah razı olsun
-Reklam-
0 oy
(293 puan) tarafından

Ben 3 aylığım henüz ne duygusallık ne bulantı me baş dönmesi ne halsizlik hiç bişey yok sadece bel ağrısı bakalım ilerleyen zamanlarda belki başlar :D

(7,786 puan) tarafından
Yasiyorsun bu hayatı denooo
Benim 9 ay  burnumdan geldii:D
(1,151 puan) tarafından
Benım de o zamanlarda vardı hahqhqa şuan da ara sıra işte oluyı 5 aylık bne de
(293 puan) tarafından
Hiç sorma canısı bazen gebe olduğumu unutuyorum çok şanslısın diyorlar tek duam böyle devam etmesi :D gebeliğimi bile hiç bir belirti hissetmeden öğrendim rabbim herkese böyle gebelik nasip etsin :)))
(293 puan) tarafından
Gonca sende ilk aylarda mı oldu belirtiler :)))
(1,151 puan) tarafından
Amiiiiin inşallah canım
(1,151 puan) tarafından
Ben zaten beklıyordm gebelik aşko merhaba adetim 6 gün geçti adet ağrısı oluyordu dedım heralde adet olcam sonrq dayanamadım test yaptım silik çıktı sonra kan verdım netleşti. 8 haftada mide bulantılarım başladı cok kötü oldum işte bazen hala da devam edıyrı bulantı
(1,151 puan) tarafından
Yani göğüs hassasiyetim ilişkiden 2 hafta sonra oldu 8.haftada mide bulantısı uyku hali halsizlik falan filan işte
(293 puan) tarafından
Hım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :))) benim annem 3 ayı böyle atlattıysan aynı şekil devam eder diyor inşllh öyle olur :)) bu arada cinsiyetğn nedir şe için soruyorum mide bulantıları olanların ki kız oluyor muş :-)
(293 puan) tarafından
Göğüs hassasiyeti yok bende yani bazıların ki dokununca bile ağrır ya o yok ama baya şiştiler :)))
(1,151 puan) tarafından
Inşallah olmaz hiç bundan sonra da bulantın kuzum çok kötü :( oğluşum olucak inşallah. 17 haftada bacağı kapalıydı kıza benzıyor dedi yanılma payı var dedı ama. 20 de gittim yine kapalıydı bacağı doktor uğraştı biraz sornw baktı dedı erkek
(1,151 puan) tarafından
İlk zamanlar vardı şuan da var ama az
(293 puan) tarafından
O zaman batıl inanç bunlar ya :D.. Bana erkeğe benziyor dedi 4 aylık olduğunda net bişey söylerim dedi ama pipi gördük hatta resmini bile istedim pipisinin :D
(293 puan) tarafından
İnşllh yaşamazssın bu belirtileri mide bulantılarıok kötü
(1,151 puan) tarafından
Evet canım batıl tabi ki deeee:) ahhahaha bana da gösterdi bak dedı ama ekran uzaktaydı gözlüğüm çantamdayydı göremedim hahhh
(1,151 puan) tarafından
Aahhh kız yaşicağım kadar bulantı yaşadım hala da oluyor bazn cok kötü
(293 puan) tarafından
Hahahaha ben videoya bile çektim hatta YouTube den erkek bebek ultrason görüntülerine baktım pipilere baktım ultrasonda nasıl görünüyor diye benimkisi yle aynı hepsi bakalım diğer gidişimde ne dicek :)))
(293 puan) tarafından
Yani çekeceğimi çektim bu saatten sonra çeksem nolur diyorsun :D kıyamam ya bir an önce zaman geçsinde bebişini eline al inş
(1,151 puan) tarafından
Ahqhhqqh hadı hayırlısı inşallah gülüm. Detaylıya gircem bende haftaya inşallah bakalım net kesinleşir o zaman
(1,151 puan) tarafından
Evet öyle aynen valla. Amiiiiiiiiiiiiiinnn inşallah Allah razı olsun güzelim aynı şekilde sende yavrunu sağlıkla al kucağına inşallah
(293 puan) tarafından
Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin :))
(1,151 puan) tarafından
Amin canım
0 oy
(303 puan) tarafından

Sadece hamilelik değil balıım bence dogum sonrası mood bu :'(

(1,151 puan) tarafından
Ne zmn gülcez biz :(
(303 puan) tarafından
Yakındır inşAllahh balımm :*
(1,151 puan) tarafından
İnşaaaaaallhh
0 oy
tarafından
Evet bende sürekli bu moddaydim zamanında 
0 oy
(443 puan) tarafından
Bende böyleyim 29+1 haftalık hamileyim hamileligimin başından bu zamana kadar ömrümde aglamadigim kadar ağlamışımdır 
(1,151 puan) tarafından
Valla yaa bende bi progmam izliom biri ağlıyor istemessz pıt gözyaşı

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 515 göst.
28 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 520 göst.
0 oy
5 cevap 160 göst.
17 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Annelikguzelsey (266 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,651 soru

24,186,703 cevap

336,680 kullanıcı

...