0 oy
198 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,234 puan) tarafından
İki gündür güzleri akıyo çapaklanıyo arada burnu akıyo napmalıyım ya 

6 Cevaplar

0 oy
(1,453 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Oğlum öyle olduğunda doktor damla vermişti 3 günde geçti canım
(1,234 puan) tarafından
Sağlık ocağı yazarmı
(1,453 puan) tarafından
Yazar canım geçmiş olsun
(1,234 puan) tarafından
Saol canm götürim sabah
-Reklam-
0 oy
(53,867 puan) tarafından
Doktora gotur canim
(1,234 puan) tarafından
Dmi ya
(53,867 puan) tarafından
Belki alerjiktir gecmis olsun
(1,234 puan) tarafından
Saol canm
0 oy
(3,400 puan) tarafından
Doktora gideceksin canım
(1,234 puan) tarafından
Baklm ya gidecem
0 oy
tarafından
Göz damarları tikanmistir canım elini yika baş. Parmağınla 20 dakka boyunca masaj yap göz çukuruna ve doktora götür damla versin masajida yap damarları açılsın yenimi oldu yoksa çoktan varmiydi. 
(1,234 puan) tarafından
Yeni oldu
tarafından
Doktora götür canım ihmal etme korkutmak gibi olmasın bı arkadaşın öyle olmuş bebekken doktor masaj yap açılsın damarlar tıkanmış diye oda yapmammis artık nasıl yapmisa şuan çocuk ,1 yaşında faln açık göz ameliyatı olacak damarları tıkanmış benim kizmda bebkken oldu hemen doktora götürdüm masaj yap ve damala verdi kullandım geçti çok şükür ihmal etme Allah sıfat versin ama doktra götüren kadar göz çukuruna masaj yap canım tam çukuruna parmağını yerleştir dairesel şekilde hafif bastırarak
(1,234 puan) tarafından
Saol canm
0 oy
(1,540 puan) tarafından
Geç bile kalmışsın biz bir göz nezlesi geçirdik hepimize bulaştı çocuktan ben 6ayda zor topladım kendimi
(1,234 puan) tarafından
Aay deme ya ortanca oğlumda gözüm yanıyo diyordu
(1,540 puan) tarafından
Eğer göz nezlesi ise rahatsızlığı tek gözle başlıyor sonra diğerine geçiyor şişiyor sürekli akıyor doktor bile uzaktan baktı ellemedi bizi en son özele gittim doktor bende 20sene önce geçirdim bu rahatsızlığı şanslı isen 6ayda atlatırsın demişti bana sonra görme de sıkıntı çıkarıyor çünkü karıncalı görüyorsun etrafı inşallah benim bahsettiğim hastalık değildir sizinki
(1,234 puan) tarafından
Canım dediğin gibi tek gözle başladı şuan dunden daha iyi
0 oy
tarafından
Benm oglumda 1 yasında gözleri aktıgı zmn kendğ sütümden(ön süt) sagıyorum gozunde ertesi Gune gecmıs oluyor... Cocuk doktoru tavsiye etmıstı antibiyotikli damlada bıle etkılıymıs bı hastanın sadece anne sütüyle gecmıs oyle soylemıstı.. Eskilerde süt sagarmıs.. Soguktan olurmus gözlerin capaklanması
(1,234 puan) tarafından
Saol canm Bi denim
tarafından
2 3 saatte bı sag cnm oyle dursun gözünde ınsaallah 1 gunde gecıyor
(1,234 puan) tarafından
İnş canm

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,469,022 soru

24,066,906 cevap

330,414 kullanıcı

...