0 oy
933 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
tarafından kapalı
 Biz ev üstünde yaşıyoruz kaynanamla birlikteyiz.dün bizim küçük baş hayvanlarımız var evimizden uzakta  orada bir küçük kulübemiz var kaynimla eltim dün oraya gittik .yemekten sonra çay derken konuşmaya başladık laf lafı açtı derken konu birikim konusuna harçlık konusuna  geldi .. Eltim eşimle beraber  kaynima kızdı işte hep para harcıyorsunuz bize  hiç harçlık vermiyorsunuz. O da dedi borçlardan vakit kalmıyor .bende  araya girip annene verirken iyi ama her para aldığınızda 500 TL veriyorsunuz .  oda dedi ben veriyorsan annem kendi için mi harcıyor, bizim için harciyo dedi. Onlar gidince bizde orada uyuyalim dedik .Esim baktim uygunsuz siteleri veya filmler açiyor  benim de izlememi istiyor. Ve bunu normal bir şeymiş gibi karşılıyor.
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

23 Cevaplar

0 oy
tarafından
Eşin ne kadar iğrenç biri.... O telefonu alırdım kafasında parçaladım Allah korusun böyle insanlardan bizi.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Şimdi hangi sorunun cevabını istiyorsun anlamadım ama tek anladigim kocan tam bir şeref.sizzzzzz
0 oy
(15,819 puan) tarafından
Valla çarparım suratına telefonu 

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 728 göst.
10 Kasım 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 310 göst.
0 oy
24 cevap 892 göst.
23 Kasım 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu