0 oy
345 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (182 puan) tarafından

Uygulama hesabında param vardı kupon da verince bende kızımı alistirmak için basamaklı lazimlik aldım kızlar satıcı kişi altına bı turlu tuvalet eğitimine gecemedigimiz için satıyorum kargodan geldiği gibi kullanmadan paketledim yazmış ve güvenilir satıcı rozeti vardı 200 e yakın satış yapınca bende güvenip aldım ürünun kargo geldiği gün aldım fakat cenzaeye gittiğim için 3 gün sonra evime gelebildim site de otomatikman satışı onayladı eve geldiğim gibi ürünü açtım ürün bu 

image

Eşimle kurduk baktım kullanılmış belli biz ona takilmadik herşeyi kurduk klozet kapağı vidası yok kargo posetide patpata sarılmış iyice bakıyoruz hiç yok.Saticiya ulaştım durumu belirttim.Bende hiç kurmadan kargo poşetinde bıraktım eksik olmaması lazım diyor ürün ama kurulmuş belli tornavida izi var neyse ben ne yapabiliriz diye soruyorum kendisine vida olmadan tutmuyor kapağı çünkü...belki kargolarken düşmüştür falan filan dedi işte kaybolmasi imkansız durumuna getirdi yani herşey eksizsizce çıkıyor kayip olan parçada çok büyük vidası imkansız poşette gözükmemesi biz dikkatlice açtık karşı tarafın eksiği bu ve kendisi şuan geri dönmüyor elimde şuan ürün kullanilcak durumda değil haftasonu müşteri hizmetleri de kapalı poşet üzerinde kişinin tel numarası var sanırım napiyim yaa bana fikir verin size göstereyim neresi eksik tam 

image

6 Cevaplar

0 oy
(12,271 puan) tarafından
Dolaba bildir bence 
(182 puan) tarafından
Dodo uzerindenmi yani bakıyorum o seçenek dahi yok nacak temsilciye bağlanmak gerekmiş haftasonu diye yardımcı olunmuyor
(12,271 puan) tarafından
Hafta içi bağlan canım bugün ulaşamaz sin oranın dodosu na ayrı gıcık oluyorum zaten
-Reklam-
0 oy
(14,991 puan) tarafından
Bırak numarayla uğraşma iade et 
(182 puan) tarafından
İade edemiyorum 3 gün gectigi için belirttim ben açıklamada yazdım sipariş otomatikman onaylanmis
(14,991 puan) tarafından
O zaman yapacak hiç birşey yok canım ya
0 oy
tarafından
Canım ototmaik onaylanmissa birşey yapamazsın satıcı insafa gelmeli
(182 puan) tarafından
Allahım yaaa bu ne insafsizliktie
tarafından
Haram olsun hakkım yaaz kadına canim
(182 puan) tarafından
Yazdım bana bu kadar para içinboyle konuşmanız hak değil diyor bı de başka dolap hesabımdan almış madem öyle neden demiyorsun
tarafından
Nasıl hak değil sonucta ürün eksik ve sen parayla aldın madem ohle kabul edecek geriye bilerek yaptı dolap da asistan kısmı var oraya yaz sorununu bağlan çözüm buluyorlar
(182 puan) tarafından
Yazdım canım ürün onaylandığı. İçin otomatikmen dodo yardımcı olamıyor müşteri hizmetlerine haftaici bağlanabilirsiniz  diyor
tarafından
Yazık yanu haramdan da korkmuyor kadın canim
(182 puan) tarafından
Korkmuyor heralde ama Allah çok şükür büyük mağdur kalmadım e bebek mağazasından istedim bana bedavaya verdiler ve dolap uygulmaaisna şikayet ettiğim için bana kupon verdi yinede az miktarda
tarafından
Ooo iyi bari canim
(182 puan) tarafından
Evet cnm
0 oy
(125 puan) tarafından
Canım aldıklarıma gir ürüne gir siparişi iptal etmek istiyorum de dodoya bağlan olmadı yarın yap dodo müşteri hizmetlerine bağlıyor aynen sorununu anlat kullanılmadı dediler kullanmışlar de parçaları yok de resim ekle bozuk şekilde ekle gerekirse müşteri hizmetleri onaylar iptalini satıcı onaylamasa bile
(182 puan) tarafından
Yarıni bekliyorum mecbur evet
0 oy
(4,875 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Bizde aldık kurduk ama kullanmadık daha . 

Bu şekilde.
(4,875 puan) tarafından
Şimdi dikkatlice baktım da mavi kısmın vidası yok
Yeşil kısım da yukarıda kırmızı vida var ya mavi de de olması gerekiyor
(182 puan) tarafından
Evet aynen o vida yok işte sen iyi bilirsin yani ordavida yokken kayıyor yani hak yaa Allah haram zıkkım etsin boğazında kalsın diyorum o parayı para kolay mı kazaniliyor simdi
(4,875 puan) tarafından
O yoksa kapak kısmı kayar ve korkar düşecem diye. Ne kadar a aldın
(182 puan) tarafından
76 ya almıştım ama durum kapandı ben gereken cümleleri söyledim kendisine yakışır şekilde...e bebek mağazasından rica ettim bana ücretsiz verdiler parçalarını şuan ve dolap uygulaması da yaşadığım durumdan ötürü kupon verdi az miktarda bana çok sukur
0 oy
(13,675 puan) tarafından
Dolaba bildir mutlaka geri iade etmek istediğini söyle böyle kullanılmaz ki
(182 puan) tarafından
Söylemek istiyor haftasonu yardım edemiyorlar

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 264 göst.
0 oy
1 cevap 136 göst.
2 Ağustos 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Milkasu (805 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 673 göst.
24 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 295 göst.
8 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,461 soru

24,099,346 cevap

332,302 kullanıcı

...