Uygulama hesabında param vardı kupon da verince bende kızımı alistirmak için basamaklı lazimlik aldım kızlar satıcı kişi altına bı turlu tuvalet eğitimine gecemedigimiz için satıyorum kargodan geldiği gibi kullanmadan paketledim yazmış ve güvenilir satıcı rozeti vardı 200 e yakın satış yapınca bende güvenip aldım ürünun kargo geldiği gün aldım fakat cenzaeye gittiğim için 3 gün sonra evime gelebildim site de otomatikman satışı onayladı eve geldiğim gibi ürünü açtım ürün bu
Eşimle kurduk baktım kullanılmış belli biz ona takilmadik herşeyi kurduk klozet kapağı vidası yok kargo posetide patpata sarılmış iyice bakıyoruz hiç yok.Saticiya ulaştım durumu belirttim.Bende hiç kurmadan kargo poşetinde bıraktım eksik olmaması lazım diyor ürün ama kurulmuş belli tornavida izi var neyse ben ne yapabiliriz diye soruyorum kendisine vida olmadan tutmuyor kapağı çünkü...belki kargolarken düşmüştür falan filan dedi işte kaybolmasi imkansız durumuna getirdi yani herşey eksizsizce çıkıyor kayip olan parçada çok büyük vidası imkansız poşette gözükmemesi biz dikkatlice açtık karşı tarafın eksiği bu ve kendisi şuan geri dönmüyor elimde şuan ürün kullanilcak durumda değil haftasonu müşteri hizmetleri de kapalı poşet üzerinde kişinin tel numarası var sanırım napiyim yaa bana fikir verin size göstereyim neresi eksik tam