0 oy
311 göst.
Diğer kategorisinde (108 puan) tarafından
Kızlar eşimin nerdeyse 10 senedir fıtığı varmış bu hafta ağrısı ayakarina vurdu  doktor ameliyat diyor ama 10 sene önce de demişler ameliyat sonra iac kıllanmış geçmiş ağrısı fıtık hakkında bilgisi olan ameliyat denilip sonra düzelen varmı

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sakın amelyat belasına girmeyin babam 5 kez oldu oerisan eğer bilseydik o zaman sülük yaptiridik 

Kaç kişi felç gibi gidip sülük yaptırdı smdi heosi babamdan dik duruyor sakın amelyat belasına bulaşma derim canim
(108 puan) tarafından
Ayyyy uzak herhalde karşı oluyor galiba
tarafından
Anadolu yakası
(108 puan) tarafından
Ben Avrupa yakası:)
tarafından
Uzaksın ama arabanız varsa otobandan yakın araştır canim illaki yapan vardır o tarafta
(108 puan) tarafından
Arastiricam canım çok teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Fizik tedavisine başlanmıyormuydu önce ya ben mi yanlış hatırlıyorum 
(108 puan) tarafından
Ya canım direk ameliyat diyorlar her gittiğinde öyle diyorlarmış
tarafından
Başka doktorlarada danışın o zaman ve iyice araştırın ameliyat şart mı başka tedavisi olamaz mı eğer son çare ameliyat derlerse kabul edin bende de fıtık başlangıcı vardı evlenmeden önce çalıştığım iş çok ağırdı fıtık başlangıcı var dediler 2 haftadır benimde çok sırtım belim ağrıyor başta adetim yaklaşıtı ondandır dedim ama ağrılarım hala devam ediyor bende gidicem sanırım
(108 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim yorumunuz için sağolun bizde bı kaç doktora daha göstermek istiyoruz
0 oy
tarafından
ameliyat kimine iyi geliyor kimini daha kötü yapıyor yüzde elli ihtimal yani 
(108 puan) tarafından
Evet canım doğru
0 oy
(1,784 puan) tarafından
Bende 17 yaşında fıtık olduğumu öğrendim bazı zamanlar yataklık oluyodm yerimden kalkamiyodm bacaklarıma kollarıma ağrısı çok vurur ama doktor bana ameliyat onermedi fizik tedaviye gittim duzelmedim öylece yaşıyorum ameliyat olmayı düşünmüyorum doktorlarda pek onermiyo zaten çünkü fitikta kendini tekrarlayan bişey
(108 puan) tarafından
Kardeşim oldu 17 yaşında ve şuan 24 yaşında yine çıktı fıtık ve yine onada ameliyat diyorlar ne olacak bilmiyorum eşim daha hiç olmadı ameliyat
(1,784 puan) tarafından
Olmasın canm hacamat yaptırsın Duzgun güzel bı yerde oda çok iyi geliyo ben korktuğum için yaptirmiyorm eşimde bana hiçbir şekilde ağır falan tasirmaz çok iş yaptirmaz oyuzden biraz rahatım
(108 puan) tarafından
Anladm canim bizde araştırıyoruz bakalım teşekkür ederim değerli yorumunun için
(1,784 puan) tarafından
Rica ederim canm
0 oy
(2,038 puan) tarafından
Benim annemde de var fıtık bundan 4 sene önce şiddetlendi oturup kalkarken ağlıyordu kadın o derece yani 3 ayrı doktora gittik hepsi ameliyat dedi mecbur kabul etti ameliyat günü bekliyordu o sırada dayım aradı onun kızı da olmuş fıtıkci bir adama gitmişler fıtığı çıkarmış belini filan çekmiş düzelmiş bizde gittik ve iki büklüm girdiği odadan dimdik çıktı annem şaka gibi resmen ameliyat olan akrabalarimizin fıtığı tekrarladı ama annem hala genç kız gibi :)
(108 puan) tarafından
Ciddi misiniz ya oda riskli değil mi
(2,038 puan) tarafından
Denize düşen yılana sarılır misali annem o kadar kötüydü ki yat kesecez seni deseler saniye düşünmeyecek haldeydi koca kadın oturup kalkarken ağlıyordu düşün risk oluşturacak birşey yapmıyorlar zaten adam bu konuda baya bilgiliydi annemin belinde tam 3 tane fıtık vardı ama biz adama bunu söylemedik kendisi fitiklari çıkarırken 3 tane fıtığın var dedi şok olduk anlıyor yani hatta kaç tanesi sağda veya solda onu bile bildi
(2,038 puan) tarafından
Birde şunu deneyebilir eşin barfiks çubukları varya onu yapabilirse eşin oda beldeki disklerin arasını açtığı için rahatlatıyor
(147 puan) tarafından
Nerede bu yapan kişi acaba
(2,038 puan) tarafından
Adapazarı'nda canım kendisi kanser olmuştu yapamiyordu ama öğrettiği kişiler varmış eğer gitmeye karar verirseniz bana mesaj at ben numarasını gönderirim sana
(147 puan) tarafından
Yazdım özelden
(108 puan) tarafından
Ada pazarı da bize baya uzak canım ya
(2,038 puan) tarafından
Bizde bursadan gittik canım ne diyim siz bilirsiniz
0 oy
(25,178 puan) tarafından
Valla dayım yeni fıtıktan ameliyat oldu yıllsrdırolmadı erteledi en sonunda patladı fıtık ve beyne etki etmiş kulakları duymadı 15 gün sağırlık yaşadı doktor kalıcı da olabilir dedi hemen ameliyat edildi şuan şükür durumu iyi asla ihmal etmeyin yeterince etmişsiniz
(108 puan) tarafından
Bilmiyorum ya ameliyat ta beni korkutuyor
(25,178 puan) tarafından
İçerde patlaması daha kötü emin ol.
(108 puan) tarafından
Ay Allah korusun
0 oy
tarafından
Babamın parmakları dahi kapanmıştı doktor artık açılmaz parmakların dedi çok uzun sürede yattı kalkamamıştı ameliyat dahi etmek istemediler platesle açıldı annemle bende 1 yıl platesle gittik spor yapınca düzenli her hangi bir sorun olmuyor bırakınca benimde ağrılarım başlıyor durumunuz varsa önce yüzmeyi denesin aynı zamandada platesle gitsin 
(108 puan) tarafından
Tamam canım çok teşekkür ederim yarın yine bir doktora gidicez ameliyat düşünmüyoruz şimdilik bakalım

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 22 göst.
+1 oy
2 cevap 94 göst.
+1 oy
1 cevap 140 göst.
0 oy
1 cevap 47 göst.
27 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Princess_s mother (696 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,641 soru

24,061,545 cevap

330,163 kullanıcı

...