0 oy
812 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (410 puan) tarafından

Siz ve eşiniz yüzüklerinizi sürekli takıyormusunuz merak ettim ?? 

Ben hiç çıkarmam hamileliğin son iki ayı ödemeden ötürü çıkardım doğumdan1 ay sonra tekrar taktım hiç çıkarmadım daha da.eşim de düğün ve davet varsa takar iş için hiç takmaz haklı olaraktan.onun haricinde pek takmaz huyum değil diyo sizler de bizim gibi misiniz 

☆☆☆TAMAMEN SOHBET AMAÇLIDIR☆☆☆

49 Cevaplar

0 oy
(678 puan) tarafından
Ben bi yere cikaraken takarim yada özel gun flan ama eşim nişandan bu yana çıkarmamıştır 
-Reklam-
0 oy
(5,570 puan) tarafından
Benim alyans im sürekli parmağım da ama eşim takmiyor
0 oy
(293 puan) tarafından
Benim eşim hiç takmaz rahatsız oluyor ama bu bilerek yaptığı bişey değil parmağıma evlidir yaz ama yüzük tak deme diyor tuhafıma gidiyor diyor :D yapıcak bişey yok ama ben evlendiğim günden beri takarım hiç çıkarmadım 
0 oy
tarafından
İkimizde takmıyorz canm 
0 oy
(481 puan) tarafından
Ben evde takmıyorum dışarı çıkarken unutmazsam takarım. Eşimin alyansını bozdurup gümüş aldık ama o da takmaz
0 oy
tarafından
Bende çok nadir takıyorum önceden hep takardim ama hamilelik falan . Ama şuan kziim oynamak istiyo illa çıkar diye bazen bir yere gidersek takıyorum esim takardı normalde ama şuan pandemiyi bahane ediyo :) bende zorlamiyorum yatırım amaçlı bekletiyorum 
0 oy
(89 puan) tarafından
Yüzüklerim olmuyor düşüyor kaybolur diye takmıyorum esımde iş gereği aksesuar kullanmıyor
0 oy
tarafından
Eşim takmıyor

Benim tektaşim hep parmağımda 

Bı yere gidince alyansimi takarım
0 oy
(6,048 puan) tarafından
İkimizde takmayiz çünkü sattık :)

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 220 göst.
11 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Yasmin26 (542 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 785 göst.
26 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Minikmucize (2,588 puan) tarafından soruldu
+1 oy
25 cevap 903 göst.
8 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Poncikhanim (1,581 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 725 göst.
1 Şubat 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,495,363 soru

24,428,855 cevap

352,306 kullanıcı

...