Kızlar gerçekten linçleyecek olanlar değil yardımcı olabilecekler yorum yapsın çünkü artık bıktımmmmmm 22 yaşındaym eşim 28 baktığmda güzel bi kadınım ve doğumdan sonra kilo alsamda genede iyi bi vücuda sahibim kendimi övmek için söylemiyorum neden. Böle olduğunu anlatabilecek biri var mı diye söylüyorum konu eşimin isteksizliği artık çok bunaldım istenmediğimi düşündüğüm için çok sinirleniyorum ve gerçekten bazen nefret bile ediyorum bunu eşimlede konuşuyorum ama bana göre hep bi bahane sunuyor telefonla uğraşmaya vakti var konuşurken iyi kendisi de zaten iyi biridir kısmen ama iş oraya gelince bana neden bunları yaşatıyor bilmiyorum hep yorgun başı ağrıyor sanki o kadın ben erkek bi Naz ki sormayın bana benle alakası olmadığını söylüyor ama bilmiyorum artık bugün geldi sanki göreviymiş gibi hadi gel diyor yani gelde bitsin bi kurtulaym espiriyle karışık diyor sonra istemediğimi söyledim bende sana aynısını yapıcam bundan sonra dedim şakayla karışık ben sana yanaşmıyorum ki dedi bu lafı çok zoruma gitti çünkü kendi istediği her zaman dibimde bitiyor ama iş bana gelince yok çünkü benim de bi çabam yok onu etkilemek için yaptığm hiç bişey yok surat yapmak dışında çünkü artık heves bırakmadı bende haftada bir on günde bir bazen iki hafta bir çok bencil ve tek kendini düşünüyor ne yapmam lazım ya aldatma gibi bişeyinde olduğunu düşünmüyorum bilmiyorum neeee konu çok yoruluyormuş o yorgunken nasıl olcakmış gerçekten bu konudan dolayı dertliyim ve bazı şeyler zoruma gidiyor ;(
Gece 12 yi gectigi icin acik acik konusabiliriz : D kiz olayi sahsi algilama gercekten yorgun olunca yapamiyorlar. Yani gerckten esinin yorucu bir isi varsa sende disini sık
1,486,817 soru
24,306,935 cevap
344,500 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın