+1 oy
1,370 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (513 puan) tarafından

merhaba hanimlar,

gece gece inanin aşırı doldum. Gece zaten uykusuzluk var gunduzleri de bebegimle surekli ilgileniyorum ama esimin bu vurdumduymazligi gercekten cileden cikariyor bazen. 
bugun ben bebekle ilgilenirken evi supurdu ben de vileda yaptim. neyse ben tabi yemek bulasik bebekle ilgilen derken 5 dk bile dinlenemedim. kizim agladiginda insan bir bakmaz mi neden agliyor yardima ihtiyacin falan var mi diye. acmis bilgisayari film izliyor. gorunce delirdim soyleyince ben nankor oldum. neymis hafta sonu bir yere gitmemis gezmemis evi supurmus haftaici ise gidiyormus. ben sanki o ise gidince napiyorsam. ise gidip masanin basinda vakit gecirmece ben evde daha cok yoruluyorum. bebek buyutmede cogunluk yardimci olmuyor. tek basima yetmeye calisiyorum. soyleyince de asla kabul etmeyip beni suclu cikariyor  gercekten asiri sinir oldum sonucta ben anneysem o da baba degil mi. siz de durumlar nedir 

45 Cevaplar

0 oy
(392 puan) tarafından
Bnm eşim saolsun yardım eder akşam 10 buçukta gelir eve gelince oturduğu yerden bikaç saat çocuğa bakar bende ya uyurum ya işimi yaparım. Gece uyumayan bebeklerden benimki. Gündüzde kuş uykusu gibi. 
-Reklam-
0 oy
(845 puan) tarafından
Bundan çıkarıcak ders çok beyefendi erkek yetiştirmek ilk anneyı kadın nasıl mutlu edilir anne guzel söz söylerken beyefendi liği öğretmek kibarlıpı 

Kaba bir baba varsa baban dağdır erdır ama annem şu hareket bir kadın olarak bana bunu hissediyor sende görüyorsun sen nasıl hisediyorsun hoş gelmiyor sakın yapmayalım biz bu hareketleri 

Kızınız varsa babalığını zedelemeden konuşmak onların ahlakını korumak gelinlerimiz ınsaAllah bize dua eder ne guzel yetiştifmişsin anne desinler ınsaAllah
0 oy
tarafından
Canım benim kizim iki yaşında oğlumada 29 haftalık hamileyim kızım sallamaya alıştığı için her gün en az iki saat sallıyorum artık ağır ayaklarım uyuşuyor bı kere ver sen hamilesin ben salliyom demez ben eve süpürge falan açıyorum heryerim tutuluyo demiyo yardıma ihtiyacın varmı tutuluyorsa yapma diyo ben yapmasam ev çöplüğe doncek kim yapacak benim işimi erkeklerin çoğu böyle düşüncesiz babalığı sadece ise gitmek saniolar malesef
0 oy
(220 puan) tarafından
Eşim yardim eder ama sadece bebeklere bakmakla yemek yapar yapmadiysam Allah razı olsun yetiyor onlari yapmasi bile mucize temizliği yapmaz ama geri herşeyi yardım eder
0 oy
tarafından
Ya valla benim eşim merhametlifir ben kıyamıyorum ona ya hafta içi bebeğimle temizliğini yaparım haftasonu vakit geçiririm evi supurmus onu yapmayan çok erkek var 

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 885 göst.
17 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde &Minikpanda& (875 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 765 göst.
+1 oy
1 cevap 95 göst.
6 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Aybukee (1,441 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 401 göst.
15 Ocak 2025 İnternet & Teknoloji kategorisinde Nare88 (312 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,361 soru

24,400,187 cevap

350,085 kullanıcı

...