0 oy
462 göst.
Diğer kategorisinde (907 puan) tarafından
Sorum başlıkta anneler

10 Cevaplar

0 oy
(1,295 puan) tarafından

Hic bir zaman :D

(907 puan) tarafından
Kontrol gitmediniz mi
(1,295 puan) tarafından
Niye gideyim ki canim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ne için cerahi işlem göreceksiniz ?
tarafından
Geçmiş olsun çevremde gideni duymadım hiç süt kestikten sonra.
(907 puan) tarafından
Sağol canım bende duymadım. Dediğim gibi ablamı götürünce bana öyle dedi. Genelde anneler gelmez dedi kontrol yapmak için. Ama ilk kontrol yapmak istersen 3 ay sonra gel dedi adet bitince 6 cı günü.
tarafından
Doğrudur meme kontrolu şart aslında
(907 puan) tarafından
Aynen ablam bekar memede kitle var onun böyle hastalığı olmasa hiç haberim olmazdı. Doktor alanında uzman o yüzden burda yazıp hem sormak hemde bilgi vermek istedim. Çünkü meme kontrol çok yapıyor kadınlar
(844 puan) tarafından
Ablanız bekar olduğu için Normal unutmayın emizrmek meme kanseri de dahil çoğu hastalığa şifadır
0 oy
(4,097 puan) tarafından
Niçin meme cerrahına gideceksin 
(907 puan) tarafından
Ablam bekar memede kitle var. Doktor götürdük. Bende bebeğimi memeden kestiğim söyledim. Bebeği memeden kesince 3 ay sonra adetin bitince 6 günü kontrol ettirin en iyi sonuç ozaman alınır dedi. Memede beze yada süt kalmış ise.
(4,097 puan) tarafından
Valla hiç çevremde görmedim kestikten sonra gideni
(907 puan) tarafından
İleri yaşta memede sıvı vs olur ise en iyi sonuç ozaman alınıyormuş kontrol amaçlı.
0 oy
(15,022 puan) tarafından
7 ayda kendisi bıraktı cerraha neden gidiliyor ?
(907 puan) tarafından
Ablam bekar memede kitle var. Doktor götürdük. Bende bebeğimi memeden kestiğim söyledim. Bebeği memeden kesince 3 ay sonra adetin bitince 6 günü kontrol ettirin en iyi sonuç ozaman alınır dedi. Memede beze yada süt kalmış ise.
(15,022 puan) tarafından
Hım hiç duymamıştım canım teşekkür ederim ❤️
(907 puan) tarafından
Rica ederim ben 17 ayda kesmek zorunda kaldım. Kortizon ilaç aldığım için birden kestim hiç birşwy yapmadım ama arada şişiyor
(15,022 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım. Neyin var ?
Lahana yaprağı  iyi geliyor diye görmüştüm
(907 puan) tarafından
Sıkıntı stres yapmaktan egzama çıktı kortizon ilaç alıyorum. Onun için kesmek zorunda kaldım memeden. Teşekkürler denşyecem lahanayı
(15,022 puan) tarafından
Geçmiş olsun kuzum şifa olur inşAllah
(907 puan) tarafından
Amin cümlemize inşallah şifa olsun
0 oy
(11 puan) tarafından
:D gitmedim nie gitceksiniz ki anlamadm
(907 puan) tarafından
(11 puan) tarafından
Bilmiorum bende bi sorun olmadi,tabi süt hemen cekilmio.benim 3 gunde rahatlama olmustu ama gogsumu her sktgmda süt vardi uzun bi zaman.bunun icin doktora gitme geregi duymadim
(907 puan) tarafından
Doğrudur canım bende yeni kestim tedaviden dolayı bazen çok şişiyor hiç dokunmuyorum.
(11 puan) tarafından
Aynen dokunma dus alabilirsin rahatlatir.sütü kesen seyleri tüket nane flan mesela
(907 puan) tarafından
Nane bilmiyordum teşekkürler canım
0 oy
tarafından
Sarkma için falan mı diyorsun anlamadım 
(907 puan) tarafından
0 oy
(2,564 puan) tarafından
Ne için gidilicek pek anlayamadım 
(907 puan) tarafından
0 oy
tarafından
Ben gitmedim neden gideceksin ki
(907 puan) tarafından
Doktor memeden kesince 3 ay sonra adetin bitince 6 günü kontrol ettirin diyor. Süt bezesi vs birşey varmı dıye
0 oy
tarafından
Ben gitmedimmm gitmem mi gerekiyordu
0 oy
(163,537 puan) tarafından
hic gitmedim ben

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 166 göst.
18 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Biskivili14 (65 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 108 göst.