0 oy
390 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar bir arkadaş paylaşmış 2 bin lirası 1 saat içinde 54 bin olmuş bu nasıl oluyor mesaj attım gercekmi felan olsa öyle birşey herkes yapar dedim diyorgercek sanada yardımcı olurum ama guvenmedim

8 Cevaplar

0 oy
(2,694 puan) tarafından

Yok yok girme öyle işlere valla Müge anlı bas bas bağırıyo kimseye inanmayın kanmayın haydan gelen huya gider diyo hep kadın haklı 

-Reklam-
0 oy
(3,238 puan) tarafından
O arkadaşın büyük ihtimal hesabı çalınmış oyle  birşey olamaz inanmayin
0 oy
(4,094 puan) tarafından
Dolandırıcı onlar arkadaşının hesabı çalınmiş
0 oy
(449 puan) tarafından
Doğru ama aşırı tehlikeli. Ben borsa al sat yapiyorum ama borsa hesabindan once risk analizi icin anket yapiyorlar ona gore borsa kademeleri var aciyor banka ama dedigim gibi riskli bende bir kac tanesini takip edihordum bi baktim 1 den 20000 level atladi eger para yatirmis olsaydim zengindim ayni gün icerisinde de indi tabi anlık oldu
(4,094 puan) tarafından
Canım arkadaşın dediği İnstagram paylaşımı büyük ihtimal arkadaşının hesabı çalınmış dolandırıcı onlar
tarafından
Hadi ya haram mı bu para peki
(449 puan) tarafından
Ben zborsadan hisse alıyorum yani ziraat bankasinin borsası ama risk bolumunu bana acmadiklari icin anketi yeterli bulmadiklari icin her bolumden al sat yapamiyorum yani anapazar alt pazar yildiz pazar var bunlardan al sat yapamiyorum
(665 puan) tarafından
Borsaya yatırım yapacaksan uzun vadede yapacaksın günlük al satla bişey kazanamazsin...
(449 puan) tarafından
Ben küçük yatirimciyim gunluk al sat yapiyorum ama suan yeo da takili kaldim 2 haftadir
tarafından
Canım parsan ın var mı
(665 puan) tarafından
İyi gidiyordu ama nenolsuysa dolar altın çıkınca borsa düşerdi bu sefer hepsi bir çıktı güzel gidiyordu GB ene hepsi bir düştü...
(449 puan) tarafından
Anlamadim kuzum
(665 puan) tarafından
Şu an zararda diyorum yani hepsi düştü
..
(449 puan) tarafından
Evet düştü dun çıkış sagladi ama kazanc saglayacagim kadar yukselmedi pazartesi ne olur bilemem ama bildiğin iyi hisse varmi kisa vadeli kazanc saglayan
(449 puan) tarafından
Rebellious onu sana demesim seninkini anladim cevapta yazdim yavrum
(665 puan) tarafından
Yani eşim çok ilgilenir bu konularda bende ondan öğrendiğim kadarıyla dardanel ve pınar süt bize iyi getirir sağlamıştı tabisye dederkm yani tabi bu zamanda düşer kalkar bilemem ama düşünce satma bekle elbet çıkacak...
(449 puan) tarafından
Yok o donemde satmiyorum mecburi bekliyorum. Birde bu hafta onlara goz atayım
(449 puan) tarafından
Teşekkür ediyorum
tarafından
Parsan sanayi canım hissen var mı demek istemiştim ben de parsan ve froto var
(449 puan) tarafından
Bende yeo ve bera var biraz param olsa aselsana girerdim 22.5 direncini kirarsa girin demisti bi yatirimci bende beklemeyedim ama keske bekleseydim 22.5 direncini kirdi ve yukseldi bayagi lakin suan düşüşte param olsaydi yatirirdim önü açık bi hisse eger uzun vadeliyseniz turkhavayollari ve pegasusta iyidir yaza dogru hisseleri bayagi yükseliyor
tarafından
Uzun vade yatırımcısıyım evet. Dediklerinizi araştıracağım teşekkür ederim.
(449 puan) tarafından
Bende teşekkür ediyorum
0 oy
(1,106 puan) tarafından
Tam açılımını bilmem ama bir arkadaşım bir süre çalıştı Forex de bir çok kişinin intiharina sebep olduk diyip vicdan yapıp  işten ayrıldı hatta ise aldığı personele gizlilik gerekçesi ile dolar üzerinden sözleşme imzalayan bir firma hangi sabah programındaydi geçmiş zaman hatırlamıyorum ama oraya bile çıkmıştı konu olmuştu 
tarafından
İyi yaapmis ayrilmakla
0 oy
tarafından
2bini nasıl 54 binn yapmis kiz :) nasıl bir sistem o öyle ilk defa duydum .

Hani bitcoinde kağıt alır başını tavan yapar da borsa duymadım hiç 
tarafından
Valla bilmiyorum canm borsa Forex den yapmis
tarafından
Sana bir delil sunuyor mu mesela adına olan hesabından bir dekont felan . Yani kandırıp parani almasin dikkat et o işler biraz sıkıntılı kimse bu zamanda 2 bin 50 bin geri vermez gibi :/
tarafından
Dekont paylaşmış zaten ama ben gitmicem birde bu para harsmmi mmerak ettim
(4,094 puan) tarafından
Canım o dekontlar falan hep bilgisayardan hazırlama benim arkadaşımın başına geldi hesabı çalındı öyle paylaşım yaptılar sonra telefondan herkese mesaj attı paylaşımlara inanmayım hesabım çalındı diye eğer arkadaşınla telefonda birebir konuşma imkanın yoksa hiç girme zaten
0 oy
tarafından
Canım Instagram'da mı paylaşmış arkadaşın olmayabilir hesabı çalınmış olabilir inanma ve hemen engelle seninde sayfanı alabilir çok çıktı bu aralar
0 oy
(8,579 puan) tarafından
Hic fikrim yok ama iç açıcı da gelmiyor

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 472 göst.
11 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Svdasvgiliii (69 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 389 göst.
21 Şubat 2025 Diğer kategorisinde curious (1,177 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 216 göst.