Günaydın kizlaar..
Yuruyus yapiyor musunuz yada yaptiniz mi??
Ben cok istiyorum ama yapamiyorum..
Yuruyus yapmayipta kolay dogum yapaniniz var mi yapamiyorum diye dogumu zor olcak gibi dusunyorum da :/
Hamile kalamadan 2 ay oncesinde falan yuruyuse baslamistim sabah esimle birlkte cikiyordum o ise ben yürüyüşe 1 saat yuruyordum.. o kadar erken cikmamin sebebi ise kaynanamla gitmek istememem.. Hamile kaldigimdan beri 10dan once uyanamiyorum o saatte gitsem eminim peşime takilcak bende onunla gitmek istemiyorum. Ne var git diyenler olabilir onuda soyle aciklayayim.. evimizin hemen yaninda yuruyus parki var gidiyoruz iste girir girmez başlıyo su taraftan yuru şurdan yuru bi adam denk gelsin beni kendine doğru cekiyo yavaşla diyo surekli durduruyo ya insanlar yürümeye gelmis insanlarin isi gucu yok bana bakıyo sanki ve bunu karsi tarafa cok belli ediyo bi gun cikip biri bisi dicek rahatlicak. Bide arkadas buluyo kendine miy miy yuruyenlerden onlarla yuruyo bende sevmiyorum onden gidersem soyleniyo niye gittin diye yuruyusun icine ediyo anlicagnz bende o nedenle sabah erken uyanamadgm icin gitmiyorum.. ve daha bi ton seyleri varda daha da uzatmak istemedim uzun oldu kusura bakmayin