0 oy
993 göst.
Diğer kategorisinde (1,963 puan) tarafından

Günaydın kizlaar..

Yuruyus yapiyor musunuz yada yaptiniz mi??

Ben cok istiyorum ama yapamiyorum..

Yuruyus yapmayipta kolay dogum yapaniniz var mi yapamiyorum diye dogumu zor olcak gibi dusunyorum da :/

Hamile kalamadan 2 ay oncesinde falan yuruyuse baslamistim sabah esimle birlkte cikiyordum o ise ben yürüyüşe 1 saat yuruyordum.. o kadar erken cikmamin sebebi ise kaynanamla gitmek istememem.. Hamile kaldigimdan beri 10dan once uyanamiyorum o saatte gitsem eminim peşime takilcak bende onunla gitmek istemiyorum. Ne var git diyenler olabilir onuda soyle aciklayayim.. evimizin hemen yaninda yuruyus parki var gidiyoruz iste girir girmez başlıyo su taraftan yuru şurdan yuru bi adam denk gelsin beni kendine doğru cekiyo yavaşla diyo surekli durduruyo ya insanlar yürümeye gelmis insanlarin isi gucu yok bana bakıyo sanki ve bunu karsi tarafa cok belli ediyo bi gun cikip biri bisi dicek rahatlicak. Bide arkadas buluyo kendine miy miy yuruyenlerden onlarla yuruyo bende sevmiyorum onden gidersem soyleniyo niye gittin diye yuruyusun icine ediyo anlicagnz bende o nedenle sabah erken uyanamadgm icin gitmiyorum.. ve daha bi ton seyleri varda daha da uzatmak istemedim uzun oldu kusura bakmayin :ermm:

5 Cevaplar

0 oy
(2,481 puan) tarafından
Bende yapamıyorum nasıl olacak bilmiyorum ama çömelme hareketine başlicam 34’ten sonra evin içersinde hızlı yürüyüş filan yapacam bakalım
(1,963 puan) tarafından
Esimde diyor evin icinde yuru diye ama anasi ona bile karisiyo zaten bende evde onlar varken rahat rahat yuruyememde. Kac haftaliksin canim sen
(2,481 puan) tarafından
33+0 canım ya sen
(1,963 puan) tarafından
Benm daha minnak :)16+2
(2,481 puan) tarafından
Sağlıkla al kucağına canım çok hareketsiz kalma şimdiden
(1,963 puan) tarafından
Sağol canım sende insallah..  tamm canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hamilelikte günde 1 saat yürüyüş ve bol hareket sonucu ne hamilelikte ne de doğum sonrası hiç ödem oluşmadı ve kolay kilo verdim. 
(1,963 puan) tarafından
Hep oyle diyorlarda bakalim erken kalkmaya caliscam :)
0 oy
(2,621 puan) tarafından
ilk 3 ay mecburi yattım bende ama sonra açıldım şimdi hergün her eksiğe ben gidiyorum zaten ev 5inci katta o merdiven bile yeter yani :) 5 aylıkken bisiklet bile kullandım herkes niye yapıyorsun diyor eşime kalsa yat kalkma diyor ama insan kendini kendisi düşünecek once o acıyı çekecek olan biziz üstelik kilo da alıyoruz yattikca 
(1,963 puan) tarafından
Cok iyi ya aman yinede dikkat ette doğum yaptın mi tabi bilmiyorum da :) bende markete falan cikarim evdede ole yemek bulasik falan ortalik toplama ole surekli yatmiyorum da yürüyüşte yapamiyorum o takiliyo aklima
(2,621 puan) tarafından
yürüyüş yapmayınca doğum zor olur diyorlar aklinda olsun
(1,963 puan) tarafından
Aynen cok duydum kalkmaya caliscam sabah
0 oy
(1,634 puan) tarafından
Canım yürüyüş yaptım ben sık sık fakat bebeğim 36. Haftada erken doğdu sezeryan ile. 
(1,963 puan) tarafından
Senin icin iyi olmuştur yinede. Sağlıcakla buyut bebegini inşallah canim
0 oy
(6,920 puan) tarafından
Şöyle yapabilirsin sabah erken kalk yürü gel geri uyu istediğin kadar koca gün senin sonuç da. .bn her gün illa yürüyüş yaptım ve ne ödem oldu ne de çatlak. Kendi sancim gelmedi haftam bitti.suni sanci yedim bnm açılmam oldu aynı şekilde akrabam haftası bitti ve sancisi gelmedi 2gün sunisanci verdiler ama açılma olmadı sezeryan oldu.. yürümek illa ki ise yarıyor kimse değil sen çok zorlAnirsin yurumezsen
(1,963 puan) tarafından
İste sorun orda kuzum kaynana kayinbba evde.olunca kafana gore istedginoğlunun saatte kalkamiyosun istedgnde uyuyamiyosun :(
Tamam canim bi gaza gelip kalkicam sabah donste de 1saat falan uyusam yeter napayım
(6,920 puan) tarafından
Hamilesin sonuç da karıştırma hastayım de zorla yurut esinle yürü akşam bn öyle yaptım sabah yarim saat akşam yarim saat yürüdüm mesela esimle..işten geldi yine de bna kiyamadi yurudu kuzum snde akşam yürü esinle
(1,963 puan) tarafından
Eşim çok yorgun geliyor kıyamıyorum.. annemle git diyodu soyledim istemiyorum dedm artik bisi demiyo git diye..  esimle knscam o solesin sabah yürüyüşe gittimde annenlere söyle beni kahvaltıya beklemesinlr dicem. Sagolsun esim.cok anlayisli da annesi esime tamam falan der cok uyumlu gorunur bana soylenir
(6,920 puan) tarafından
Ezdirme kuzum kendini o halde hamilesin yürü çok önemli yürümek hamilikle özellikle normal istiyorsan..
(1,963 puan) tarafından
Aynen canim biliyorum o yuzden icim hic rahat degil. Bakalm aksam erkenden yaticam sabah 7bucukta cikicam esimle :)
(6,920 puan) tarafından
Hakkında hayırlısı olsun cnm :)
(1,963 puan) tarafından
Sagol canim. :)

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 83 göst.
+1 oy
2 cevap 77 göst.
6 gün önce Diğer kategorisinde nurr001 (3,278 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 100 göst.