0 oy
526 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (7,034 puan) tarafından
Kızlar babay mee  bez mi yoksa Molfix mi hangisi sızdırmıyor vallahi perişan oldum bez değiştirmekten bin bezi kullanıyordum ama olmuyor slpey denedim oda olmadı sızdırdı 9 aylık oğluma 4 numara  22 aylık oğluma 6 numara kulaniyorum şırf sızdırma son diye bugün Alaçam ama hangisi daha aiyi bilemedim kızlar 

23 Cevaplar

0 oy
(392 puan) tarafından
Cnm bağlamadanda sıkıntı olabilir. Arkasını uzun tutuyorum önünü kısa bide v şeklinde cırtlıyorum bn kenarlarınıda açıyorum daha hiç sızdırmadı dolu dolu yapsada. 
(7,034 puan) tarafından
Canım benim bebeler gece çok biberon içiyorlar
-Reklam-
0 oy
(7,436 puan) tarafından
Baby me kullandım sleepy kullandım baby turco kullandim hiç sızdırma yasamadm  hatta bim bezini bir i vermişti bana oda hiç sızdırma di acaba yanlış falan mi bağlyOrsun.molfix in mavi paketini asla alma eşim bı defa aldı sadece o sizdirdi ama öyle böyle değil bir çok kişide aynı şeyden şikayetçi ama molfixin diger modellerinden memnun olan çok 
0 oy
(932 puan) tarafından
6 numara da baby turco üzerine tanımam hem de uygun 
(7,034 puan) tarafından
Baby turco bizde pişik yapıyor canım evy babyde aynı şekil ikimarka bizde asiri pişik yapiyor
(932 puan) tarafından
Ay kıyamam,  inşallah uygun a hiç pisik yapmayan bulursun canım.
(7,034 puan) tarafından
Amin canım çocukların ikiside sarısinlar o yüzden ciltleri hasas oluyir
(932 puan) tarafından
Ay inanmazsın benim kizimda sarışın daha bugün annem aradi ordan burdan konuşurken çok aynen böyle dedi bende ne demek istediğini tam anlamamistim:)))

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 376 göst.
25 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Naz07 (105 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 232 göst.
1 Haziran 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 366 göst.
3 Şubat 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde yenigelmedim (299 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 42 göst.
29 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde BirAnne93 (1,301 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,553 soru

24,018,233 cevap

328,098 kullanıcı

...