0 oy
1,073 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (17 puan) tarafından
Eşim evimizin  altında dukannimiz var ve kendisiyle 6 kişi çalışıyorlar ve aramız çok kötü ailesinin aklına gidip ailesine karşı zorla iş yaptirmiya çalışıyor neyse onu hallettim kaynanamlarla arayı açtık bu arada kaynanamda benim bir alt katimda oturuyo ve 2 eltimd var aynı binada neyse bu konuları haleltim ama benim evim çok büyük temizliği çok zor 2 küçük çocuğum var akşam kadar çok yoruluyorum bide üstüne unive hazırlanmaya çalışıyorum ve eşim bana geçen gün bize yemek yap dışarıda çok pahalı dedi ayrıca şunu belirteyim bana karşı çok cimri hiç Bi istediğimi kolay kolay almaz ya ailem destek çıkar yada ben amirgumi ve çanta yaparak kazanmaya çalışırım eksiklerimi alırım neyse dışarıya karşı çok eli açık biri Bn de yemek yapmamam isim var hazır yiyin dedim ve bana bu senin görevin yapmak zorundasin dedi sizce yapmak zorundamiyim dinen hükmü var mi

42 Cevaplar

0 oy
tarafından
Dinen sorarsan biz yaptığımız işlerin hiç birisiyle mesul değiliz. Hatta çocuk bakmak emzirmek ev işi uapmak hiç biri görevimiz değil. Kadınlık vazifesinden sorumluyuz. Ben böyle biliyorum. Kadının sorumlu görülmesi kafalarimizin içinde. Ben olsam yapmam. Evimin işini yemeğini zor yetiştiriyorum. Sen de haklısın
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 485 göst.
0 oy
42 cevap 2,149 göst.
19 Kasım 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,047 göst.
4 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde Gmzasya (411 puan) tarafından soruldu
+2 oy
6 cevap 354 göst.
22 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Aysenur5561 (321 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,367 soru

24,098,066 cevap

332,214 kullanıcı

...