0 oy
833 göst.
Diğer kategorisinde (156 puan) tarafından
Kızlar hiç sancım gelmiyor ama aşırı bel ağrım var kasıklarımda ağrı var nst de sancı çıkıyor ben karnımda hissetmiyorum sadece sürekli taş gibi kasılıyor. Açılmam çok yavaş ilerliyor 36 da 1 cm di daha pazartesi 2 oldu. Nişanım geleli 2 hafta oldu. Böyle olan var mı siz nasıl doğurdunuz sizce daha bekler miyim sancım gelir mi sezeryan olmak istemiyorum

15 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
2cm ile doğuma gittim hiç sancim yokken bir saat içinde doğum başladı sende tahminimce yarına kadar dogurursun canim
tarafından
Bugün içinde olacak inşallah bol bol merdiven in cik ılık duş al canım
(156 puan) tarafından
Doğurdum canım hamdolsun dün gece
tarafından
Ay çok şükür iyimisin canım bak ben dedim dogurcan  rabbim sana bağışlasın
(156 puan) tarafından
Çok şükür canım dikişim fazla o biraz zorluyor onun dışında iyiyiz çok şükür :)
tarafından
Nasıl sevindim adına canım dikislerini her lavabo sonrası kurut peceteyle sakın su degdirme iki üç gün klozete otur otururken peçete ser onun da kenarlarına çabuk iylescek böyle klozet yoksa alaturka ya oturma comelir gibi yap biraz sadece .
-Reklam-
0 oy
(12,055 puan) tarafından
Hiç açılmasız sancısız suni sancıyla doğuranlar var canım merak etme kasma kendini en kötü suniyle doğurursun
(156 puan) tarafından
Evet canım ilk
(244 puan) tarafından
O yüzden suniyi kabul ediyorsun heralde bekle daha zamanın var ben 39+6 da doğurdum  1 cm su patlamasıyla yatışım yapıldı ve 14 saat suni sancı çektm bunu senin korkutmak için söylemiyorum herkesin doğumu kendine özel herkesin acı eşini farklı ama senin daha zamanın varken suni sancı diye diretmen niye millet 41. Haftada doğruyor canım sen merdiven in çık, hurma ye , ilişkiye gir , squat yap düzenli yap bunları doğumun kolay olur zaten 2 cm açıklığn var sancın geldikçe açılman olur inşallah kolay bi doğum diliyorum sana sağlıkla al kucağına
(156 puan) tarafından
Sağol canım ben de olsam başkasına aynısını derim ama inan canımda takat kalmadı ayaklarım şişti iki katına çıktı ne basabiliyorum ne oturabiliyorum. Eşim ilişkiden korkuyor olmuyor hurmadan midem bulanıyor yiyince çıkarıyorum. Ayaklarım böyle olmasına rağmen eşimin ayakkabısını giyip pazar pazar geziyorum sırf açılma olsun diye valla çok yoruldum. Ama inşallah bir anda kendi sancım gelir de hayırlısıyla kurtulurum tabi.
(244 puan) tarafından
İnşallah bende kendi sancımla doğurmak isterdim çünkü suni biraz travma oluyor ama hayırlısı hakkında canım
(156 puan) tarafından
Amin canım sağolasın :)
0 oy
tarafından
Bende 38+4 te 2 cm açılma olmuştu akşama doğurmuştum canım stres yapma sağlıkla sağ salim kucağına alırsın inşallah 
(156 puan) tarafından
Evet canım ilk.
tarafından
Hade hayırlısı olur inşallah canim benim de ilk ve 38+4 te normal doğum yaktım suni sanci ile 8 ay oldu bile yaa zaman nasıl geçti bende anlamadım vallahi şimdi dişleri çıkıyor:-)
(156 puan) tarafından
Ayyy Rabbim bana da o günleri gösterir inşallah :)
tarafından
İnşallah canım benim inşallah Rabbım seni de tek avazda kurtarsın sağlıkla sağ salim kucağına alırsın inşallah
(156 puan) tarafından
Aminn canım sağolasın :)
0 oy
(27 puan) tarafından
39 da 1 cm vardı 4 gün sonra bir gece vakti suyum geldi sabaha kadar hiç sancım olmadı daha yavaş yavaş arttı öğlen sonu doğum gerçekleşti 3 ay oldu ama hala aynı duyguları yaşıyorum :) 
(156 puan) tarafından
Benimki 4 olana kadaar :D 2 haftada 1den 2 ye çıktı aman 4ü geçsin de epidural yapmasınlar :D
(27 puan) tarafından
Bol bol yürüyüş evin içinde dışında eşinden veya tutunacak bir yerden destek al otur kalk canım bebeğin cinsiyeti ne peki :)
(156 puan) tarafından
Valla canım sürekli çömelip bekliyorum bacaklarım uyuşana kadar. Gün aşırı annemle pazara gidiyoruz normalde pazardan nefret eden ben her şeyin fiyatına hakimim :D bebek kız canım nazlı mı Nazlı bir kız :))
(27 puan) tarafından
Bir prenses geliyor desene :) Allahım sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
(156 puan) tarafından
Amin canım sağolasın :)
0 oy
tarafından
39+3 de nisan geldi 2 cm acilma olmus 22 saat sonra dogurdum sancim cokkkkktu benim acilmam cok gec oldu ama benim bolca otur kalk ben acidan ayaga kalkmadim hic ya 
(156 puan) tarafından
Çömelip bekliyorum öyle bir de takatim bitene kadar yürüyorum her gün pazara gidiyorum :D benim nişan geleli 2 hafta oldu ara ara yine aynı akıntıdan geliyor ama hiç sancım yok canım işte karnım sadece kasılıyor ağrımıyor. Annem de ağrımadan açılma olmaz diyor
0 oy
tarafından
Bende 39+3 de doğum yaptım sabah çok az sancım vardı hastaneye bir gittim 8 cm acıklığım varmış :)) ve ilk doğum :) keşkee sende benim gibi az sancı cekip acılman çok olsaa :)
(156 puan) tarafından
Ayyyy öyle bir şey olsa sevinçten bayılırım herhalde :D ondan önce sancın oluyor muydu peki canım
tarafından
Hahaha ama sezeryan oldum tabii catım darmış klasik özel hastane işte korktular bizde sezeryan olduk ama allahtan sancim yok denecek kadar azdı birde yarım saat cektim sancı :) arada oluyordu yalancı sancılar ama son hafta 1 kere olmuştu
(156 puan) tarafından
Yaa inanmıyorum 8 cm açılma olup sezeryan olması...  Ama çok imrendim canım inşallah Rabbim bana da öyle açılma nasip eder :) sonu da normal doğum olur inşallah :)
tarafından
Malesef hayal kırıklığı olmuştur. Ayy inşallah :))
0 oy
tarafından
39+3 de 2 cm açılma vardı kasılma hissediyordum sadece bir de vajinada batma hissi oluyodu 39+6 da sancıyla gittim doğurdum
(156 puan) tarafından
39+6 ya kadar hiç sancın oldu mu peki canım? Benim hiç olmadı daha
tarafından
Hayır canım olmadı o gün sabah bile şiddetli adet sancısı gibiydi ama kasılma aşırı arttı sürekli büyük tuvalete çıkıyodum öyle olunca kız kardeşim ebe yardımcısı o bildi doğum başlamış hemen hastaneye git dedi öylelikle gittim hatta yine boşa gidiyorum kesin doğmaz bugün diyerek gittim ama doğdu :)
(156 puan) tarafından
Ay hadi bana da nasip olur inşallah canım ya. Mazoşist gibi sancı çekmek istiyorum :D
tarafından
Deli ya :) inşallah kolay bi doğum olur ❤️
(156 puan) tarafından
İnşallah canım çok sağol ❤️
0 oy
(1,929 puan) tarafından
Ayni senin gibi oldum 38.3 de 2.gun yatis verdi suniyle dogurttu
(156 puan) tarafından
Hepsini yapıyorum canım daha bugün annemle pazara gittik kaç saat yürüdüm mahvoldum. Hurma yiyemiyorum ama midemi bulandırıyor. Valla beklemek zor bir an önce doğsun da her şey olsun bitsin istiyorum hayırlısıyla :)
(1,929 puan) tarafından
Olur olur Allahin izniyle ilk dogumumda bende oyleydim ha geldi ha gelcek derken birden sancilar bastirmisti ikincide de zorla dogurttular simdi 3.yolda bakalim bunda ne yapcam :)
(156 puan) tarafından
Oh oh maşallah :) ben ikinciye cesaret edemem diyorum ama bakalım Allah bilir tabi :D
(1,929 puan) tarafından
Kismet bende oyle diyordum da bu 3.kazayla oldu :D
(156 puan) tarafından
Kaza geliyorum demiş bu sefer :D
0 oy
tarafından
39+3 ye 2 veya 3 cm açıklık vardı muayene oldum gecesinde suyum geldi doğuma gittim 
(156 puan) tarafından
Hadi inşallah benim de olur artık
tarafından
İnşallah sagsalim kucağına alırsın
(156 puan) tarafından
Amin canım çok sağol :)
0 oy
(4,959 puan) tarafından
Acele etme o gelcegi zamanı bilir annesi. Zaten dinlen bolca galiba ilk bebek 2. Olsa yazmak yerine bile dinlenmeyi seçerdn ahahah
(156 puan) tarafından
Evet ilk bebek :D ya uyku tutmuyor ki biliyorum doğduktan sonra bu sessizliği çok arıycam :D
(4,959 puan) tarafından
Ölsem de dnlensem demiştim doğumdan sonra insan kafayı yiyo sen dinlenmene bak canım
(156 puan) tarafından
Şu an tam olarak o yerdeyim:) dün gece doğurdum
0 oy
(434 puan) tarafından
Valla cnm bı bakmıs sn bı anda dogum baslamıs hareketler yap rahmin acılması ıcın tek avazda kucagına alırsın ıns
(156 puan) tarafından
Yapıyorum canım çömelip kalkma ve yürüyüş yapıyorum ayaklarım da aşırı şişti artık çok zor yapıyorum. Amin inşallah sağolasın :)
(434 puan) tarafından
Oyyy kıyamam cnm allah yardımcn olsun
(156 puan) tarafından
Sağol canım benim amin :)
0 oy
tarafından
Suni sancı ile doğurursn Allah yardım etsin . 
(156 puan) tarafından
Onu da doktorum vermiyor açılma yavaş ilerlediği için dayanamazsın sezeryan olur diyor
tarafından
Niye ki canm???
(156 puan) tarafından
Ay neler neler oldu doğurdum çok şükür
tarafından
Anlat kız zor mu  geçti
(156 puan) tarafından
Hamile kısmında hikayemi anlattım canım bak istersen :) smkpz orda adım
tarafından
Tamm cnm
0 oy
(10,885 puan) tarafından
39+3 te doğurdum   sende yarın akşama kadar dogurursun bence 
(156 puan) tarafından
İnşallah canım çok istiyorum artık valla
0 oy
(98 puan) tarafından
Bnm erkn dogum riskim vardi igne ilacla durdurdular 2 cm acilma vardi 40+2 de dogum oldu nisanim geldi 1 gun sonrada suyum 9 saate dogurdum ilk dogumumdu
(156 puan) tarafından
Aynı benim de riskim vardı canım şimdi de yol gözlüyoruz :)  hadi darısı başıma
0 oy
tarafından
Geceye doğum olur kuzu bende aynı sekıl gittim 37+6 da doğum yaptım sağlıcakla kucağına al ınsallah bebısını 
(156 puan) tarafından
Olmuyo kuzu olmuyo :D pazartesiden beri 2 cm ilerlemiyo...
tarafından
Squat yap bolca yuru Allah yardımcın olsun ınsallah sezeryan olmazsın canım ınsallah
(156 puan) tarafından
Aynen yapıyorum canım. İnşallah ya bu kadar bekleyip sezeryan olmak hiç istemiyorum.
tarafından
Sunı sancı verseler kurtulurdun illaki canın acıycak can cıkıyo sonuçta ınsallah kurtulursunuz bıran once dualarım sizinle canıımm❤
(156 puan) tarafından
Sağol canım Allah razı olsun ❤️

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 122 göst.
0 oy
6 cevap 139 göst.
0 oy
4 cevap 124 göst.
19 Mart 2024 Diğer kategorisinde Seyma0606 (18 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 189 göst.