Bugun tam 600 tl verip aldiklarimi sayiyorum. A101 den alindi. Bunlari kenara koydum ekonomik ohal vs deniyor bunlara zerre guvenmiyorum acil durumda bizi 1-2 ay idare edecek bisey olsun dedik kenarda. 5 kg un 5 kg toz şeker Çay, salça, 8 paket litrelik sut, 2 sise domestos, camasir deterjani, yumusatici, bulasik deterjani, sivi sabun. 3 paket pirinc, 2 paket bulgur, 1 er paket kuru fasulye nohut yesil mercimek. 5 paket makarna. Arpa sehriye tel sehriye. 3 paket margarin. Burasi 600 tl tuttu. Yag yoktu yag alamadim onu da ayrica alicam.
Asdsda uyariyi veren de koyun galiba kiz
3 aylık bebek bezi stokladım 2 ay sonra bekliyoruz inşallah gelmesini onun dışında temizlik ürünleri çamaşır suyu falan aldığım zaman 2şer tane alıyorum. Kuru baklagillerden mercimek bulgur falan vardı makarna pirinç alayım diyorum. Aman yaa valla daralıyorum şu ekonomiden artık. Market için o kadar para vermek çok zoruma gidiyor imkanımız olduğu halde zoruma gidiyor bazen alıcak olduğum şeyleri bile sonra alırım deyip almıyorum biz böyleyken imkanı olmayanlar napsın hayat çok zor.
Siyaset diye uyarı veren kişi sanırım bu ülkede dört dörtlük yaşıyor neresi siyaset kardeşim sizin gibiler yüzünden bu haldeyiz zaten sen hiç yaşama ..
1,512,099 soru
24,664,911 cevap
366,918 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın