0 oy
196 göst.
Diğer kategorisinde (59 puan) tarafından
emmedıgı ıcın sagıp veryrm 2 gundur ıcmıyo dokuyodum dedım acaba neden ıcmıyo tadına baktm eksı nedense 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sur dışarda mi kaldı kaç gün kaldı dolapta  eksir icirme bebeği zehirlersin
(59 puan) tarafından
dolap a katmym cnm sagıp hemen veryrm benı emmıyo
tarafından
Canim ekşi acı yeme sütüne geçer hemen tatlı şeyler tüket
(59 puan) tarafından
cnm zaten sutum cıkmıyo ama eksıde yemeyım toplm gunkuk en fazla 90 ml cıkıyo sagıp birlestryrm
tarafından
Anladım canım çok az çıkıyormuş yinede deme cikanida bacım sütünün yazık rızkı bebeğinin
(59 puan) tarafından
eksı yıne sagdım bıraz once doktum eksı oldukca dokcm sanrm duzelır mıkı kesek sutum olsa da ,emmedıde uzuluyorum yanı emmıyo ,mama da yemek ıstemıyo agzını kapatyr acmıyo.Gunde 1 defa anne sutu gerısı mama ek gıda da pek sevmedı yanı
tarafından
Anladım canım sen tatlı ye bak cennet hurması var meyve onu tüket onu ye incir ye bol bol su iç bir lt lik sulardan üç tane iç onlar sütünu artırır birde eşine sırtını ığdır dusts oda sütünü artırır canim stresten uzak dur yoksa olanda vekilit
-Reklam-
0 oy
(4,875 puan) tarafından

Sütü göğsünde çok mu tutuyorsun

Yada ekşi şeyler mi tüketiyorsn 
(59 puan) tarafından
evet eksı cok severım cnm salatada falan yerım yanı saat 9  dasagdım verdm ıcmedı sabah uyandm tekrar sagdım yıne eksı
0 oy
tarafından
Acaba gogsunde mi eksidi
(59 puan) tarafından
sureklıde sagıyorum ama gunde en az 5 da sagıyorum cıkmıyo sutum zaten 5 ,6 defa sagıyorum 70 ml zorla cıkıyo acaba kesılmek uzere ondan olur mu
0 oy
(1,346 puan) tarafından
Canm göğsünü ne süre sağmazsan sağma o süt göğüste ekşimez kaç kişi göğüste ekşimiş olabilir demiş ama olmaz öyle yiyip içtiğin şeylere dikkat et ne yersen tadı sütten geçer sağlık ocağı  yakında varsa git sor ayrıca sütü dışarda 2 saatten fazla bırakmışsan da ekşir sütü ısıtmak gibi bişey yapma

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 149 göst.
14 Aralık 2021 Diğer kategorisinde ayse236236 (59 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 225 göst.
27 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 193 göst.
0 oy
4 cevap 138 göst.
16 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Fatmacelik01 (349 puan) tarafından soruldu