0 oy
454 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (969 puan) tarafından
Market alisverisimi internetten yapiuirum suan herhangi bi uygulama da var mi indirim yemeksepeti mahalleyi kullandim 100te 40 tl indirim vardi baska oyle varmi suan

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
İşte gelsin 30 TL indirim. 

Hepsiburada 25 TL indirim 

Yani getir var Trendyol var varda var 
(969 puan) tarafından
Trendyol sadece tek market var oda butun randevular dolu diyor hepsiburada sadece su getiriyor iste gelsini bilmiyorum ona bakayim
tarafından
Hepsiburada nasıl sadece su getiriyo kız ben verdim geçen yağ siparişi market bölümünü gir
(969 puan) tarafından
Saka su var sadece sakaryadayim bize gelmedi herhalde daha
-Reklam-
0 oy
(45,024 puan) tarafından
Dün ben getirden aldım 80 liralık biseyler aldım 40 verdim 40 TL indirim vardı market bölümünde ama sana cikarmi bilmiyorum
(969 puan) tarafından
Oraya kart nasil ekleniyor yapamadim bi turlu ben
(969 puan) tarafından
Bkm express bisey yaziyo uyelik istiyo yapayim mi onu
(45,024 puan) tarafından
Üye olmadan olmaz zaten önce üye ol sonra bu sekil gir
(969 puan) tarafından
Ben uyuyeyim adim yaziyor ama odeme ye gelince cikiyor o
0 oy
tarafından
Trendyol hepsiexpress getir çarşı getir büyük yemekesepeti mahalle gibi marketler var 
(969 puan) tarafından
Trendyolla hepsi burada bize bakmiyor daha ya :(
tarafından
Bize de gelmiyor valla getir çarşı ile yemeksepeti mahalle de gelmiyor bize daha
0 oy
(45,024 puan) tarafından

Profilden girceksin ödeme yöntemlerine  sonra kart ekle felan cikiyo ordan ekliceksin

image

image

(969 puan) tarafından
Bende yeni kart ekle yazmiyor hesabini iliskilendir diuor kod yolluyor ama bana gelmiyor nereye gidiyor kod numars benm dogru ama gelmiyor
(45,024 puan) tarafından
Yok ilk başta kart ekle yazar benim şu an kayıtlı bı tane var diye bı yeni kart eklemek istersem yeni kart ekle cikiyo sen bı önce üye ol bakalim
(969 puan) tarafından
Getire uyuyim bkm ekperess dedigine de mi uye olayim anlamadim kusura bkma ascsgsgffs
(45,024 puan) tarafından
Eksperes yok kız getirde ben goremedim
0 oy
(1,367 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

5 lt sıvıyağ 

Aptamil mama
Yarim kilo kaşar
Kimyon
3 kilo yogurt

Bunları aldım ben sabah getirden 188 tl ye. Yasadigin ilde varsa kullan canım uygun oluyo kampanyayla
(969 puan) tarafından
Kac lira indirim verdi mama icin baktimda bnm kullandigim yok ya ama ev marketi icin yapicm ons ugrasiyorum
(1,367 puan) tarafından
Canım sabah 3 ayrı kampanyayla aldım. Sıvı Yağ ve yoğurdu 130a 30 vardı onunla aldım. Mamayla kimyonu 90a 30.  Yarim kilo kaşarı 30a 20 kampanyalarıyla aldım.  Yoğurdu yazmayı unutmuşum 3 kilo da yoğurt var icinde
(969 puan) tarafından
Allah bereket versin valla herkes online oldu bende banabiden 25 liraya dunya sey almistim ama bayàdir guzel kampanya yapmiuolar
(1,367 puan) tarafından
Banabi kampanyam duruyo daha benim kullanmadım fairy tablet alcam onunla 60 lı. Marketten alsam bunlar 300e yakın tutar mama ve yağ sadece 200 markette. Hem eve kadar getiriyolar ben aylardır markete gitmiyorum.
(969 puan) tarafından
Valla bende oyle ne kargom bitiyor ne bunlar yeni tasindim komsulardan utaniuordum ennson alt komsum teyze geldi bana yemeksepetini soruyor pizza soyletti :))(
(1,367 puan) tarafından
Hahaha:D gel teyze seni de alistiriyim deseydin. Benim bazen getir kuryeleri karsilasiyo binanın önünde 2 motor :) yengem karşı binada. Bazen arar kız gülşah yine ne aldın motor kapıda getir gelmiş diye:) halbuki keyfi değil uygun olduğundan
(969 puan) tarafından
Aynen oyle bebeklede cikmak zor oluyor iyi oluyo :)

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 78 göst.
16 Mart 2023 Diğer kategorisinde Serennn (1,450 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 107 göst.
0 oy
1 cevap 52 göst.
14 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Minikkus0 (717 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 90 göst.
1 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu