Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Bebeginde yaygin lenf nodlari olan var mi?
0
oy
216
göst.
11 Aralık 2021
Diğer
kategorisinde
misafir
tarafından
soruldu
Kasiginda sislik vardi fitik sandim aynisindan boynunda da var neyse goturdum bugun yuzeysel usg istedi yaygin lenf nodlari var dedi. En erken usg randevusu 14 nisana mi ne vardi ozele goturiyim mi acil mi dedim gotur bekleme nisan ayini dedim kotu huylu degildir ama bakilmasi lazim dedi duruma gore ornek alabiliriz felan dedi. 2 boynunda findik ici buyuklugnde. 2 de kasiginda bezekue tanesinden az daha kucukler.
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
1
cevap
0
oy
11 Aralık 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
Rabbim şifa versin , bence ihmal etme durumun varsa eğer özele götür canm uzun süre bekleme
11 Aralık 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Goturucem daha bugun gittik zaten doktora arastiriyorum 780 tl dediler ya şok oldum oglum icin onemli degil tabi de hadi biz bulup goturucez goturemeyenler nolucak valla Allah yardim etsin. Esimin ailesi olmasa bizde mecburen nisani beklicektik 5 kurus yok
11 Aralık 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Alalh yardmcn olsn canm , hangi ildesin istanbuldaysan bi anadolı hastasindde sor canm
11 Aralık 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
İstanbuldayim, sorarim yarin tam bi arastiricam eltimin daha once gittigi yer var oraya da sorucam dedigin yere de sorarim ama avrupa yakasindayim yakin olmasi da lazim bakalim.
11 Aralık 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Kuzum bu hastanede avrupa yakasında avcılarda , ismi anadolu hastanesi sadece
11 Aralık 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Bakiyim canim sorarim bide her yerde yok yuzeysel usg diye geciyo sorarim bugun Allahin izniyle
11 Aralık 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Tamam kuzum , covid olmasam ben gider sorardm aenin içinde fiyat alırdm ama 21 ins kadar karantinadaym maalesef , inş telefonda bilgi verirler snaa
11 Aralık 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Her yer telefonda bilgi vermiyo dogru ama verirler İnsaAllah. Tesekkur ederim dusunmen yeter ❤️ Allah razi olsun sana da gecmis olsun. Sordugumda yazarim sana da
11 Aralık 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Saol kuzum allah razı olsn , evt yaz canm eğerki fiyat alamazsan bile ben 21 inden sonra gider sorarım
11 Aralık 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Bakalim yavrum zaten 100 tl felan daha uygunsa gitmem sariyerdeyim benzin parasi gidip gelme derken ayni hesabi bulur. Cok sagol gercekten bi tuhaf oldum. Gecen sene oglum sunnet ve geniz eti ameliyati oldu 13 aylikti daha. Akraba dedigimiz kisilerin bile cogu arayip sormaktan acizdi. Senin daha bisey yokken boyle dusunmen duygulandirdi Allah razi olsun gercekten❤️
11 Aralık 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Kuzum ne demek insanlık görevi bu , benmde 11 aylıj kızım var aynı durum bendede olabilirdi rabbim kimseyi çocuğuyla sınamasn inş . Benim akrabalarımda aynılar kuzum boşver . Kuzum dualarımdasn çok iyi olucak korkma moralini yüksek tut sen .
11 Aralık 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Simdi aradim da sadece muayenenin fiyat bilgisini verebilirim dedi. Yani buraya gidersem hem muayene hem usg ucreti odicem yine en az 800 u bulur cok sagol yavrum tekrar. Ben bide bugun yarin yakin olan yerlerdeki fiyatlara bakarim istanbul lab diye biyer var bana yakin fiyayi 780 tl iste muayene felan demedi gerek yok zaten sonuclari alip devlete goturucem duruma gore onlar ya ilac vericek ya nodlardan ornek isticekmis
11 Aralık 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Anladm kuzum . Bana haber ver olurmu özelden merak ederm
11 Aralık 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Tamam veririm İnsaAllah onemsiz bisey cikar gerci doktor bi senedir var diyosun kotu huylu bisey olsa bu cocuk suan bu halde olmazdi dedi yani hasta olurdu sorun olurdu anlaminda soyledi ama insan yine de uzuluyo. Eltimin kizini cok severdim hep nazardan beli dogrulmuyo derdim ki oyleydi de hep derdi vardi ogkumda ayni oldu resmen eltim bile diyo ayni ablasi gibi oldu bu cocuk diye
11 Aralık 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
İyi düşün kuzum iyi olsn rabbim nazarlardan korusun , görüceksin bak Allahn izniyle bişeyi çıkmıcak inş
11 Aralık 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
İnsaAllah yavrum zaten bir suru sorunlar ysiyorum o yuzden de erteledim cocugumu yoksa daha once de gotururdum. Gerci 13 aylikken doktora gostermistim kasigindakini gecer demisti o yuzden tekrar hemen goturmedim sonra o sorun bu sorun derken hep kaldi bu zamana.
11 Aralık 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Hayrlısı böyleymiş üzülme kuzum
21 Aralık 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Yavrum haber ver demistin kusura bakma. Cuma gunu goturduk usg yi cektirdik carsamba da sonuclari doktora gostericem ama usg yi ceken yerdeki doktor sey dedi sorun yok buyuk ihtimalle antibiyotik tedavisiyle kuculur ama kuculmezse tekrar goturursun duruma gore farkli tetkikler isterler kasigindakiker onemli degil ama boynundakiler onemli onlarda buyuk ihtimal kuculup kaybolur antibiyotikle dedi
21 Aralık 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Merhaba! Cnm inş bşey çıkmaz canm iyi haberler al inş
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
İlgili sorular