0 oy
276 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,562 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kızlar 1 Aralık'ta kızım 1 yaş aşısı oldu ama bugüne kadar ateş olmamıştı eşim hemşire bir hafta sonrada ateşi olur dediydi dedi bende 1-3 gün arası diye hatırlıyorum kızım çok fazla ağladı acaba yanlış mı duyduk faln diye düşünüyoruz bilgisi olan bilgi verebilir mi kızım ateşi çıkıyor 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
İlaç yokmu cnm calpol vermelisn cnm
(1,562 puan) tarafından
Pedifen verdim canım
tarafından
Bendede o varda cnm onu vermemişti hemsre bize oğlum hastalndi verdi doktor yarım çay kaşığı reçete yazyo verlmez
(1,562 puan) tarafından
Pedifen mi verilmez banada doktor yazmıştı 2.5 CC veriyirum normalde calpolden daha iyi olduğu için vermiştim ama
tarafından
Doktoru dinleseydn keske bence
(1,562 puan) tarafından
Doktor calpol yada pedifen ver diye belirtmedi  demedi  ateşi çıkarsa düşürücü ver dedi sadece
tarafından
Aayy keşke calpol verseydn cnm ama daha vermissn cnm
(1,562 puan) tarafından
İki defa pedifen vermiştim dün bugün calpol verdim canım şüphelendim sende öyle diyince vermedim neden olduğunu anlamadım ama yinede vermeyim pedifen dedim
tarafından
İyi yapmissn cnm çoksa ilaca alistrma bebeğini iy degil
-Reklam-
0 oy
(1,562 puan) tarafından
Bilgisi olan yok mu :( 
0 oy
(4,061 puan) tarafından
Bizim olmadı canım bilemedim şimdi neden Bi hafta sonra olur demiş ki acaba bize denmedi öyle 
(1,562 puan) tarafından
Eşim bir hafta dedi ben 3 gün anlamadım hangisi normalde 24/72 saat arasında ateş olurmuş ama eşimde hemşire bir hafta dedi diyor bende öyle mi acaba diye ikilemde kaldım bueyaa soruyum dedim çok şükür keyfi yerinde ateşi ciksada oynuyor keyfi faln yerinde ama ateşi vardı düştü şimdi ilaç verdikten sonra
(4,061 puan) tarafından
Çok şaşırtıcı ya bizimde bu şekilde oldu üç gün geceleri çıktı sadece ama keyfi6hep yerinde idi oynadı güldü meğerse 6. Hastalık olmuş kızım ateşin bitti gün vücudu kabardı Bi anda doktora gittik öyle öğrendik
(1,562 puan) tarafından
Hım gece ateşi yoktu gündüz yine ateşi var şuan anlamadım valla ya 6. Hastalık ne oluyor
(4,061 puan) tarafından
6 gü nü sürüyor hastalık 3 gün ateş 3 gün deri dokuntusu yapıyor ve bir anda geçiyor şaka gibi ben şok olmuştum tuaf bisi zararı yok yaşına girecek ve yürüme ye basladigi zaman çıkıyor muş ömrümüz boyunca 1 kez geçiriyor musuz canım zararsız bisi
(1,562 puan) tarafından
Anladım canım teşekkür ederim
0 oy
(245 puan) tarafından
1 yaş aşısımdan 6 gün sonra ateş başladı 3 gün sadece fitille düşürebildik felaketti ebeye sordum sınradan olduysa aşıdan değildir dedi internetten baktım 1 hafta sonra ateş yapar yazıyor. 3 günün sonunda benek benek dök0ntüler oldu vücudunda kızamık aşısı canlı aşı olduğu için oluyor galiba Allah yardımcınız olsun inşallah uzun sürmez gece boyu sürekli kontrol edin 
(1,562 puan) tarafından
İnşallah canım öğlen ikiye doğru çıkmıştı ateşi ilaç verdim uyudu birde akşam saat 11 buçuk gibi çıktı geri düştü şimdi uyudu bakalım inşallah çıkmaz ateşi keyfi falan yerinde ateşi çıkınca huzursuz olmuyor oynuyor faln yani hasta olsa oynamaz öyle ateşi faln çıksa anlamadım bende ateşi var ama oyun oynayıp gülüyor mız mız değil

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 122 göst.
9 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zoze49maho67 (1,234 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 162 göst.
31 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Masal2603 (796 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 287 göst.
29 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Masal2603 (796 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 314 göst.
18 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Masal2603 (796 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,020 soru

24,066,854 cevap

330,409 kullanıcı

...