0 oy
1,094 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (28 puan) tarafından
Eşinizin ailesinden bir kaç kişi esin senden yakisikli ve sen düğünde oynayamiyorsun dese naparsiniz size evladiniza bi hayirlarida yok devamlı deseler ne düşünürsünüz ama eşinizin en yakını amcası yengesi mesela

41 Cevaplar

0 oy
(4,692 puan) tarafından
Böyle yapıp bir yerden sonra erkeğin egosunu kaldırıyolar sende de ne hikmetse aynı şeyi benim ailemde sizin oğlunuz için diyo de 
-Reklam-
0 oy
(1,669 puan) tarafından
Bidaha asla konuşmam sanane derim nokta 
0 oy
tarafından
Ben eşimle kaçarak evlendim düğünde onlar ağır oynuyo biz hareketli oynuyoruz eşimle ayaklarımız uymadı hiç oynayamadım kardeşimle güzel oynadım millet gelinin evlenmekte gönlü yok damatla güzel oynamadı diye laf çıkarmış kaçtığımız halde düşün. Yani millet konuşur boş boş hiç takmadım bile 
0 oy
tarafından
Flaş TV yayında :D
0 oy
tarafından
Sen düğünde oynayamıyorsun ne demek yahu :)
0 oy
(2,095 puan) tarafından
Sizi ilgilendiren ne burada biz böyle mutluyuz diceksin susmakla hata yaparsın daha da üstüne gelirler canm
0 oy
(14,412 puan) tarafından
Canim kocan kaynanan beğenmis,onaylanmışsın ki evlenmissin 

Onlara bo.k yemek düşer

Sen sus kocan konuşsun o larla

Seni kızdırmak için söylüyolar belkide gulerek dalga geçerek cevap ver bisey diyemiyosan ger z..ekalilara
0 oy
tarafından
Senin de beynin yok biz bişey diyoz mu derimm
0 oy
tarafından
Altta kalmam cevabımı veririm kesin
0 oy
tarafından

Canım benim eşimin  yengesi  amcasının karısı   sürekli  Recep be hiz yakışmıyor  filan sürekli  dile getiriyordu   kayın pederin durumu çok ağırdı   gelen gidene hizmet ediyorum Büşra birşey diyicem ama alınma dedi buyur yenge dedim   receple hiç yakışmıyor sunuz Gülay gibi birini alması lazımdı dedi Gülay kızı oluyor     tek kelime  iyi o zman buyur yenge 1 akşam sen 1 akşam kızın karılık yapsın  benim için sorun yok dedim   oturma odası doluydu    hepsi şok oldu   hiç oralı olmadim   kayınpederime çorbasını yedirdim   yine hizmetimi ettim eve gittim   eşim iyi dedin daha sana takılmaz dedi 

0 oy
tarafından

Umrunda olmasin valla ben ağızlarının payını sağlam veririm öyle susmam asla kim olursa olsun herkes önce kendine baksın hadsizler:angry: 

0 oy
(3,270 puan) tarafından
Beğenmişki almış. Alan memnun satan memnun de. Önemli olan iç güzelliği de. 
0 oy
tarafından
Hic muhatap olmam walla sorarlarsa da bu sekilde muhabbet cevirenlerle muhatap olmayi tercih etmiyorum derim 
0 oy
(277 puan) tarafından
Size ne derim beğenen beğenmiş almış

Sizin kocalarınızdan sizden yakışıklı derim kızıklığına nasıl oluyor anlasınlar 
0 oy
tarafından
Senin yeğeninde bir bredpit değil bey amca beğendim aldım diye kendinizi bi poh sanmayın had hudud bilin de yani bende derim  böyle şeylerden hiç hoşlanmam rabbim denk görmüş bir araya getirmiş nikah koymak nasip etmişte ele ne hacet yorum yapmak 
0 oy
(1,795 puan) tarafından
Kocamdami gözünüz var derim susarlar
0 oy
(572 puan) tarafından
Ne sacma bir cumle esin senden yakisikli kadinlara yakisikli denmiyoki zaten beynim yandi güzel deseler neyse 
0 oy
(13,675 puan) tarafından
Herkesin görüşü farklıdır mesela eşin sana göre çok yakışıklı bir erkektir ama bana göre çok çirkin bı erkektir çok takılmamak lazım böyle şeylere bir daha söylerlerse zevk meselesi herkes farklı görüyor de kapat konuyu
0 oy
(214 puan) tarafından
Benim için eşimin ne düşündüğü önemli gerisini sallamam
0 oy
tarafından
Kocam beni beğeniyor ister çirkin olsun istee yakışıklı kimseyi ilgilendirmez . 

İlgili sorular

+2 oy
39 cevap 1,122 göst.
7 Mayıs 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 595 göst.
21 Kasım 2020 Diğer kategorisinde ASaLeTiM YeTeR (152 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 962 göst.
19 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde Suskunkus (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 783 göst.