0 oy
228 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Yalancı sancı yada kasılmalar kasıkta mı olur kızlar benim karnımın sol üst yanı bide tam midemin altına gelen yere iğne batıyomuş gibi oluyo oralardada olur mu yani bilmiyorum duyduklarım hep kasıklardan bahsediyodu :/ 37+4 bu arada 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Vallahi her yerden oluyordu bende canım :-)
tarafından
Bu hissettiğim sancı olabilir yani dimi bebişte kendini baya kasıyo karnım taş gibi oldu dünde nts de hafif  ağrıların var demişti dr doğum yakın diyebilir miyiz aceba :)
tarafından
Evet evet aynı o canım aynı o sancilardan çektim vallahi karnım taş gibi oluyordu bir de sanki karnimda o bebek oturuyordu nefes alamıyordum :-))))
tarafından
Kaburgama vuruyo resmen ağrısı diyorum kaburga altına mı girmeye çalışıyo aceba ayaklarını diriyo :D
tarafından
Bu belirtilerden ne kadar süre sonra doğum yaptın canım hatırlıyo musun aceba
tarafından
Bu belirtilerden bir hafta sonra dogum yaptım kuzum:-)
tarafından
Hadi inşallah bende hem egzersiz hem hurma yiyorum onlarında faydası olur inşallah :)
tarafından
Olur olur kuzum ben iki gün hurma yedim ama baya yedim ve 3. Gün doğuma gittim senin belli mi normal mi yoksa sezaryen mi olacak
tarafından
Şuan hiç bi açıklama yapılmadı canım ama baş geliş normal görünüyo yani ters bi durum olsaydı söylerlerdi heralde dmi bende dr demeyince sormadım
tarafından
Bende de öyleydi kuzum sorun yoktur inşallah olsaydı söylerdi benim de son hafta ben sormuştum:-)
tarafından
Hurmayı da geçen hafta 3 5 şeklinde başladım bu hafta 7 ye çıkardım günlük 3 gündür de böyle kasılmalar oluyo hurmadan mıdır aceba inşallah etkisi oluyordur
tarafından
Olur kuzum. Olur şifa olsun inşallah sağlıkla sağ salim kucağına alırsın
tarafından
Sağol canım Allah razı olsun çok yardımcı oldun ❤️☺️ sen kaç haftalık doğum yaptın doğumun nasıl başladı
tarafından
Senden de kuzum ben 38+5 te normal doğum yaptım iki gün aynı senin bu sancıların gibi başladı durmadı bir hafta çektim hiç bir şey yiyemedim içemedim ev bana zindan oldu uyku sıfır:-))) 2 gün çok ağır geçti sancılarla 3. Gün hastaneye gittim doktor Alttan muayene etti 2 cm acilma var dedi dogum için yeterli değilmiş eve gönderdi gittim deniz kenarında 3 saat boyunca o sancilarla yürüyüş yaptım ama bir görsen her sanci geldiğinde kendimi yerlere atasım geliyor eşim tutuyor kolumdan aşkım sakin ol kalk ne yapıyorsun burası evimiz değil haa disardayiz hahaaa gülmekten şuan zor yazıyorum neyse eve geldik 3 saatlik yürüyüşten sonra geldiğim gibi kanamam başladı hemen geri hastaneye gittik ama ambulansı çağırdık arabamizla gitmedik ne olur ne olmaz dedik gittik bu sefer 6 cm acilmam olmuştu serum verdiler suni sanci 3 saat sonra da pırtlattim çok şükür kuzum :-))))
tarafından
Ay süper ya çok güldüm valla bende :D maşallah çok güzel doğumun olmuş ama :D bakalım benimde 3 gündür giriyo bu sancılar ya şuan çok mutlu oldum bende 40 görmeden doğururum inşallah  :D
tarafından
İnşallah kuzum Rabbım tek avazda kurtarsın inşallah senin de ilk mi olacak
tarafından
Amin Allah razı olsun canım evet ilk Allahın izniyle ☺️
tarafından
İlkler coooookkk güzel oluyor kuzum bak nasıl doğuracam doğuramam ölürüm diyordum ama çok şükür dogum yapalı 8 ay olacak 6 gün sonra :-)
tarafından
Maşallah maşallah Allah bağışlasın canım zaten ilk Acemilikte ne olduğunu bilmiyosun daha kolay oluyo diyo kimileri :) bende kendimi hep şartladım kolay doğum yapcam flan diye vücuda sinyal gönderiyorum bakalım :D
tarafından
Aynen o modunda devam et kuzum hayırlısı olsun inşallah sağlıkla sağ salim kucağına alırsın sende inşallah
tarafından
Amin canım Allah razı olsun ❤️ ☺️
tarafından
Senden de kuzummm❤❤❤❤
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben sezeryan doğum yaptim  normal dogum yapmadim ama kadin dogum acile gittigimde ordaki ebe karnin üst kismindan agri sanci baslayacak demişti ne kadar dogru bilemedm.
tarafından
Teşekkür ederim canım bende hiç böyle bi bilgi duymadım da merak ettim şimdi üstten başlayınca ne oluyo muş gene yalancı sancı heralde dimi girip çıkma şeklinde değil şuan 5 10 dk dır kesintisiz bıcak saplanmış gibi sancıyo
0 oy
(255 puan) tarafından

Canım bende kasık ve belden girmişti hem de 32. Hafta da :) baktım daha fazla orda durmayacak  doğurdum gitti :D

tarafından
Bu gece doğurmam canım eşim hasta bu gece doğurma diye tembihleyerek yattı garibin :D ahahah
(255 puan) tarafından
Randevu verseydi :D
tarafından
:D hahah aynen yarın müsait misin doğurabilir miyi diye soruyum bari :D
(255 puan) tarafından
Kızz şaka bir yana hayırlısıyla gelsin inşallah bebiş ❤️
tarafından
Sağol canım Allah razı olsun ❤️ ☺️
0 oy
tarafından
Canım çocuk tekmeliyor yada karnına dönüyorsa normal malesef yemek bile yiyemiyor insan ne oturuyor ne kalkabiliyor kaburgalarina batıyor büyük ihtimal öyle bir his oluyor  Ama sürekli yukarı baskı yapıyorsa sancı olabilir çıkmak istiyor heralde :D
tarafından
Ay resmen şuan ki halimi betimledin :D aynen öyle yapıyo doğum yakın mıdır o zaman bu kadar olduktan sonra eli kulağında diyebilir miyiz aceba yoksa böyle olupta 40 ı geçer mi :/
tarafından
Canım takip et sancini düzenliyse 5 dk arayla geliyorsa bu doğum sancisidir bebeğine bağlı cnm diyemez kimse bişey bunu doktor bile diyemez :D minige bağlı onun keyfine durmak istemiyorsa baktın bugün gelir :) ama doğum kolaylaştırmak için hurma yiyebilirsin yürüyüş yap yarım oturur pozisyonda dur ılık duş al :)
tarafından
Ay canım 36 da başladım hurmaya bide yürüyüş yapamıyorum ama egzersiz yaşıyorum evde şuanki sancım sabit geçmiyo yani suyum flan gelmezse de belli olur mu sadece sancı dan doğum başladığı

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 74 göst.
+1 oy
7 cevap 211 göst.
17 Ocak 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 249 göst.
11 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Melek06 (867 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 858 göst.
30 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,592 soru

24,185,755 cevap

336,606 kullanıcı

...