0 oy
752 göst.
Diğer kategorisinde (2,630 puan) tarafından
Bı keresinde civile gidip alışveriş yaptık o kadar kalabalıktı ki aldıklarını kasadan geçtik sonra. Tam çıkacakken alarm öttü ayy nasıl kızardım güvenlik farketti kızardım kalabalıktan barkodlar okutulurken hemen okumuyor olabilir dedi aldı okuttu tekrar verdi nasıl utanmistim faturası elimizde ürünlerin barkod hatası çok kötü oldum o gun

30 Cevaplar

0 oy
tarafından
Başıma gelmedi canm 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Suclanmak değil de yanlış anlaşılma diyelim :D  Decathlondayiz bı top aldık bebeye. Ama topu elinden bırakmıyor imkanı yok alasın. Aldın mi ciğlık çığlığa ağlıyor. Eşimde aynısı alıp kasada onu geçti aynı top. Sonra ödeme yaptıktan sonra onu bırakıp çocuğun elindekiyle çıkarkene bip bip öttuk :D anooo dedik noluyo güvenlik geldi topu degiselim dedi megersem o da uzaktan farketmiş her ürünün kendine ayrı kodu var o kodla çıkmayınca kapıda ötüyor.  :D
(2,630 puan) tarafından
Çoğunlukla bebekle başa gelmiş bu olaylar ya
0 oy
(1,295 puan) tarafından

Bizde kardeşimle hırsızlıkla suçlandık küçüktük babam para vermişti bime gittik hiç birşey beğenmedik eve gelicektik erkek kasiyer bize durun demisti bizi alıp depoya götürdü ve üstümüzü aramıştı ve ne aldınız demişti hiç birsey bulamadı üstümüzde asla öyle birsey yapmam yapmadımda belkide bilerek dokunmustu vücudumuza asla o günü unutmuyorum o zaman cocuk aklı çok korkmuştuk şuanki aklım olsa hemen sikayet ederdim:angry:

0 oy
tarafından

Ben değil ama ablam annem ben bir lüks mağazaya girdik misafirlikte dönüyorduk.. ablam tabi o zaman üzerinde yeni aldığı bir triko takım vardı ama gerçekten pahali bir üründü. Tam bakinirken mağazanın müdürü bilemedik ablama dedi uzerinzdekini denemek yasak ablam döndü baktı kaldı ben hemen devreye girdim senin malın falan mı sandın dedim kendi kiyafitini giyerken senden mi izin alcak:D 

Adam çok özür dileriz bizim sandık falan filan kivirmalar 

0 oy
(8,256 puan) tarafından
Benim de lcw de aynısı oldu alarm öttü sonra gelen kişi özür dileriz bazılarında gizli alarm oluyo dedi kasaya gittik cüzdanın içinde varmış onu çıkarttılar o kadar ben kızarmadım zaten direkt özür dileriz dediler
0 oy
tarafından
Bende yeni evlendigim zamanlarda görümcemle görümcemin evini dip köşe temizlemiştik sonra onun künyesi yastıgının altındaymış ben görmüştüm akşam bulamamış aradı beni künye yok naptın diye künye nefresimleri değiştirirken yatağın altına düşmüş sabah beni aradı gel künyeyi bul diye allahım ne kadar kötü olmuştum baktık yatağın altında sonra benden özür dilemişti kocasından ayrı bu arada bende eve gelince çok aglamıştım beni hırs etti diye
0 oy
tarafından
Benim başıma da geldi ama kendimden emindim o yüzden sıkıntı olmadı
0 oy
(2,589 puan) tarafından
Ben suçlandım lisedeydim o zamanlar okula telefon getirip müdürün odasına koyar öğle tatilinde alırdık o gün telefonum bozuldu okula götürmedim telefon arkadaşın telefonu kaybolmış benden bildi kız polise ifade verdim  telefon 2 hafta sonra bulundu benden özür dileyip yalvarmıştı kız ama ben affetmedim
0 oy
(2,116 puan) tarafından
Bundan 5 yıl önceydi hiç unutmam yengem in parmağında çok değerli bir yüzüğü vardı odunluk tan birşey alacaktı kapıyı açar mısın dedi bende koştum sonra kapıyı kapatıp anahtarı eline verdim bu yüzüğünü sordu bende görmediğimi söyledim bana hırsız demedi ama çok manalı konuştu. Walla görmedim dedim hatta iğne arar gibi samanlığın içinde yüzüğü aramaya başladım bu neyse gitti ben ne yapacağım amcan bana çok kızacak çok değerli falan dedi sonra gelini geldi anlattım pêk oralı olmadı çünkü benim çaldığımı düşünüyor lar dı öyle utanıyordum ki anlatamam sonra baktım yengemin oturduğu yerde bulundu hiç bir şey demeden içeri girdi oysa bir özür beklerdim.. 
0 oy
tarafından
Ewet kaynanam tarafında hakkım helal değil ALLAH'A havale ettim

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 337 göst.
24 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Esra kurucu (216 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 271 göst.
0 oy
24 cevap 1,478 göst.
18 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Haticeozcan (37 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 1,231 göst.
4 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Kalbimibiraktim (45 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,872 soru

24,175,084 cevap

336,065 kullanıcı

...