0 oy
327 göst.
Diğer kategorisinde (43 puan) tarafından
tarafından kapalı

Kızlar bu başlıkta birbirimize yardımcı olalım mı? İlk olarak ben.. Nutella kodu olan var mı? Bana özelden atabilecek. 

Bunun dışında sormak istediği. Yardım isteği olanlar da bu başlıkta yardımcı olsunlar. <3

notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

5 Cevaplar

0 oy
tarafından

Herkes kendi basligini aciyo zati baci toplasinca suyu cikar :D

(43 puan) tarafından
Valla ne bileyim ben de yeniyim boyle sohbet havasında belki olur deidm
.:) Bu arada kimsede kod yokmuş ya. Demek ekonomi o kadar kötü ahhahahahaha:)
tarafından
Millet artik nutellayi birak peripella bile alamiyo baci sohbet postu olsun desen gelirler :)
(43 puan) tarafından
Aynen peripella da anlamayız ahhaha
-Reklam-
0 oy
(43 puan) tarafından
Üstte kalsın
0 oy
tarafından
Ötenazi yapan hastane varsa biride bana adres versin 
(43 puan) tarafından
Anaaa niye yaaa
(14,986 puan) tarafından
O ne kız
tarafından
Yasamak istemiyorum da ondan =/
(14,986 puan) tarafından
Tövbe estağfurullah Allah gecinden versin canım
tarafından
Sırf evlâlarım için varım onlar için çabalıyorum çocuğumu okutmak için nikah yüzdüğümu sattım ama benim adam demediklerim karşımda adam oldu kendime yediremiyorum olmuyo
(43 puan) tarafından
Aman tövbe ya..bu durumlarda he oprah winfreyin hikayesi aklıma gelir. Hayatı alt üst olmuş. Terkedilmiş. Saçları yandığı için kel kalmışken intihara karsr veriyor. Son anda acaba bundan sonra ne olacak diye merak ediyor ve vazgeçiyor. Şimdi o kadın Amerika'nın en ünlü sunucusu. Kraliyet ailesiyle bile röportaj yapan biri haline geldi. Yani demem o ki. Acaba bundan sonra ne olacak ona bakalım..
(112 puan) tarafından
Canim bi zamnlar aradtirdimhep yabanci ulke turkiyede yok insana bazen son care gibi gelio ama naparsan yap olmuyo bn herseyi denedim fos hala yasiom bosa urasma
(43 puan) tarafından
Bilemeyiz alnimiza ne yazılmış. Bakalım Allah ne çıkarır. Bazen güneşin evin ifine vuruşu, bazen gecedeki sessizlik bile bir şükür sebebi ya da düşünmek için bir fırsat. Sen de bugünden itibaren böyle yap bı kere.. yol değil sadece bir deneme olsun hiç değilse
tarafından
Rabbim sonumuzu hayır etsin inşallah intihar etmem asla rabbim o gaflete düşürmesin inşallah evaltlarim bensiz kalırsa ne yapar anam babam bası önce kaç kik yaşar kıyamam hiç birine rabbimden tek dileğim bizi bir düzlüğe çıkarsın bir oh dedirsin başka bir şey istemiyorum
(43 puan) tarafından
İnşallah hayırla. Rabbim.guzellikler hayırlar nasip etsin..feraha kavuştursun aminnn
0 oy
(2,535 puan) tarafından
Cips kola şifresi varsa biri özelden atar mı ?
0 oy
(1,851 puan) tarafından
Nutellami neresinde kod ve ne işe yarıyor
(43 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
(1,851 puan) tarafından
M2MAATAS resim atamadım
(43 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun. Bu galiba büyük boymus 200 puan verdi. Çok sevindim. :)))
(1,851 puan) tarafından
Evet büyük boy oğluma Nutellali resim çekmek için almıştık. Güle güle kullanın:))
(43 puan) tarafından
Sağ ol cnm :) Allah razı olsun <3

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 83 göst.
9 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde PEFEKEGE (539 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 237 göst.
9 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Huzurum91 (14,126 puan) tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 634 göst.
16 Mart 2025 Diğer kategorisinde SesSiz-Rune (9,618 puan) tarafından soruldu