0 oy
693 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

image

image

image

image

image

image

image

kızlar 3+1

1 kat asansörü var.

Esimin işine yakın.

2 balkonu var ikiside cam balkon.

Odalar fotoda karanlık duruyor ama bu Karanlık degil. Fotolari aksam çekmişler birde kadının perdeleri koyu renkli perde.

Ben amerikan mutfak diye istememiştim ama esim sonradan kapatırız orayı dedi. Borcumuz bitince.

Sadece balkonun biri duvara bakıyor. Ama o kadar da olsun. En azından eşim ise. giderken dolmuş parasi vermeyecek.

28 Cevaplar

0 oy
(7,470 puan) tarafından
Alabiliyorsan al canım gayet iyi hersey aldı basını gidiyor evin kendinin olur en azından bi mutfak açık olmasaymis dicektim madem kapatırız diyor biraz kullan rahatlayınca yaptirirsiniz insallah ağız tadıyla oturun 
-Reklam-
0 oy
(1,208 puan) tarafından
Ev çok güzelmiş büyük fiyatı da iyise değer ama eşyalar perde falan beni benden aldı kasvet oturdu içime:)
0 oy
(1,757 puan) tarafından
Bence güzel hakkında hayırlısı olsun 
0 oy
tarafından
Ev güzel eşyalar aşırı dağınık ve kötü göstermiş evin boyaları iğrenç bir de bir yenileme yaparsaniz güzel olur
0 oy
(4,715 puan) tarafından
Bence gayet güzel zaten dekorasyonunu döşemesini vs siz yapacağınız için o açıdan sorun yok daha güzel bir hale getirebilirsiniz diye düşünüyorum. 
0 oy
tarafından
Evde biraz masraf var duvarlar ilk başta mutfakta var salon iyi banyoda iyi şimdilik şöleni idare eder ama yinede masraf yapacak gibi iyi günlerde kullanin
0 oy
tarafından
O degilde neden bu kadar ilginç döşenmiş anlamadım

Sen güzelleştirirsin canım ev güzel 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,474,294 soru

24,137,282 cevap

334,363 kullanıcı

...