0 oy
358 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,030 puan) tarafından

Karşınızda en pimpirikli bir anne var :))  oğlum 7 aylık sevgili anneler ama tek başına tam anlamıyla oturamiyor . Bu uygulamada burnunu kulağını felan göstermesi lazım diyor 6-7 aylık için. Oğlum çok iyi taklit yapıyor çirkin ol diyince  çirkin oluyor göz kirpmayi öğrettim ellik söyleyince ellerini havaya kaldırıyor vs.vs. ama oturmamasıni kafaya taktım yardımcı olursanız sevinirim :) 5-6 aylıkken de adına bakmıyor diye telaş etmiştim ama 1 yaşına kadar bakmaması normalmiş şükür şimdi bakıyor . 

Dönmesi felan çok iyi tek başına tutunup ayakta durabiliyor lakin emeklemek adına hiç bir çaba yok . Yürüteçte çok mutlu 30 dakika felan ordan oraya atıyor kendini :) birkaç adım atıyor canı isterse onun dışında başka birşey yok suanlik bebeği oğlumdan büyük anneler  deneyimliler :) yardımcı olursanız sevinirim yoksa sabaha kadar bunu düşüneceğim <3

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kız seninki iyi ben de emeklemiyo diyw post açmıştım her bebek değişir e dediler ertesi gün emekledi 8 aylık şu an başka bi marifeti yok hanfendinşn nerde çirkin ol el kaldır filan :)) 
(1,030 puan) tarafından
Evet bebekten bebeğe değişiyor ama uygulamada internetten felan oturamiyorsa hemen doktora gidin yazıyor oğlumun bacakları zayıf olduğu için düşünüyorum tam oturamamasını :) ya inşallah bizimkide emekler ekseninde dönme dışında hiç birşeyi yok :)
tarafından
Yok yok hiç telaşlanma kimisi emekliyo kendiai oturur pozisyona gecemiyo çeşit çeşit her bebek farklı hiç takılıp da kendini üzme :) yakında oturur
(1,030 puan) tarafından
Ya inşallah çok teşekkür ederim canım benim
-Reklam-
0 oy
(13,009 puan) tarafından
Bebeğin gelişimi gayet iyi maşallah takılacak bir durum yok tavsiyem çok fazla yürütece koyma 
(1,030 puan) tarafından
Aslında yürüme arkadaşı aldım yürüteç hediye geldi çok büyük konuştum çok zararlı asla kullanmam diye birkaç denedik illaki çok mutlu oluyor ben genelde yere yada mama sandalyesine koyuyorum
0 oy
tarafından
Tavsiyem yürüteç kullanma..7 aylık diyosun tutunup yuruyebiliyomus..kızım o ayda dik oturuyodu..ama yigenim oturamiuo mesela şuan..bebekten bebeğe degisebiliyo..gelişimi normal geldi her bebek her şeyi ayında yapacak diye bisiy yok..ayrıca oglumda  da kizimdada hiç görmedim.buurnu bu gösterdiğini..kızım 9 aylık şuan el cirpar falan ama burun nerde diyince göstermez...
(1,030 puan) tarafından
Ya öylemi biraz olsun rahatladım aslında yürüme arkadaşı aldım yürüteç hiç istemiyordum hediye geldi birkaç koyduk aşırı mutlu oluyor bizde günde 15-30 dakika kullanıyoruz büyük konuştum bu konuda biraz :))
tarafından
Bn ogluam hiç kullandım bir yaşına gelenden yürüdü..bacaklarını tam kullanmiyo cnku o şekilde..kızımda 9 aylık tutunup yuryo ayakta tek başına bir dakika.kadar kalabiliyo desteksiz..oda yaşına yakın yürüyecek ins..merak etme senin tek yapman gereken ilgilenmek sevmek gerisi onda..zamanını bilir ..
(1,030 puan) tarafından
İnanın sevgimi ilgimi asla eksik hissetirmemeye çalışıyorum Allah'a şükür mutlu bir bebek belli ediyor çok güleç bir görseniz ama ilk bebeğim hata yapmaktan korkuyorum  bakın sizin 2 evladınız var Allah bağışlasın mutlu huzurlu büyürler inşallah ben başka nasıl ona destek olabilirim bu konularda bilmiyorum açıkçası o uyunikken  iş bile yapmak istemiyorum hani derler ya görmemişin bi oğlu olmuş işte o benim :)))) ama aklımda hep şu var başka ne yapabilirim onun için
tarafından
İnterneten araştırabilirsin canım.genekde bu aylarda organlarını saymak şarkı söylemek falan çok bisiy beklememek gerek..bnde oğlumda öyleydim..kızım abisi sayesinde ogreniyo..kamyonetin arkasına topu koyup bosaltiyo kızım abisinden öğrenmiş..sürekli onu izliyo..ne yaparsa onu yapiyo..şarkı söylüyorum..burun göz.onlari söylüyorum şarkılarla herşeyi ogreniyolar..kızımda daha rahatım aslında..ilk çocuk ikinci çocuk diye bisiy yok .kızımda çok başka deneyimler kazandım..oğlum farklı kızım farklı bir bebekti..bnde yeni deneyim kazanıyorum aslında.
(1,030 puan) tarafından
İkinci çocukta insan daha ozguvenli ve bilinçli oluyor aslında onu belirtmek istemiştim ilk çocuk için herkes acemi sonuçta :)   şarkılar kitaplar okuyorum inşallah birgün benim oğlumda abi olunca kız kardeşine öğretir maşallah çok şanslısınız
tarafından
İns canim...(•‿•)
0 oy
(30,262 puan) tarafından

Biraz fazla beklenti içerisindedesiniz.

7 aylık bir bebekten kosmasini sizden hal hatır sormasını mi bekliyonuz

(1,030 puan) tarafından
Evet koşarak sarılmasını bekliyorum hahahah
0 oy
tarafından
Her bebeğin gelisimi farklı benim bebek 8 buçuk aylık bizim de bedensel gelisimimiz iyi ama öğretmeye çalıştıklarını taklidini bı turlu yapmiyor. Senin bebeğinde onları öğrenmiş. Ben öğretmeye çalışırken ya şaşkın şaşkın bakıyor yada gülüyor. Bu zamana kadar bı beşlik çakmayı öğretebildim
(1,030 puan) tarafından
Oturabilir mu peki
tarafından
Oturuyor. Bende örümceğe bindirmedim belki geç yürür ama örümcek erkek bebekler için pek sağlıklı gelmiyo bana
(1,030 puan) tarafından
Evet ya bende biliyorum yürüme arkadaşı aldım ve yürüteç için çok büyük konuştum asla bindirmem diye :)) kaldırma vakti geldi sanırım teşekkür ederim canım
0 oy
(6,048 puan) tarafından
Yahuu çocuğuna burada nazar ettireceksin maşallah fazlasını bile yapıyor
(1,030 puan) tarafından
Kız oturamiyor neyine nazar değecek :) 7 aylık 7 kilo zayıf bir bebek :) birde üşengeç  birşey emeklemeye gayret bile yok  :)))
(6,048 puan) tarafından
Ama sende taklit falan yapıyor şu bu diyorsun benim oglus 27 Nisan'da doğdu şu an tam 7 aylık diyebilir miyim bilmiyorum ama iki gündür sadece çak çak yapıyoruz onu öğrendi desteksiz oturamiyor devriliyor bir süre sonra. Tek sefer yuvarlanıp yüz üstü geri geri giderek sürünüyor. Sen çocuğum ayakta duruyor tek başına diyorsun bu çocuk daha ne yapsın canım. Herseyi ona göre uygun zaman gelince yapar zaten sen ne bakıyorsun internetteki yapması gereken şeylere canım. Her çocuk değişir
(1,030 puan) tarafından
Ya ilk çocuğum ya ne bileyim emeklemesi yürümesi için benim birşey yapmam gerekiyor mu bilmiyorum çevremdeki insanların çocuk büyütme şeklini begenmedigim için hatta bana laf söyledikleri için onlarla konuşmak istemiyorum oğlum TV ye baktığı için kapattım ona bile laf ediyorlar ya bakıtan bakıtsın ama ben ve eşim asla izin vermiyoruz buna bile eltimin oğluyla karşılaştırma yapıyorlar . Bende buraya sormak istedim teşekkür ederim desteğin için :) benim oğlumda 19 nisan da doğdu :)
0 oy
(3,158 puan) tarafından
Zaman lazım çocuğa
0 oy
(2,781 puan) tarafından
Oturması için 9 aya kadar yolu var diye biliyorum. Oğlum 7.5 aylıkken desteksiz oturmaya başladı. 7 aylıkken saydıklarının hiç birini yapamıyordu. El sallamayı falan da geç öğrendi. 12 aylıkken emekledi, tutunup kalktı 13.5 aylık yürüdü. Doktor normal demişti. Şuan 17 aylık söylediklerimi yeni yeni anlıyor. Ağız burun falan yeni öğreniyor daha :) 
(1,030 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim :) her bebek farklı oluyor biliyorum ama işte analık destekli oturtsam bile hemen yastığı yemek istediği için yamuluyor :)
(2,781 puan) tarafından
Aynen canım ben de çok endişelenmiştim kaç doktora sordum ama normal dediler :)
(1,030 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim :)

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 183 göst.
27 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde 2323 (2,173 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 141 göst.
20 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Pakize333 (7,341 puan) tarafından soruldu
+2 oy
6 cevap 293 göst.
18 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 247 göst.
28 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Mislimisli003 (3,895 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,405 soru

24,183,004 cevap

336,439 kullanıcı

...