0 oy
1,190 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kayınvalidem Çarşamba ameliyat olmuştu kayınbabam göndermedi kadını ben bakacaktım ona kendiside gelecekti taksi çağırdım bebeğimle gittim. Gidince hemen evleri supurdum temizlik yaptım dip bucak sonra da bulaşıkları yıkadım akşam yemeği hazırladım o çocuğa baktım kayınbabam da vardı. Yemek saati görümcem geldi sofra hazırdı bir tabakta ona çıkardım. Hoşgeldin Zehra nasılsın dedim cevap vermedi duymadı sanırım dedim kaynanam kızım sana diyor dedi . Ne var anne cevap vermek zorunda mıyım dedi. Bende ne dedim de cevap vermesi bu kadar zor anlamadım hosgeldin nasılsın dedim kötü bişey mi dedim dedim. Sende deme o zaman bana bişey dedi gereksiz yere tartışma çıkardı kayınbabam bana sen ona bakma gelmişler ona dedi. Sofraya oturduk yemek yiyeceğiz önümdeki kaşığı falan aldı kendi önünde de var neyse kalktım kaşık aldım kaynanam burda kaşık vardi dedi bende görmemiş ki benim kaşığı aldı dedim. Yemek yedik çayı demledim sofrayı kaldırdım makina dolu olduğu için Elim de yıkadım annesi kız bugün çok yoruldu hiç oturmadi sende durulu dedi gelin değil mi yıkasin bana mı güvendi ben gelmesem nasıl yikayacakti dedi. İkinci şokumu da yaşadım gerek yok ben yıkararim dedim . Deli mı ne anlamadım niye bana bugün böyle davrandı kocasından dayak yediğinde onun için nasıl üzülmüştüm dua etmiştim. Taksi çağırdım eve gelirken hiç konuşmadı benimle kaynanam da eline sağlık sen onun kusuruna kalma dedi ben 25 yaşındayim görümcem 27 terbiyesizlik yaptığı kusurda değildi çok zoruma gitti.  Kim ne yaşıyorsa bazen hak ediyor dedim içimden

22 Cevaplar

0 oy
(5,572 puan) tarafından
Deli mi ne . Onun yapması gereken işleri bile sen yapmışsın teşekkür etmesi lazım 
tarafından
Gelinmisim yapacakmisim ne mecburlugum varsa
(5,572 puan) tarafından
Kusura bakmasın ama kızı mecbur . Tamam sen yaptın yapacağını ama . Artık sen yoruldun ben yapayım diyebilir
-Reklam-
0 oy
(63 puan) tarafından
Iyi de annesinin işini yapması gereken o bir evlat olarak. O varken siz neden gidip kaynananızın evini dipköşe temizliyorsunuz ki. Siz kendinizi geri çekip kendi rahatınıza bakmadıgınız için o daha da sizin ustunuze geliyor. Bundan sonra "kendi evim dışında iş yapmak zorunda değilim." deyip kendi keyfinize bakın
tarafından
İnsanlık ettim ameliyatli diye bundan sonra bende o yönde karar aldim
(63 puan) tarafından
En iyisi olur. Çünkü yarın öbür gün bir sorun olsa bu yaptığınız iyilikleri hemen unuturlar.  Kimseleri olmasa tabiki yardım edilmeli ama madem kızları varmış kızı yardım etsin. Bir evlat için anne babaya bakmak farz çünkü.
tarafından
O kadar iyilik yaptim yaranamadım zaten küstüm kaynanamla ameliyat oldu diye gittim

İlgili sorular

0 oy
29 cevap 1,060 göst.
5 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
38 cevap 1,893 göst.
7 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Tuqcee1 (350 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 252 göst.
0 oy
16 cevap 327 göst.

Kategoriler