0 oy
463 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Sabh sabh çığşıkla ağlamakla uyansanızda geçenleri sabaha kadar uyansanızda Bi gülüşü herşey jnutturyo dmi ya evlat bunlar evlattttt :D ayyy sıkamıyorum ısıramıyorum dişlerim acıyo artık :D 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından

Ayyy sormaaa böyle sımsıkı sarılmak sevmek istiyorum ama canı acicak diye sevemiyorum bile :)

tarafından
Bende Vala az dha büyüse :D
-Reklam-
0 oy
(163,384 puan) tarafından

Bana getir seve seve ıssırırım :angel:

tarafından
Aaaa olmaz :D
(163,384 puan) tarafından
Niye olmazmis kız hamileyim ben belki aşerdim issırmak istiyooom ;)
tarafından
Yaaa öyle şeyler kullanmayalım lütfiiinnn :) :) :)
0 oy
(273 puan) tarafından
Valla az once bi sarilam dedim kizin gozleri buyumus ahahaha fazlami sıktım acaba 
tarafından
Yavaş kız sende :)
(273 puan) tarafından
Kiz agucuklar yeni başladı ya sanki ilk defa anne oluyorum boyle atla surdan dese atlicam ahahah Allahim kucagi bos kalan kadin birakma isteyen herkese nasip et Allahim Aminnnnnnn
tarafından
Amin inşallah
0 oy
tarafından
uykusu var ama uyumamak icin direniyor uyumakta istiyor babssi gececi isten geldi baza harici başka yerde uyumuyor mecbur eşimin yanina geldim uyutmaya gidiyo adamin sirtina tırmanıyor vuruyo :) kizdim zar zor uyuttum bu seferde uyurken severken rahatsiz ediyorum annelik iste tezatlarla dolu :) 
tarafından
Evet ya :) annem derdi anne olmadan anlıyamazsn derdi
tarafından
klasik anne lafi ama gerçekten oyle :)
tarafından
:D Vala klasik mılasik ben hak verdim kolay değilmiş karnında taşımak gbi :D
tarafından
ben hamileyken daha anama hak verdim canim :)
tarafından
Ahahahha :D :))))

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 638 göst.
15 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Casperiye (9,082 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 153 göst.
19 Kasım 2022 Kültür-Sanat kategorisinde terslale (3,405 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 570 göst.
30 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 34. (400 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 625 göst.
24 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Selcanttt (2,362 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,506 soru

24,086,764 cevap

331,540 kullanıcı

...