0 oy
392 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ben bu kızımı ne yapacam 16 aylık azonce uykusunda meme meme memeeee diye bağırdı öptüm falan öyle durdu uyudu geri çok memecı dışarda her yerde kıyafetinin boğazından tutuyor çekiyor kafasını egiyor içine meme diyor elini sokuyor görseniz neler neler yapıyor bugün salça sürdüm azcik ne yapacak diye kıyamet kopardı hemen yıkadım arkamdan geliyor yıkarken gördü anca öyle.sustu:(

8 Cevaplar

0 oy
(4,687 puan) tarafından
Ya benim oğlanda böyle hep yakamda eli asılıyor yakama 
tarafından
Kız vala zorlar rezil ediyorlar insanı:)
-Reklam-
0 oy
tarafından

Ahahha sey geldi aklima yengem yegenimi memeden kesti yegenim her gelene meme gitti diyodu bigun babama gelmis dedeee meme atta giittiii diyo nasil gulduk yengem kizardi bozardi falan :D

tarafından
Hahaha kizz kesin benim kızım böyle olur ya vala çok üzüldüm bugün nasıl ağladı ama babamın yanında bile meme meme diyordu ay mahvediyor beni meme bitti gitti öldü diyorum yok hani normalde başka bir şeye bitti dediğimde elini açar bitti der memeye asla laf kondurmaz bir de şekilden şekle girerek emer kucagimda istemez tutar elini bir yatağa falan götürür yastığa yatar bekler:)
tarafından
Ahahaha :D
tarafından
Memenin gitmedigini biliyo orda elini degince ondan inanmiyo :)
tarafından
Ne yapım kız keseyim anca:)eşim üstünü değişiyordu ona bile bir kere baktı meme dedi yok kızım bende ananda var diyor sonra bana dönüp meme diyor
tarafından
Ahahha kemal sunalin filmi varya hanzomuydu neydi heo meme memeeee :))
tarafından
Yengem en son sey demisti kesip eline vercem en sonunda ahahahha
tarafından
Hahaha aynen yeminle tam isabet olmuş Allah benim gibilerin yardımcısı olsun kızımı sütten zor kesecem galiba yemesi de iyi yoksa çoktan kesersin tatlı niyetine içiyor ne yapım
tarafından
Benim gibi iste keseyim diyorum:)?
tarafından
Valla zor kesersin baya zorlancaksin belli kusum Allah yardim etsin
tarafından
Amin canım Allah razı olsun
(1,020 puan) tarafından
Ahaha ne komik ya :) yerim ❤️ ama gerçekten insan içinde olmuyor hele yakana ellerini daldırmaya  çalışıyorlar 1 yaş 1.5 yaşına kadar emzirme yeterli bence millet hiç emzirmiyor malesef
tarafından
Hiç deme elini sokuyor bir de nasıl gülüyor ama yapamıyorum hani nasıl keseyim sütten geceleri meme diye aglar o an vermesem krize girer çok zorlanırız biraz daha anlayacak yaşa gelsin bir kaç ay daha geçsin diyorum yoksa dünden razıyım memeden kesmeye
0 oy
(98 puan) tarafından

Ayy gece gece guldurdun ya allahta seni guldursun valla :D bizimki 9 aylik memenin nerde oldugunu bilip kafasini sokmaya calisiyir 

tarafından
Hahaha maşallah 9 aylık öyleyse büyüsün seni düşünemiyorum azonce vala bende çok güldüm bağlı memeye ama uykusunda sayıklama ayrı komik bir de baya da bağırdı ya:)
(98 puan) tarafından
Ay korktum suan insallah yapmaz valla cok utangacimdir zatn yerin dibine girerim heralde :)))
0 oy
(3,676 puan) tarafından

Kız benimki de tam tersi bir yere gittiğimizde memeyi unutuyor asla emziremiyorum ev hariç hiç biryerde emmiyor :ermm: bazen sinir ediyor beni aç aç dolaşıyor diye kendimi yiyorum

tarafından
Vala mı ayy yok benim ki huy edindi evden çıkarken memeyi verdiğim yerde tam o anda meme der evden biraz ilerde çıkınca hemn6 verirdim ağlamasın diye o yere gelince hemen ister
0 oy
(15,953 puan) tarafından

Bizde 1 hafta oldu bırakalı ara ara meme diyor galiba özleyeceğim meme diye yapismansinj göğsümde gözlerinin bir anda kapanıp kucağımda öyle uyumasını :'(

tarafından
Yaaa çok kişi var böyle söyleyen insan çok tuhaf oluyormuş emzirmeyi kesince ama kızım hiç göğsümde uyumaz malesef çok nadirdir emer bana sırtını döner uyur:)
0 oy
(564 puan) tarafından
Öyle İmreniyorun ki şöyle şeyler duyduğumda. İlk kızımı ilaç kullanıyordum emziremedim. Bu kızımda sütüm çok az doymuyor diye mama veriyorum bi türlü çocuk emziremedim şöyle kendimi bu yönden hep yarım hissediyorum 
tarafından
Aaa sakın hiç öyle şeyler düşünme sen çocuk doğurdun annesin yarım hissetmek nedir ben öyle emzirmeye çok takılan biri değilim olmazsa olmaz ne olacak çok şükür mama diye bir şey var çok suku ki içiyor benimde sütüm ilk yoktu çocuğum kuveze girdi açlıktan bir mama almadık akılsızlık edip bende buna pişmanım 2 gün sonra hep mama verdim ama anne sütü içinde öyle çok çok ısrar etmedim çocuğum iyi olsun yeterki dedim şükredelim canım üzülmeye degmez
0 oy
(15,019 puan) tarafından
Yaaa ne güzel keşke benimki de öyle olsaydı sıpa maşAllah. 7 aylıkken bıraktı emmeyi 
tarafından
Bizim ki bırakmaz bacım memeyle bütünleşti:)
(15,019 puan) tarafından
Ver gitsin şuan gene meme yüzünden kalktiniz sanırım :D
tarafından
Evet ya gece defalarca uyanıyoruz ya
0 oy
(1,020 puan) tarafından
Kaç yaşında? Fazla mı emzirdiniz sırf bu yüzden 1.5 yaşına kadar emzirmeyi düşünüyorum :) 
tarafından
16 aylık vala emiyor ne yapım süt var çok şükür diyorum 2 yaşa kadar emziririm artık:)emzir ya yemek yemesi iyi olursa engel değilse emmek bir şey olmaz kızım yemeğini yer bir tek sabahları yemez o da sabaha kadar emiyor açlık olmuyor
(1,020 puan) tarafından
Ya o bebek de 3-4 yaşında anasının göğsünü açmaya çalışan çocuklar var ya okul Çağı sayılır artık günümüzde
tarafından
Kizkardesim 5 yaşında halen arada bir annemin göğsünü  açar ustune kafasını koyar uyur o da çok bağlı:))
(1,020 puan) tarafından
Olmaz ya hele erkekte hiiç olmaz :)
tarafından
Hahaha ayy aman Allah korusun erkek çocuğu öyle olmasın tabiki ya

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 301 göst.
21 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Mrvk04 (253 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 488 göst.
0 oy
2 cevap 110 göst.
17 Kasım 2024 Diğer kategorisinde anneadayi_96 (978 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 206 göst.
10 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Anneolmakask (895 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,847 soru

24,145,502 cevap

334,652 kullanıcı

...