0 oy
746 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Hergün kahvaltıdan sonra bir çay kaşığıyla zeytinyağı veriyorum kızıma  kabız olmasın diye. Bugün bir tatlı kaşığı verdim kabızlık için nasıl oldu anlamadım boğazına kaçtı birden öksürmeyr başladı sonra gözlerin yaş geldi kızartıp morarmaya başlayınca çok korktum elim ayağım zangır zangır hemen ambulansı aradım korkudan ev adresini unutmuşum ama nasıl ağlıyorum kadın adres soruyor ben ne yapacağım lütfen onu söyleyin nasıl müdahale edeceğim diyorum. Hemen kapatıp eşime yarım yamalak anlatıp ambulansı ara adresi ver dedim ambulans gelene kadar hemlik manevrası sırtına vurdum bayılır gibi oldu yüzüne vurdum elini yüzünü yıkadım sonra ağlamaya başladı inanın 20 dakika sanki ömrümden yirmi yıl gitti ambulans geldi hemen gittim ambulansa satrasyon felan baktılar bişey yok annesi korkma iyi şuan dediler  elim ayağım boşaldı dermanı kalmadı nasıl ağlamaya başladım şimdi bile gözlerim nasıl doluyor.Hastaneye gittik çok şükür röntgen ciğeri temiz çıktı. Elhamdülillah. Annelik çok zormuş hayatımda hiç bu kafa r çaresiz çırpınırken görmedim kendimi. RABBİM kimseye yaşatmasın İnşallah. Ne olursa olsun hiçbir yerde fotoğraf paylaşmayın kızlar yani nazara çok inanmazdım ama varmış dün burada ilk defa kendi yemesi için denedim yanlış mı yaptım diye  ilk defa fotoğraf paylaştım   bugün bu yaşandı siz siz olun küçük bebeğinizin hiçbir yerde paylaşmayın. RABBİM kimseye yaşatmasın. 

24 Cevaplar

0 oy
(5,305 puan) tarafından
Gecmis olsun cnm Rabbim evladıni sana bagışlasın 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Allah muhafaza etsin bir daha yasatmasın insallah
0 oy
(8,177 puan) tarafından
Geçmiş olsun öncelikle. Bu bir ders olsun. İlkyardım eğitimi alın mutlaka. Bir anne olarak soğukkanlı olup ilk müdahaleyi yapabilmek gerekiyor. Rabbim yaşatmasın tekrardan size de bir başkasına da
0 oy
tarafından
Zeytin yağı asitli ya canım ondan işte kötü olur verme boşver kabızlık hep olacak ne yapacan çok kabizsa doktora götur şurup versin benim kızda diş dönemi hep kabız çok zor ama zeytin yağı vermiyorum bir kere verdim gözünden yaş geldi öksürdü çok ağladı bir daha vermedim asitli diye yakıyor boğazını çok geçmiş olsun rabbim korusun çocuklarımızı

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 576 göst.
29 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Melisa Emir (28 puan) tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 1,028 göst.
21 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Filiz Taser (26 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 433 göst.
25 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,343 soru