0 oy
372 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Bisey isterken veya gosterirken ne zman yapmaya basladı kizlar bebegim 14 aylik olacak 10un sonra daha yapmiyor boyle seyler normelmi:ermm:

8 Cevaplar

0 oy
(14,210 puan) tarafından
15 aylıktı galiba
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım alakasız olacak ama bebeğin ne zaman emekledi 
(5,452 puan) tarafından
Valla bende alaksiz biri olarak cebap verecegim ama benim oglan 11 aylik emeklemiyor hala
tarafından
Tam 9.ayina girdi sürünmeye basladı 10 ayliga yakında tam emekledi canim
tarafından
Hahah :) biz anneler ❤️ Benm kızda 10 aylık oldu emekleme yok valla
tarafından
Ya benimki 7 aylık sürünüyor koltuğun altına gidiyor sürünerek dönerek ama emekleme yok daha ama yorumlardan gördüğüm kadarıyla ben aceleciyim sanırımm
tarafından
Benmki sürünmüyo bile aşkm :) yakın zmaanda emekler seninki inş . Bide bebekler anne babasına çekermiş bende eşimde emeklememişşz direk tutunarak kalkmışı
(2,781 puan) tarafından
Ben de araya giriyorum ama oğlum yaşında emekledi :))
(5,452 puan) tarafından
Ahah herkez bu soruyu bekliyormus bende dahil bizdede 11 aylik tik yok tembelde
tarafından
Ya benim oğlum biraz tembel acaba dedim ondan mı bir de kilosu fazla ondan emeklemiyor geç oldu artık diye düşünmüştüm ben erken yürümüşüm9 aylıkken yürümüşüm de oğlumda o performansı göremiyorum :D :D
(2,781 puan) tarafından
Benimki de biraz tembeldi ve kilosu fazlaydı canım yaşında emekledi hatta yaşında tutunup kalkmaya başladı öncesinde hiç birini yapmıyordu :) 13.5 aylıkken de yürüdü :)
tarafından
Zamanı gelince herşey olur kuzum bende çok takardm kafama akışına bıraktm artk , 10 ay 3 günlük şuan geç olsun sağlıklı olsn yeter
tarafından
Kız alp kutay inş banada allah görmeyi nasip eder yürdüğünü bekliyorm :)
tarafından
Desene benimki de geç emekler diye görüyorum emekleyen bebekleri hevesleniyorum işte
(2,781 puan) tarafından
Görürsün canım inşallah hayırlısıyla gelir o günler de :)
(1,764 puan) tarafından
Emekle ayinin 10 aylarda oldugunu soyledi doktorum hamzosum gercekten erken emeklemesi cokta iyi birsey degil benim oglum 6 ay 10 gunluktu emekledi emekledigi icin oturmadi suan 9 aylik yeni yeni desteksiz oturuyor 10 aya kadar oturmasi 10 aydan snrada yavas yavas emeklemesi bekleniyor hic emeklemesede olur direk yuruyebilir ama oturmamasi daha kotu bir durum gercektn
(468 puan) tarafından
Bende yazayım dedim benim oğlan 5 aylıkken sürünüyordu  7 aylıkken tam emekledi
tarafından
Ya bilmediğim için benim oğlum geç emekliyor sanıyordum ama gördüm ki ben aceleciymişim
(1,764 puan) tarafından
Aynen kuzum birak iyice otursun dedigim gibi ben oturtmakta problem yasadim emekledigi icin surekli kendini devirip bir seylere gitme pesindeydi artik psikolojik bozulmustu oturtamadigim icin hersey vaktinde olsun
0 oy
(371 puan) tarafından
İstediği şeyleri parmağıyla gösteriyor 14 aylık hemen hemen bir aydır yapıyor bunu 
0 oy
tarafından
17 aylık olucak yakında yani 2 aydır falan yapıyor 
0 oy
(2,781 puan) tarafından
14-15 arasıydı
0 oy
tarafından
Yapar canım yapması lazım bu ayda benimkide yeni yeni yapıyo 14 aylık
0 oy
(7,436 puan) tarafından
10-11aylik arası yapmaya başlamıştı ama her bebek farklıdır normal yani 
0 oy
(2,105 puan) tarafından
16 aylık yeni yeni yapıyor 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 151 göst.
21 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Sunehriiii (1,828 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 953 göst.
3 Ekim 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 1,078 göst.
26 Mayıs 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 95 göst.
2 Mayıs 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Pakize333 (7,281 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,800 soru

24,174,261 cevap

336,032 kullanıcı

...