Basın saolsun cnm Rabbim 2 evlat daha vermiş sana onlara sığın üzme kendini lütfen kader
Allah sabir versin yuregine ferahlik versin boyle okuyunca bnde agladim icim yandi boyle cocuklar soz konusu oldu mu hic dayanamiyorum rabbim cennette kavustursun ...
Allah sabır versin inşaAllah
Ya gece gece nasıl uyurum artık
Ağlatti yazdıkların beni
Rabbim içinin acısını dindirsin Rabbim seni cennetinde buluştursun
Rabbim bütün evlatlarımızı korusun . Nefesini kontrol ederim her gece . Yazarken bile ağlıyorum .
Allah der ki Kimi benden çok seversen onu senden alırım Ve ekler: "Onsuz yaşayamam" deme, seni onsuz da yaşatırım Ve mevsim geçer, gölge veren ağaçların dalları kurur, sabır taşar Canından saydığın yar bile bir gün el olur, aklın şaşar Dostun düşmana dönüşür, düşman kalkar dost olur, öyle garip bir dünya Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur Düşmem dersin düşersin, şaşmam dersin şaşarsın En garibi de budur ya öldüm der durur, yine de yaşarsın..
Ben de oğlumu kaybettim bizimkisi kaza değildi hastalikti ama benim oğlumda gözlerimin önünde vefat etti 3.5 yıl oldu üç yaşındaydı bazen ben de kendimi sucluyorum 2.5 sene gece gündüz mezarının yanındaydım desem inanır mısın eşim alır eve getirirdi o evden çıktığı anda soluğu yanında alırdım bensiz korkar üşür diye ama hiç bir zaman isyan etmedim bana onu Rabbim zaten emanet olarak vermişti emanete ihanet etmedim en güzel şekilde baktım ben de çok özledim kokusu burnumda sesi kulağımda dolabını hiç bozmadım hiç birseyini ortadan kaldirmadim bir yıl önce bı tane daha yavrum oldu onlar için ayakta ve hayatta kalmak zorundayım şükret canım elinde olanlar için Rabb'im sevdiği kullarini imtihan edermiş ne kadar güçlü sabırlı isyan edecek mi diye şunu unutma sabrın sonu selamet çünkü cennet kapısında annem babam olmadan girmem diyen mesleklerimiz var. Olanlar için kendini suçlama Rabbim ol der ve olur öyle olmasaydı belki de başka şeyler olacaktı
1,486,837 soru
24,307,213 cevap
344,522 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın