0 oy
478 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bu sefer bana kızlar haritlamaa ve mop ozellgi olsun

12 Cevaplar

0 oy
(163,323 puan) tarafından
dur ben alcamjn fotosunu bulup atim
tarafından
At sevda bekliyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kız yokmuydu senin busemmm :-)
tarafından
İhlas var canım kendi kendine istiyorum yetişemiyorum bu çocukla ahaha
tarafından
Anladım kuzum hade hayırlısı olsun inşallah
tarafından
Sağol canım ❤️
0 oy

image

abunu alcam cok arastirdim en sevdigim bu oldu
tarafından
Türkiye de var mı ama sevda
bi bakalim yaa sitelere
tarafından
Bakım sevda çok sağol canim
0 oy
(300 puan) tarafından
Bende almayı düşünüyorum canım burda bekliyim
tarafından
Bekle kuzun
0 oy
tarafından

Ay robot süpürge miiii 

Oo hayaller hayatlar nerdeeeee
tarafından
İnşallah nasip olir canım sana da
tarafından
İbslalah canim benimvar çok şükür herşeyin yeni gerek yok yani yeni evim oldu çok şükür yeni esyam var daha yeni gelinim iki sene yeni oldu
tarafından
Oh gözün aydın canım güle güle otur insallah
tarafından
Saol bacim ibslalah bir sene oldu evlilik yıldönümü nde evime 11 ay oturdum sadece kirada
tarafından
Bende evlendikten 1 buçuk sene sonra ev düzdüm canim onda da oturamadik hiç Trabzon'a tain çıktı tatilden tatile gidiyoruz huzur olsun da hersey oliyir
0 oy
(5,213 puan) tarafından
Xiaomi vacum mop pro 2si 1 arada kullanıyorum yaklaşık 1buçuk yıldır herkesede tavsiye ettim ben çok memnunum
tarafından
Sağol canim
tarafından
Haritalama var mı bunda peki
(5,213 puan) tarafından
Var var sensörü falan var sağa sola çarpmıyo hiç
tarafından
Sagolasin canim
(5,213 puan) tarafından
Ne demek cnm
0 oy
tarafından
Ben de burda robot supurge icin post acmistim herkesin onerdigi markayi arastirdim ama bi marka var ki peynir ekmek gibi satiliyo resmen. Yorumlarini okudum videolarini izledim satici firmalarla konustum herkes ama herkes kesinlikle onerdi. Ben de dun aksam siparis verdim bugun kargolanmis pazartesi gelir insallah. Kullandiktan sonra yorumumu guncellerim ama binlerce yorum var memnun kalacagimi dusunuyorum link atayim bir de sen bak istersen

https://ty.gl/ihxyn0cr7y
tarafından
Canım çok sağol kullaninca bana da haber ver olur mu
tarafından
Tamam canm insallah memnun kalirim burda bi kac arkadas xiaomi de onerdiler satici firmayla konustum benim siparis verdigimin daha iyi oldugunu soyledi kendisi satmamasina ragmen bi cok olumlu yonleri vardi o yuzden siparis verdim bakalim nasil gelecek sen nasil bisey ariyosn
tarafından
Canım ben de silme süpürme harita özelliği olan istiyorum çünkü artık oğlumla zor oluyor en azından günlük yapar diyorum
tarafından
Silme supurme coklu haritalandirma var sen evde yokken bile temizlik yapma ozelligi var halılarının oldugu yeri isaretleyip sadece parkeleri silme ozelligi var cunku bazilari halilarin ustunden geciyo ben ona ozellikle dikkat ettim
tarafından
Sağol canım buna bakiyim ben
(4,875 puan) tarafından
Havva gelip kullandığında bana da yazar mısın.
Bende yaza ev kurcam 2 çocuk olcak haliyle almayı düşünüyorum. Xiomi düşünüyordum ama nedense herkes roborock diyor ☺️☺️ kararsız kaldım
tarafından
Tabi yazarim canm yarin gelir insallah 1 hafta falan bi deneyim yazarim ☺ ben de xiaomiyle bunun arasinda cok gittim geldim her yerde bunu gordum satici firma bile kendi sattigi urun olmamasina ragmen o daha iyi dedi xiaomi belli bi zaman sonra yazilimsal olarak hata vermeye basliyomus ben de tercihimi roborock tan yana kullandim bakalim insallah memnun kalirim☺
0 oy
(2,594 puan) tarafından
roborock s5 max öneririm çok memnunum
(2,594 puan) tarafından
Rica ederim canım
tarafından
Canm ben senin tavsiyenle dun aksam roborock s5 max siparis verdim baya da arastirmasini yaptim ikna oldum ve siparis verdim bakalim insallah memnun kalirim :)
(2,594 puan) tarafından
şimdiden hayırlı olsun canım gerçekten çok iyi vende tavsiye üzerine aldım çok sesi de olmadığı için her daim çalıştırıyorum valla :)
tarafından
Tesekkur ederim canm 9 aylik bebisim var her yere yetisemiyorm gunluk onu acarm hafta da bir de kendim temizlik yaparim yeterli olur sanirim :)
(2,594 puan) tarafından
oluyor oluyor canım güzel temizliyor hergün çalışınca öyle pisde olmuyor ev :)
0 oy
(3,549 puan) tarafından
Xiaomi vacuum mop pro kullaniyorum memnunum canim 
(3,549 puan) tarafından
tarafından
Teskekur ederim canim benim
(2,859 puan) tarafından
Busem xnm düsünmeden al zaten sende ihlas ronotun var asırı pahaliya gerek yok günlük kuratırir hatta pirıl pıril yapar cnm istersdn bi gectigi yerden 2 kere gecsin öyle mod var süper yani
(2,859 puan) tarafından
Hatta buse cnm yarin özelden detaylı konusalım ;)
tarafından
Ah olur kuzum bekliyoru msjni çok sagol
0 oy
(309 puan) tarafından
Tefal X-plorer Series 75 kullanıyorum kesinlikle çok memnunum hem kalın halıda hem ince halıda inanılmaz başarılı silme özelliği de var 
tarafından
Haritalama var mı peki canım
(309 puan) tarafından
Var canım
tarafından
Sağol canım bilgin icin
0 oy
(3,146 puan) tarafından
Yorumlara bakayım da bende alırım inşallah maşallah  ahhhah 
tarafından
Ahaha canım valla artık yetisemiyorum
(3,146 puan) tarafından
Ordan bari rahat et kuzum al tabi ❤️
tarafından
Valla yarın bakicam canım
0 oy
(3,146 puan) tarafından

Busem bak ne gördüm robot süpürge önerisi verirken ben sjsksjsk

image

tarafından
Ahaha kuzum tam benlik bir ip baglicam cekecem:)

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 97 göst.
1 Mayıs 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Rabia... (566 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 285 göst.
0 oy
4 cevap 49 göst.
+1 oy
10 cevap 184 göst.

Kategoriler

1,468,151 soru

24,054,217 cevap

329,834 kullanıcı

...