+1 oy
1,970 göst.
Diğer kategorisinde (39 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Bu hanım arkadaşı devamlı Instagram da görüyorum hatırlamayanlar için ( bir düğünde poposunu sallayan kız ). Ve daha sonrasında bir anda ünlü olan.

Neyse çok uzun zamandır önüme çıkıyor ve tavrına tarzına asla anlam veremiyorum. Ben şahsen kapalı değilim Rabbim edebimle kapanmayı bir gün nasip eder inşallah ama bu gibi kadınları tesettürü hakkı ile yaşayan arkadaşlarıma hakaret olarak görüyorum.
Amacım kendisini teşhir etmek değil ki zaten kendisi bu durumdan çok hoşnut ve primi bu şekilde yapıyor. Merak ettiğim şu gerçekten bu kadınların Rabbimin uygun gördüğü kapanmayı bu şekilde ayaklar altına almasından sizde rahatsız oluyor musunuz ve bunun için birşey yapıyor musunuz.

53 Cevaplar

0 oy
(1,412 puan) tarafından
Pantolon giyerim ama tuniklerim diziminde çok altındadır elbise gibi.. Ve bol giyerim asla kalçam belli olmamalı sevmiyorum rahat edemiyorum.. Doğumdan sonra kilo aldım 38 beden iken 40 oldum ve kabanım dar oluyor yenisini almaya da imkanım yok alamadım kışın kar soğuğunda bile önü açık giyiyorum dar kalçam çıkmasın diye..öyle sözde kapanmış olanları görünce sinirlerim zıplıyor ama yapacak bişey yok herkesin kendi hayatı..
-Reklam-
0 oy
(1,621 puan) tarafından
Bir düğün de poposunu sallayan dediğin anda anladım tik tok ta o kadar çok görüyorum ki bu kızı sürekli o şekil videolar Allah akıl fikir versin diyecek bisey yok
0 oy
tarafından
Midem bulaniyo bu kızdan bide 20 yaşında daha
0 oy
(3,853 puan) tarafından
Ya kuzum her basina sal dolayan tesetture girmis denilmiyorki .belki sal takmayi sacini ortmryi seviyor yani tesettur amacli digil.ben boyle dusunuyorum .yoksa baska turlusu olamaz
0 oy
(8,789 puan) tarafından
Uzaktan eğitimle kapanmisimdir ajsjsjsjsj şaka maka Allah ıslah etsin bu kapalılık değil ki bu kendine tarz yapmış bildiğin şimdiki kapalı kızlar hep böyle ya anlam veremiyorum
(39 puan) tarafından
Sesli güldüm ya o nasıl bi yorum :D
(8,789 puan) tarafından
Ajjsjajaoyle ama
0 oy
(45,023 puan) tarafından
Tesettürude ne hale çevirdiler:(
0 oy
(576 puan) tarafından
Sadece bu olsa ama Instagram da yüzlerce var böyle kocalarıyla nasıl bi aile yapıları var anlamıyorum
0 oy
tarafından
Modern cahillik ona tesettür demiyorum ki 
0 oy
(2,336 puan) tarafından
Ben onun bilerek yaptığını düşünüyorum ilgi çekip para kazanmak izlenmek için başka açıklaması olamaz
0 oy
(154 puan) tarafından
Canım öylelerine süslüman diyolar ALLAH ıslah etsin
0 oy
(465 puan) tarafından
Bunlar eş dost baskısına kapanlar yani el elalem ne der diye kapananlar
0 oy
(4,910 puan) tarafından
HER KOYUN KENDİ BACAĞINDAN ASILIR
0 oy
(1,056 puan) tarafından
Oyide o kapali degil dalga geciyo