0 oy
932 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar ilk zamanlar oğlunu benden kıskandı ama Dedimki bi çocuğunu kaybetmiş çocuklarına çok düşkün benim bildiğim Kaynanalar torunu olsun evladı yuva kursun ister benimki evliliğimi kıskandığı yetmez gibi şimdi 2. Hamileyim geçen aradı ilk çocuğum için sen içeride çocuk büyütecem diye onu evde sıkıldırtmam onu alırım senden iyi bakarım gibi kelimeler kullandı ben kıskançlık sezdim ki önceki sözleri davranışlarıda böyle hissettiriyor olabilir çocuğumun ilk banyosunu bile bana göstermemişti

11 Cevaplar

0 oy
(163,574 puan) tarafından
kiskanir ben yeni evliyken hatta ilk hafta oglum benden baskasiyla rahat uyuyamaz seb koltukta yat demisti geberesice 
asla degildi cok sukur
(1,034 puan) tarafından
İyi bari ömrün hep mutluluk huzurku sağlıklı olsun canım benim
amiin cumlemizin
(1,106 puan) tarafından
Ciddi mi ☺️ anacim ne analar var ya
(1,106 puan) tarafından
Bende eskisehirliyim ☺️
-Reklam-
0 oy
(3,148 puan) tarafından
Oha ama niye bu kadar yüz veriyorsun ki sen doğurdun sonuçta benim çocuğum de karıştırma işine çocuğu da beklesin alır 
tarafından
Diyorum asla asla anlamıyor her defa aynı konular
0 oy
tarafından
Kıskanc karılar hem kıskanıyolar hemde evlendırıyolar. Madem oglunuzdan ayrı kalamıyonuz nıye bızım basımızı yakıyonuz demı
tarafından
O koyuyor canm kaynana çok oyuncu birisi çok korkuyorum ileride oğlum beni sevip saymayacakmı onun planlarına kanıp
tarafından
Oglunu egıten kısı sensın o degıl. Mesafe kly arana gorusme sana zararı varsa
tarafından
Bin türlü oyunu var hediye ile bili çocuk kandırır
tarafından
Allh yardımcın olsun canım ne deyım
tarafından
Amin canım teşekkür ederim
0 oy
(801 puan) tarafından
Benim kaynana da çocuğunu kaybetmiş eşimi 40 yaşinda dogurunca herkez den sakinir benden kiskanir ahh neler yapti kiskanç kadin oğlumu sütten kesmek için değisik bi çay içirirdi bana Allah tan erken fark ettim bir daha içmedim. 
tarafından
Aynı bak benimkide bana emzirmeye verirken sanki düşmana verir gibi bakıyordu en son sütün az diye mama aldırdı sonra emmeyi bıraktı
(801 puan) tarafından
Ben inat ettim birakmadim çayi biraktiktan sonra emzirdikce sütüm geldi. O çay neydi bilmiyorum günde 2 kere demler içirirdi sonra baktim olmiycak aldim oğlumu tek basima baktim
tarafından
Bende 20gün yanında kaldım sonra çıktım gittim ölecektim klozet açmadı tuvalette emekledim sezeryan olmuştm
0 oy
(361 puan) tarafından
Benim ki de kıskanıyor hem de herseyi oğlunu torununu gec pazardan alinan şeye kadarhatta geçen bana diyor ki senin supurgenin burasi boyle imis bana niye demedin ben de orasina bakrdim adete gelini veya oglunun evi degil elti evi gibi esya yaristiriyor
tarafından
Ah ah ne olacak böyle
0 oy
tarafından
Bizimki de kendi eşinden kıskanır:))))))(
tarafından
Aman eşi ile mutlu olsun senden uzak olsunda
tarafından
Ne uzağı dibimde  sürekli:)))
tarafından
Allah yardımcın olsun canm
tarafından
Saol canım
0 oy
tarafından
Aynı benim kayinvalidem. Ben saçımı sarı yaparım o da yapar kırmızı mont alırım o da alır. Sonra senden ana olmaz bu çocukları bana ver bir haftada kilo alır der. Oğlum sana bakmazdi da nasıl olduysa boşluğuna geldi heralde der. Çocuklarıma annneeemmm der 
tarafından
Nasıl katlanıyorsun canım ne olur bana akıl ver 4 haftalık hamileyim stresten ölecem
tarafından
Çocuklarımızı bizden soğutamazlar demi
tarafından
Kız ben niye ugrascam. Eşime söylüyorm tek tek. Hepsini o hallediyor. Ben uğraşamam canıma yazik
tarafından
Bende diyorum eşime ama asla anlamıyorlar
tarafından
Eşin çok büyük hata yapıyor malesef
tarafından
Eşim annesine kızıyor arıyor bir daha böyle deme diyor ama yok 1hafta düzeliyor sonra aynı
tarafından
Senin kaynana dayak istiyor :D
tarafından
Çok yoruldum çok inan
0 oy
tarafından
Esin bu duruma ne diyor
tarafından
Kızıyor annesine ama anlamıyor
tarafından
Allah yardımcın olsun canım
tarafından
Amin canm saol
0 oy
(1,020 puan) tarafından
Kıskanır canım oğlu elinden alınmış gibi düşünür valla al kucağına bebeğini sen doğurdun sen emziricen hiç bir şey yapamaz 
0 oy
tarafından
Kız kocam bana balık yaptı diye kadın sinirinden kudurdu hülya ya neler yaptı da bize birşey yapmadı dedi durdu sonra oğlumu sahiplendi kendi doğurmuş gibi laf yaptı utanmasa bana sen ****** git nasıl olsa dogurdun diyecekti de gotu yemedi hepsi böyle hepsi memeden ayiramadiklari oğullarını el kızlarının koynuna sokuyorlar bı de utanmadan kıskanıyorlar benden sana tavsiye sakın evladını onlara verme sonra kendine alistirir çocuğu senden uzaklaştırır 
0 oy
tarafından
Ahahha kıskanır benimki odu kopuyodu hamile kalıcam diye eşimin ilgisi tamamiyle kesilicek diye
tarafından
Ama neden ya anlayamıyorum bende erkek çocgu annesiyim evladım mutlu olsunda kim istemez yuva kursun

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 513 göst.
30 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ayaz Vakti (290 puan) tarafından soruldu
0 oy
115 cevap 3,455 göst.
24 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Gaygqqgyahv 65344 (137 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 728 göst.
9 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Havin06 (3,354 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 510 göst.
8 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Meryem0123 (1,929 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,525 soru

24,184,869 cevap

336,548 kullanıcı

...